Medium
Transformatiecoach
Tweelingzielrelaties

1 credit p.m.

Barbara

Mijn naam is Barbara en als Mindset- en Transformatiecoach help ik u op weg bij al uw levensvraagstukken op het gebied van liefde,(ziels) relaties en werk.
Met behulp van mijn mediamieke, helderziende, heldervoelende en helderwetende gaven kan ik u helpen als u bent vastgelopen en inzichten nodig heeft om weer verder te kunnen op uw pad .
Ik kan als het ware op elk vlak van bovenaf met u meekijken en door mijn eigen ervaring en hooggevoeligheid ben ik gespecialiseerd in zielconnecties en tweelingzielrelaties en kan u veel inzichten geven bij uw eigen ontwikkeling.

Van kleins af aan ben ik al heel sterk in contact geweest met mijn gidsen, dus ik weet om te gaan met de gevoeligheid van Nieuwetijdskinderen.
Het was voor mij als kind niet altijd even duidelijk waar mijn inzichten vandaan kwamen, dat heb ik in de loop der jaren op mijn levenspad mogen leren en ook door het volgen van verschillende opleidingen en cursussen op het spirituele gebied, kreeg ik meer duidelijkheid hoe hiermee om te gaan.

Door mijn gaven ben ik in staat om anderen te helpen en richting en handvatten te geven, zowel op persoonlijk als op zakelijk gebied
Juist op zakelijk gebied kunt u bij mij terecht, door mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven heb ik voldoende kennis in huis om u inzichten en handvatten te geven in uw mogelijkheden en ontwikkeling. 

Start chat
Terug