Klantervaringen

Hieronder leest u wat onze klanten van onze diensten vonden!

Heeft u zelf een ervaring die u wilt delen? Vul het contactformulier in

Tomie:

LARA 2 een verdiende 10 Een absolute topper en krak in voorspellingen. Ik stond er eerst wat sceptisch over maar je had toch gelijk... Deze maand gaan we samenwonen! ik schrijf je snel weer  

Denise:

een heel fijn gesprek met Maria gehad! Voelde meteen goed.ik hoop dat alles ook uit gaat komen en veel rust zal krijgen. Ik raad iedereen Maria aan!!! 

Herman:

echt al zo vaak met maria gesproken !!! Geloof me niemand is zo zuiver en goed als haar .... hopen dat wat ze zegt ook zo zal lipen !!! Maar heb alle vertrouwen erin  

Denise:

Ik heb deze week paar keer contact gehad met Gerda. Wat een lief mens je krijgt meteen een warm gevoel. Ze heeft me zeker op weg geholpen en rust geven. Ik hoop dat ze echt gelijk gaat krijgen in de toekomst..ben wel nieuwsgierig hoelang dat duurt;)hihi ik laat je zeker iets weten hoe het ervoor staat!! Bedankt lieve Gerda
We spreken elkaar zeker nog hihi

Liefs Denise 

Miranda:

Lieve Lola! Het duurde eventjes voordat ik je mocht `spreken`. Het was het wachten waard. Buiten het feit dat je een lieve warme vrouw bent, ben je steengoed en sla je de spijker op de kop. Mooie voorspellingen heb je voorspeld .. Je gaat van mij horen. Dikke kus!!!  

Denise:

Lieve Gerda
Wat een super ervaring weer met jou!! En wat je zegt het klopt voor 100 procent!! Het contact met jou dat voelt goed en fijn.
En ik houd je zeker op de hoogte:) het is met een sprookjes boek haha
Lieve mensen geef je gevoel aan Gerda en dat voelt goed. 

Carola:

Een tijdje terug heb ik gechat met Gerda. Zij heeft me toen voorspeld dat ik een nieuwe baan zou krijgen (terwijl ik niet aan het solliciteren was) en dat er aanpassingen aan de functie gedaan zouden worden, zodat het helemaal bij mij zou passen. Dit is nu (2 maanden later) helemaal uitgekomen en precies zoals Gerda voorspelde! Ik ben diep onder de indruk van haar, ook over andere dingen die ze wist te vertellen. Echt een aanrader! 

A.N:

Lieve lisa,
Ik wil je bedanken voor je goede hulp je bent eerlijk je draait er niet omheen
Top ik wil lisa aan iedereen aanraden
xxxOmschrijvinging van mijn ervaring: 

Zara:

Medium Lara je bent mijn favoriet, echt een topper!!!
Jouw voorspellingen zijn tot nu toe allemaal uitgekomen en je weet alles goed te vertellen zonder dat ik je informatie geef.
Daarnaast sta je altijd voor me klaar als ik je nodig heb!!! Je bent een enorme steun en ik blijf bij je terug komen!!!  

Karin:

super veel dank Henny! U heeft mijn vermoedens bevestigd en me daarin ook een steun in de rug gegeven. Daarnaast veel positieve berichten over zaken die spelen!
Heel veel dank!
Groet,

Karin 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 ... 26 Volgende