Medium
Paragnoste
Tarotiste

1 credit p.m.

Christel

Goedendag!
Ik ben Christel Schroder, Ik houd van humor en gezelligheid, dat zal mijn Amsterdamse achtergrond wel zijn, lol
Ik ben een trotse moeder van een zoon van nu 23 jaar en een fijne relatie van 23 jaar met mijn tweelingziel Johan. Ik ben wat dat betreft rijk!!
Toen ik nog klein was (hahaha, ik ben 53 en ik meet 1:48 dus groot zal ik wel nooit worden) Had ik altijd het gevoel dat er iemand over mijn schouder mee keek, het gevoel dat ik niet alleen was, en ik kreeg gelijk toen ik voor het eerst kennis maakte met die andere wereld.
Ik schrok me kapot, maar het "weten" was geboren en toen kon ik alleen nog maar groeien en leren, en dat heb ik altijd gedaan. Ik leer nog steeds, ik houd ervan.
Ik studeerde zang en heb jaren opgetreden met bekende en onbekende artiesten. Jaren gewerkt voor studio's om achtergrondstemmen in te zingen voor ook weer bekende en onbekende artiesten. Was heel erg leuk, tot ik copd kreeg, toen werd het lastiger.
Ondertussen leerde ik en leerde ik, want ik wist dat ik ook iets met mijn extra gegeven zintuigen moest doen, Ik vond het altijd fantastisch als ik mensen een goed gevoel kon geven, dat heb ik altijd gehad, even dat lichtpuntje zijn in die donkere ruimte, de rijkdom die je dan voelt is met geen geld te vergelijken.
Zoals gezegd, Ik houd van zingen, dansen, horror films en lezen. Vooral lezen, ik ben ontzettend leergierig.
Mijn eerste en beste lerares Lida Calzado leerde mij dat hoe groter mijn database, hoe meer ik zou kunnen ontvangen aan informatie van de andere kant, even makkelijk gezegd. Maar dat klopt, het is waar! De Gidsen en Overledenen maken gebruik van jouw database (kennis) , heel simpel.
Ik ben sinds 33 jaar werkzaam in deze prachtige branche. Dankbaar te mogen " weten" dat er meer is tussen hemel en aarde, en dat wij contact kunnen hebben met die andere wereld.
Mijn ouders zijn opgegroeid met een zeer begaafd medium en groots healer, wijlen mijn opa, de vader van mijn moeder. Zij zagen dus al snel dat ik op psychic level wel eens wat kon gaan doen in de toekomst. Als ik stemmen hoorde dan zag ik daar kleuren bij en was me heel bewust van de vibraties in de stem. Geen wonder dat ik zang heb gestudeerd... (ik ben van huis uit Zangdocente) Ik heb mijn studie in Engeland afgerond. Ik was al vroeg geïnteresseerd in de waarzegkaarten, wilde alles over opa weten en heb veel cursussen gevolgd op spiritueel gebied.
Mijn Coaching & Counseling papieren gehaald. Mijn mediumschap (3 jaar en vervolgopleidingen) gevolgd en met goed gevolg afgerond bij wijlen Lida Calzado Veldhoen. Maar ook daarna nog een en ander gedaan om maar te blijven ontwikkelen. Een aantal malen cursussen gevolgd in Engeland (Arthur Findlay College)
De spirits (Gidsen, Overledenen, Engelen) maken gebruik van onze eigen database, dus hoe breder je kennis hoe makkelijker het voor de spirit is om jou een boodschap door te geven, en jij herkent de boodschap vanzelfsprekend veel duidelijker.
In mijn werk hoop ik meer mensen te kunnen bereiken door de boodschappen zo zuiver mogelijk door te geven en te komen met bewijzen dat geliefden nog steeds onder ons zijn, om troost te kunnen bieden aan diegenen die hun geliefden zo missen, maar ook mensen die met zichzelf in de knoop zitten te mogen helpen, of door middel van healing pijn verlichten.
Het is een prachtig beroep, als je het zo mag noemen. Daarom ben ik destijds voor mijzelf begonnen en heb ik alweer een hele poos een eigen praktijk waarin ik de mensen de consulten of healings geef.
Waarom heb ik voor dit vak gekozen? Waarom heb ik van jongs af aan die drive om anderen " bewust" te maken ? Als klein kind wist ik het als men loog en vertelde dat ook onomwonden, maar ja, ik was een kind, wat is tact? Ik heb inmiddels meer tact gekregen, zult u begrijpen ;) Ik oordeel of veroordeel niet, in alle eerlijkheid soms wel verbaasd, maar ik ben daarnaast ook zeer open minded. God, wie ben ik om over u te oordelen? Daar zit ik ook niet voor, het gaat er om dat u duidelijkheid verkrijgt omtrent uw vraag.
Tja waarom......... Ik wil u helpen uit zuivere overwegingen, Ik denk dat dit mijn taak is, ik heb deze mogelijkheden om anderen te helpen niet voor niets gekregen. Aan onzin verhalen heeft u niets, als uw geliefde uit het verleden niet meer terugkomt, zal ik u dat helaas wel vertellen. Het levert uiteindelijk zowel u als mijzelf geen enkel voordeel op u aan het lijntje te houden met flauwekul die nergens toe leid. U bent er niet mee geholpen, wat uiteindelijk wel mijn doel is, en ik heb mijzelf ermee, want u zult mij niet meer contacteren als blijkt dat ik flauwekul zit te verkopen. Ik zal u niet vertellen wat u graag wilt horen, ik zal u vertellen wat mij doorgegeven wordt.
Ik heb het gevoel een minuscuul klein onderdeeltje te mogen zijn van het geheel, door de wereld wakker te schudden dat de dood niet definitief is en dat het de bedoeling is dat wij ons verbeteren, op een hogere frequentie afstemmen, en als ik u bij uw vooruitgang mag helpen of een antwoord op uw vragen mag geven, is voor mij mijn persoonlijke doel bereikt.
Hoe werkt het?
Ik voel in op uw energie of in de energie van degenen waar u een vraag over heeft. (moet ethisch wel verantwoord zijn) Ik geef boodschappen door die voor u van belang zijn, die boodschappen kunnen uit uw onderbewustzijn komen, doorgegeven via gidsen of dierbare overledenen, door de kaarten..... Als Paragnoste ben ik in staat om wat verder in uw toekomst te kijken, maar ook uw verleden mag ik te zien krijgen. Als afgestudeerd Lifecoach zal ik u kunnen helpen wanneer u bent vastgelopen op welk gebied dan ook en kan ik samen met u bekijken welke stappen voor u zinvol zijn om vooruit te komen.
Daarnaast ben ik Healer en maak ik gebruik van de universele energie, kundalini Energie maar vaak ook de engelen energie. Healing kan plaatsvinden op fysiek, emotioneel, spiritueel of elk ander niveau en zorgt voor herstel van de balans in uzelf. Het kan ook een combinatie zijn van deze niveau 's.
In het geval van regressie (vorige levens) heb ik meer tijd nodig en in dat geval kunnen we een vooraf afgesproken afspraak maken.
Verder geef ik opleidingen, cursussen en workshops. Alle workshops en opleidingen worden online gegeven in diverse klaslokalen.

Elke maandag tot vrijdag geef ik samen met mijn partner Johan verweij een gezellige live uitzending van 10.30 tot 11.00 via Facebook
https://www.facebook.com/livezuiverekoffie/
Vragen met betrekking tot gezondheid zal ik niet beantwoorden, In dat geval raad ik u aan een arts of specialist te raadplegen. Wel kan ik kleine/grote ongemakken of pijn verlichten of weg nemen, het zal soms voorkomen dat ik u enkele dagen achtereen behandel op afstand. (kosteloos)
Ik sta u bijzonder graag en respectvol te woord.
Ik kan u bij de volgende zaken van dienst zijn:
* Belangrijke keuzes
* Droomverklaringen
* Healing
* Inzichten in uzelf/anderen of situatie
* Levensvragen
* Liefde / Relaties
* Mishandeling
* Prognoses (persoonlijk) * Week/Maand/Jaar
* Relatie problemen
* Seksueel misbruik
* Suïcide neigingen
* Verleden/heden/toekomst
* Verslavingen
* Werk / Financiën
* Zielsmaatjes /Tweelingzielen (leef al 23 jaar samen met de mijne ) ;)

Meer informatie:
WWW : http://ParanormaalNetwerk.nl
FACEBOOK : https://www.facebook.com/Christel-Schroder-902173626564010/?fref=ts
TWITTER : @mediumchristel
Paranormaal netwerk.nl
Zaterdag en Zondag onder voorbehoud!!! 

Ervaringen (4):


Astrid:
Chrissy is een hele goede leuke medium en ook met humor :) Wist alles goed te vertellen

S:
Hele goede medium wist te vertellen over mijn dochter aan de andere kant. wist heel veel over de mensen die wij verloren hebben. kan heel goed contact maken met overleden mensen. topper

S.S:
Goede medium. Heeft alles en iedereen opgepikt.. zelfs mijn dochtertje .. zeker aan te raden x

Aurora:
Ik zit te wachten hihi. Hoop dat je snel online komt!


Deel zelf uw ervaring met Christel!


Start chat
Email consult Terug