Paragnost
Kaartlegster
Healer

1 credit p.m.

Aisa

mijn naam is Aisa,
Ik ben helder voelend ,werk met Tarotkaarten, Engelen kaarten en Inzichtkaarten., en doe ook Foto readings en Healings.
Niet weten wat de volgende stap is? Vastgelopen in je werk of relatie? Niet weten wat je doel hier is, zie je het niet zitten?
Negatieve Energie om je heen of voel je je niet prettig in je vel?
Voel je ondersteunt met direct advies voor het hier en nu, en terug in je eigen balans en in jou eigen energie, door mij te bellen.

Ik spreek behalve nederlands ook surinaams 

(12):


S.:
Sorry Aisa, ik zat zo in ons gesprek dat ik niet doorhad dat de tijd om was. Bedankt voor uw mooie Reading en de wijze woorden! Aisa is zeker een aanrader! Ze is eerlijk, zuiver en reageert snel.

DebbyK:
Wat een fijn, waardevol gesprek met Aisa, heb meer helderheid en mooie inzichten gekregen. Nogmaals dank lieverd!

S.:
Ze is heel goed weet ook veel dingen typt ook best snel en geeft ook goed gevoel zuiver .

Vanessa:
Aisa is een topper! Zij typt snel en geeft veel informatie. Ze voelt goed in op de situatie. Je hoeft weinig te zeggen, want zij krijgt het mee. Een paar keer kippevel gekregen tijdens het gesprek. Echt prachtig. Je krijgt geen spijt van een gesprek met haar.

mariska de bruijn:
duidelijk...gelijk feedback..????

Lemos:
Aisa dankjewel voor gesprek ,???? waneer praat je Met haar voel je trust.

Tom:
Aisa weet heel goed in te zien, wat er speelt, zodat ze je de juiste hulp/kracht kan bieden. Vond het gesprek heel fijn, en heb er ook echt wat aan gehad!

Anoniem :
Een leuke en zuiver consult. Een echte aanraader... Bedankt Aisa, ik was vandaag juist te laat om u op tijd te bedanken.

Sisa:
Een chat met Aisa is altijd fijn. Ze brengt rust. Ze zegt de dingen zoals het is. Ook al is het niet perse wat je wilt horen. Maar ze is tenminste eerlijk. En dat is wat er nodig is. Dan kan je verder. Dank je wel lieve Aisa en zeker tot nog een keer. soso lobi

Anoniem :
Super. Je zat er bal op op ons gesprek !

Nicole:
Aisa is echt een aanrader

Lieke:
Het was super fijn om met je te praten! Het heeft mij echt een goed gevoel gegeven , en ze begreep mij helemaal! Dankjewel voor dit fijne gesprek

Start chat
Terug