Paragnost
Healer
Kaartlegster

1 credit p.m.

Cheyenne

Hi Divine Soul, welkom op mijn profiel!

Als Spiritueel Coach en Intuitive Energy Healer begeleid en help ik je graag met mijn spirituele gaven.

Met behulp van mijn intuïtie, tarot- en orakelkaarten en interdimensionale connectie geef ik je graag inzichten, empowerment, healing & Soulguidance, zodat jij de verbinding met je ware Zelf kunt verdiepen en hierdoor weer in je kracht komt te staan.

Het is mijn passie en purpose om vrouwen te empoweren en om ze te begeleiden met betrekking tot het versterken van de connectie die zij met zichzelf (willen) hebben en met het Universum.

Ik beantwoord graag al jouw vragen omtrent (zelf)liefde, het belichamen van jouw I AM presence, (terugkerende) situaties waarmee je te maken hebt, jouw (innerlijke) connectie met het oogpunt om heelheid en balans te ervaren in jezelf, blokkades en/of (oude) patronen waar je klaar mee bent en van af wilt.
Je kunt bij mij ook terecht voor een luisterend oor en andere vragen die van belang zijn op dit moment in jouw leven.

In de chat stel ik ook regelmatig vragen aan jou ter reflectie en bewustwording van jezelf en jouw leven en ik sta je graag bij op een empowerende, straight to the point, luchtige & eerlijke -soms triggerende- manier.
Je zult mogelijk niet altijd horen wat je wilt, maar je zult altijd ontvangen wat je nodig hebt!!

Ben je er klaar voor om jouw persoonlijke reading en/of healing te ontvangen, dan spreek ik je graag in de chat!

Veel liefs,
Cheyenne
 

Gastenboek (1):


C:
Dank je wel, snelle en heel eerlijke reading..fijn dat ik een gesprek met je heb gekregen.. Weet dat het goed komt xxxStart chat
Terug