Hoog gevoeligheid
Hoogbegaafdheid

1 credit p.m.

Betty

Waar wil jij met je toekomst naartoe? Soms zit er iets vast in het heden of is iets onduidelijk waardoor je stroming geblokkeerd wordt. Als medium help ik je met helderheid te verschaffen in wat er speelt. Ik voel in op situaties en personen m.b.t. je bedrijf, je werk, je relatie(s) en ik ontvang boodschappen. Samen kunnen we vervolgens kijken hoe je verder kunt.

Ik denk en voel met je mee. Verder kan ik in het consult een healing op afstand aan je geven, alsook kan ik begeleiden bij de ontwikkeling en duiding van je mediamieke waarnemingen. Hoe ik werk: Ik luister naar de situatie die je schetst, je vraag en voornamen van betrokkenen. Ik heb dan een energiepakketje gekregen van je en volg de richting welke deze mij brengt.

Mijn waarnemingen en ontvangen boodschappen deel ik met je. Ik werk in afstemming met helpers van mij en met die van jou. Medium zijn is voor mij in essentie contact maken. Ik deel met je wat ik in mijn afstemming waar kan nemen en gedeeld kan worden, zodat er meer helderheid komt en jij je vrijer voelt de richting te volgen die echt bij je past. Vaak zal je merken dat jezelf ook opeens duidelijkheid ervaart zonder dat ik het je vertel.

Je werk: Hoe staan collega’s tegenover je. Inzicht en begeleiding bij je sollicitatie. Komende ontwikkelingen die nu al zichtbaar in het veld zijn. Je bedrijf: Review en reading van bedrijfsplannen.

Voorbereiding sollicitaties, belangrijke afspraken. Samenstelling teams. Persoonlijke ontwikkeling en omstandigheden. Je relatie(s):Helderheid op je situatie. Hoe staat je partner tegenover je. Waar kan het naar toe gaan. Wat speelt er in de familie of binnen vriendschappen.

Mediumschap: Ben jij hoog gevoelig? Heb je waarnemingen die je graag beter wilt begrijpen? Wil jij actief je intuïtie inzetten of boodschappen ontvangen? Ik help je bij je vragen. Algemeen: Kosmische healing op afstand Reading van je chakra's en aura Ontvangen boodschappen Osho Tarot legging Over mij: Ik heb diverse beroepsopleidingen m.b.t. energiewerk gevolgd in binnen en buitenland. Ik heb ruime praktijkervaring.

Ook heb ik jarenlange ervaring als ondernemer. Dit was ik voordat ik mijn roeping volgde als medium en healer. Door deze ervaring kan ik vragen beantwoorden van bedrijven, start-ups en organisaties. Ik herken vrij snel wat de behoefte is. Enkele specialisaties: Begeleiding transformatieprocessen - persoonlijk en spiritueel, Hoog gevoeligheid, hoogbegaafdheid, narcisme, 


(1):


Magalie Ruymbeek:
Ze is heel lief. Ze ziet alles goed. Zegt zoals het is. Heb vertrouwen in haar en haar voorspelling

Start chat
Terug