Paragnost
Coach
Kaartlegster lenormand

1 credit p.m.

Astrid

Dag lieve mensen, ik ben heldervoelend, helderwetend, helderziend, topparagnost, toekomstvoorspellingen, life-coach, hypose- therapeut, regressietherapeut, Lenormandkaarten.

Mijn naam is Astrid en ik help al jaren mensen op het gebied van liefde, gezinsproblemen, werk, scheidingen en financiën. Ik zal altijd eerlijk, helder en oprecht advies geven. Soms is de uitkomst niet wat je wil horen maar wel dat jij weer verder kan. Door mijn heldervoelend en ziende kan ik met je meelopen in jouw leven en je advies geven en zorgen dat je weer in je krachten komt te staan. Ik geef je rust op afstand en zorg ervoor dat jij in je positieve energie komt te staan. Mijn antwoorden krijg ik door van mijn engelen en gidsen en door het gebruiken van mijn Lenormandkaarten.

Tevens heb ik mijn eigen Coachpraktijk, doe ik hypnose en ben ik Regressietherapeut. Ik sta altijd klaar om naar je te luisteren.
Liefs, Astrid

Ervaringen (5):


Els:
Hoi Astrid je was al weer weg, gaat zo snel. Je bent echt een topper. [email protected] Groetjes Els

Els:
Hoi Astrid, Ik wilde jou bedanken voor de mooie en bijzondere reading. Je bent echt een goeie aanwinst hierop deze site. Puur en eerlijk en snel antwoord. Ik heb er heel veel aan gehad en nogmaals bedankt! Groetjes Els

Vanessa:
Heel zuiver, respectvol en lief! Dank je voor het fijne consult, Astrid.

Ingrid :
Fijne energie, heel vriendelijk en accuraat. Adviseert zonder oordeel en ziet de dingen scherp. Fijn gesprek

Astrid:
Ze helpt super goed en geeftt eerlijk antwoord op al uw vragen. ik ben zeer tevreden


Deel zelf uw ervaring met Astrid!


Start chat
Email consult Terug