Spiritueel life coach
(burn-out, depressie, relatie)

1 credit p.m.

Dana

Hey beautiful soul.

Samen kunnen we opzoek gaan naar antwoorden op jouw vragen of oplossingen voor conflicten aan de hand van fotoreading, kaarten leggen en geboorteanalyse.

Al van jongs af aan voelde ik dat er meer in me zat, dat ik anders was dan andere kinderen en dat mijn passie was om mensen te helpen. Na 2 jaar in een burn-out gezeten te hebben, heb ik het licht gezien en ben ik me dieper spiritueel gaan ontwikkelen adhv meditaties, yoga, boeken, opleidingen,...
Eerst rondde ik mijn opleiding als mental & life coach af. Na enkele ervaring met verschillende personen, voelde ik dat er meer was, dat ik zeer heldervoelend en helderwetend ben. Toen ben ik me gaan verdiepen in het leggen van kaarten, fotoreading en geboorteanalyse. Het universum had me deze richting in gepusht, zodat ik hiermee mensen kan helpen.

Zit je zelf vast in een situatie? Zie je even geen uitweg meer? Zit je met veel vragen die onbeantwoord blijven? Of weet je niet hoe je bepaalde situaties moet aanpakken? Vragen over liefde, relaties, persoonlijk, business..
Dan ben je van harte welkom bij mij.

Met mijn gaves, inlevingsvermogen en positieve vibes sta ik je graag te woord.

Samengevat:
-spiritueel life coach
(burn-out, depressie, relatie)
-heldervoelend/wetend
-kaartlegster
-fotoreading
-leven,liefde,business
-geboorte analyse
-advies
 

(6):


Els:
Hoi Dana, dank je voor het mooie en leuke gesprek. Mooie legging en ben daar blij mee. Heel fijn en zonnige weekend

Els:
Lieve Dana, dank je wel voor deze mooie legging. Echt heel bijzonder en dan ook de tijd stop zetten om de kaarten te leggen of een vraag beantwoorden. U nam echt de tijd ervoor. Dank u wel gr Els.

Angelique:
Iieve dame en topper xxx

mathilde :
Ik vond het een mooie reading bedankt

Kon:
Hi lieve Dana ,hdank voor het mooie ja fijne antwoordt die k kreeg zat er nogal mee M zij had mij ook geholpen vandaar fijne avond liefsx

Kon:
Hi lieve Dana ,hdank voor uw helder advies had ik nodig duwtje in de rug fijne dag liefsKx

Start chat
Terug