Klantervaringen

Hieronder leest u wat onze klanten van onze diensten vonden!

Heeft u zelf een ervaring die u wilt delen? Vul het contactformulier in

Shirin:

Iedere keer als ik Mahesh spreek voel ik me weer rustig en kalm.. Daarom kies ik hem altijd, hij legt alles uit en onderbouwd zijn antwoorden goed waar je wat aan hebt! Ik hoop dat meerdere mensen je mogen spreken mahesh dankje wel je doet het echt fijn! Tot gauw x 

Inge:

Medium Maria
Begripvol en gaf me veel moed. Ze wist me 2x dezelfde voorspelling te geven hoewel ze niet meer zeker was wie ik was de 2de keer. Ik kwam volledig tot rust! 

A:

ik spreek LIsa al een poosje en ik moet zeggen alles war ze ziet en voelt klopt als een bus heel goed in mensen beschrijven en hoe de situatie s in mekaar zitten hoe een persoon zich op dat moment voelt ik vind lisa echt een topper een van me fav consulten op deze chatlijn Liefst A 

Tanja:

Johan voelt haarfijn aan waar de kern zit. Doordat hij niet lang wacht met typen en onmiddellijk reageert, heb je ook de neiging om alles te vertellen wat er op je hart ligt. Zelfs meer dan jezelf van plan was. Hij geeft veel tips en zet je op het goede spoor! Dank je wel Johan! Ik ga er mee aan de slag! xxx 

Chantal:

Wolf wist direct mijn energie te vinden. Super zuiver consult. Het is niet vaak zo dat een medium direct te horen krijgt, wat er speelt, maar Wolf is echt loepzuiver. En ik kan het echt weten. Kom zeker nog eens terug! 

Ingrid:

Over Desirée.
Heb haar nu 2 keer gechat, haar eerste voorspelling in haar eerste chat kwam precies zo uit. Nu wacht ik of de tweede chat ook uitkomt met het contact met Y. volgende week. Het is niet allemaal leuk om te horen maar wel de waarheid. Als je haar beschrijving al leest, dan weet je eigenlijks al genoeg en dan beschrijft Desirée mijn gevoel. Geen zweverig gedoe, maar wel 100 % juist in de voorspelling. Ook is het erg fijn dat ze de zin nog afmaakt ondanks mijn credits op waren. Dank je wel. Hou je op de hoogte.
Groetjes Ingrid 

Is:

Sarah Kay is een toppertje. Voelt dingen aan zonder dat ze haar gezegd zijn, en begrijpt ook echt wat je haar vertelt. Alsof ze gewoon een kijkje kan nemen in je hoofd. Bovendien is ze nog eens superlief! 

Jane:

Medium Alexander In 1 woord Geweldig. Ik ben zo blij en opgelucht dat ik met hem gesproken hebt. na ons gesprekken voel ik me zo opgelucht en intens gerust gesteld. Hartstikke bedankt ALexander voor al het advies en tips; 

Sheila:

Ik heb een super goede ervaring met medium Cenna. Alles wat ze vertelde klopte en de voorspellingen zijn uitgekomen. Cenna is rechtdoorzee en geeft eerlijk aan hoe het zit en daarnaast is ze een ontzettend lieve medium. Heel professioneel, dank je.  

Amanda:

Jennifer, wat jij vertelde is echt ongelooflijk bijzonder. Heb dit nog nooit meegemaakt! Jij vertelde me dingen die niemand kon weten. Ben echt onder de indruk. Wauww!
Groetjes, amanda (je weet denk ik wel wie ;)) 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 ... 41 Volgende