Klantervaringen

Hieronder leest u wat onze klanten van onze diensten vonden!

Heeft u zelf een ervaring die u wilt delen? Klik hier


Orelia had een ervaring met Medium Claire

Beste Claire, zeer bedankt voor je steun en je goede inzicht in mij leven. We hebben dezelfde ervaring meegemaakt en dat maakt ons zeer sterk. Het was voor mij een zeer verhelderend consult die ik van jou heb mogen meemaken. Mijn dank hiervoor. Tot een volgende keer!

A had een ervaring met Medium Evelien

Het is April...je zei in december over 4 maanden weer. Ik weet nog dat ik zei, zólang??! En jij zei, ja, ik zie een 4. Ben benieuwd, je bent al een keer bij mij heel specifiek geweest in tijd en wat ook nog eens uitkwam, dus ik laat het je deze keer weer weten ;-)

Miriam had een ervaring met Clara

Clara vind ik fantastisch. Ze helpt me echt goed door mijn proces heen. Super duidelijk, altijd eerlijk en lief. Het geeft me weer vertrouwen en ook gewoon fijn om af en toe even te sparren. En wat ik vooral heel goed vind, ze communiceert altijd. Ook als ze geen tijd heeft zegt ze dat en komt er altijd op terug. Laatst vroeg ik haar via Facebook om online te komen maar ze had niet zon goeie dag en zei ook eerlijk dat ze dan liever niet online gaat. Ik vind dat heel sterk en waardeer dat zeer. Gelukkig de volgende dag een goeie sessie gehad Ik heb met haar echt het gevoel een soort maatje/klantbord en vertrouwens persoon te hebben in dit proces. Dank je wel weer voor alles!

B.D had een ervaring met Gaya

Wat een top ervaring Gaya je bent topper!!! Alles klopte dank je wel kom zeker terug

Caterina had een ervaring met Barbara

Lieve Barbara, je bent een TOPPER en een echte AANRADER. Je bent meer dan 5 sterren waard. Ik heb je nu diverse malen gesproken en je blijft bij je verhaal en stelt me daar ook steeds weer in gerust. Hoe vaak ik je steeds weer diezelfde vraag stel. Liefs Rina

Anoniem had een ervaring met Medium Erika

Super super super ze voelt alles heel goed aan en zit er recht op je hoeft zelf niets te zeggen. Een pracht van een persoon echt waar een TOPPER!! xxx

Cindy had een ervaring met Numeroloog Tony

Echt een bedankje waard! Wat is deze man, integer, to the point, spiritueel en empatisch. Wat een geweldig advies mocht ik ontvangen.

D had een ervaring met Medium Fleur

Fleur hoef je niet veel te vertellen, zij is duidelijk en snel met wat zij ziet, ook met typen gaat het lekker vlot. Ik ben tevreden!

D had een ervaring met Medium Claire

Claire heeft mij veel informatie gegeven en ook een duidelijke wake up call! Ik ben zeer tevreden.

Isabelle had een ervaring met Numeroloog Tony

Deze paragnost is echt heel goed. Geeft je duidelijkheid hoe het is, wat er komt, weet heel veel... Geeft je ook rust en tips.... Kies voor deze man... Je zal versteld staan...
Vorige 1 2 3 4 5 6 7 ... 285 Volgende