Klantervaringen

Hieronder leest u wat onze klanten van onze diensten vonden!

Heeft u zelf een ervaring die u wilt delen? Vul het contactformulier in

Shar:

Ik heb nu een aantal keren gesproken met Paragnost Ben. Wat een topper! Hij steunt je als een goede vriend & geeft super goed advies! Het geeft mij enorm veel rust als ik met hem hebt gesproken. Elke keer maar weer. Ontzettend Bedankt, Ben!  

Virgil:Sharona:

Lieve astrid
Bedankt voor het gesprek je gaf me duidelijke antwoorden en voel gelijk een beetje rust
Vind het heel fijn te praten met je
Dankjewel voor het goede gesprek
Je bent er goed in 

W.W:

Via Aurora kwam ik bij Marit terecht, wat fijn dat ze naar elkaar verwijzen hier omdat ze van elkaar weten op welk vlak ze goed zijn. Marit, wat was dit een verhelderend gesprek! Je zat meteen raak zodat ik het vertrouwen kreeg en hebt me een prima spiegel voorgehouden! Je voelde vlekkeloos aan waar de kneep zat! Je hebt me uit een vicieuze cirkel weten te halen, mijn dank is groot! 

Bianca:

reading Ivy is fantastisch. Ze is recht door zee, verteld inderdaad in een mooie dorect manier haar bevindingen. Ik ging er open in en ze legt snel de vinger op de zere plek. Ze laat je dingen inzien, die onbewust spelen. Dank je wel Reafing Ivy, je gaf me rust, tips en een fijn gevoel van liefde.
Xxxx 

Gert:

Beste Jennifer...ik kreeg kippevel van jouw intuitie. Het was telkens de nagel op de kop!
Dankjewel voor de geweldige ervaring. Je bent een topper!!! 

Natalie:

Ik heb Jennifer nu al een paar keer gesproken is er nog niet zolang, maar ze is wel een aanwinst voor deze site...*oogjes* dicht en ze verteld precies wat er ad hand is,,,wist ook hoe ik eruit zag en wist ook veel te vertellen over degene die mij leuk vindt, ook zn beroep...gewoon TOP en ze is erg vriendelijk en geduldig ook met wat HUMOR...dankjewel Jennifer zal zeggen tot snel maar weer....een echte AANRADER...dikke knuff van Natalie 

Laura:

Beste Yuna, ik vond het een heel aangenaam gesprek! Je gaf me heel duidelijke antwoorden. Ook gaf je bij die antwoorden me een stukje rust en blijdschap! Hartelijk dank!  

Anoniem:

Lieve Cenna, je hebt gelijk gehad mijn nicht krijgt een dochter!! Super goed ingevoeld....

Ik heb er alle vertrouwen in dat je andere voorspellingen m.b.t. de man van dansles ook gaat komen. De liefdesrelatie met hem die gaat komen. En het nieuwe werk wat je voor mij ziet komen.

Ik ben al van het weekend onverwachts met hem alleen weggeweest naar een feest. Waar wij voor moesten reizen. Dat is het begin van de verandering tussen hem en mij op weg naar de liefdesrelatie. Je bent een engel al zoveel dingen wat je mij voorspeld hebt komen uit. Ook dit gaat uitkomen daar ben ik van overtuigd en mijn dromen he hahaha...veel liefs x 

Marina:Vorige 1 2 3 4 5 6 7 ... 40 Volgende