Klantervaringen

Hieronder leest u wat onze klanten van onze diensten vonden!

Heeft u zelf een ervaring die u wilt delen? Klik hier


Nvt had een ervaring met Shanti

Shanti is echt heel goed! Ze heeft me geholpen om meer in m’n eigen kracht te geloven en naar m’n eigen gevoel te luisteren. Je doet het echt vanuit onvoorwaardelijke liefde en ik hoop dat alle goeds jou alleen maar toekomt. Dankjewel voor alle hulp

Ish had een ervaring met Medium Amy

Zonder wat te zeggen voelde ze het allemaal al aan! Echt een topper! Ik kom terug over een weekje om het u te laten weten! :) Aanwinst op de site! Meen ik oprecht..!

She had een ervaring met Paragnost Jo-An

Goed in t lezen van foto’s over de liefde! Aanrader! Zette zelfs de timer op stil!! Wordt gewaardeerd! :) danku!

Patricia had een ervaring met Zeus

Dank je wel Zeus, voor het mailconsult. Ik herken wat je verteld. Ik ben benieuwd naar de voortgang, makkelijk wordt het nog even niet. Ik neem jouw woorden wel in me op en ik neem je advies met me mee.

She** had een ervaring met Ingrid (Yuna) 

Alweer teruggekomen bij u! Voelt altijd goed aan en laat me op me gemak voelen. Ik waardeer uw lieve woorden zeker en zal ze meenemen in mijn bijzondere reis! Nogmaals Bedankt! :)

Beata had een ervaring met Sjamaan Savan

Sjamaan Savan is erg goed snel met typen en als klopt Dank je wel kom zeker terug!!!

Magdalena had een ervaring met Medium Audrey

Dank je wel voor jouw inzichten Audrey! Het heeft mij weer geholpen om duidelijkheid in alles krijgen. En heel erg bedankt voor het opsturen van energie ???? heel dankbaar voor ????

Yvonne had een ervaring met Jean-Bernard

Ik ben niet alleen onder de indruk maar heb een fijn gevoel van het chat gesprek over gehouden. Ik heb alleen 1 vraag gesteld en kreeg heel veel antwoorden. Typt erg snel. Zeer aan te raden. Dank u wel xxx

Beata had een ervaring met Medium Claris

Dank je wel Claris Je bent topper!!!

She had een ervaring met Paragnost Zabrina

Was zeer tevreden met de chat. Ze deed enkele voorspellingen en het wordt even afwachten, maar ik kom nog terug om u te laten weten!!! 100 sterren waard! nogmaals bedankt!
Vorige 1 2 3 4 5 6 7 ... 689 Volgende