Klantervaringen

Hieronder leest u wat onze klanten van onze diensten vonden!

Heeft u zelf een ervaring die u wilt delen? Vul het contactformulier in

Natalie:

Ik heb Jennifer nu al een paar keer gesproken is er nog niet zolang, maar ze is wel een aanwinst voor deze site...*oogjes* dicht en ze verteld precies wat er ad hand is,,,wist ook hoe ik eruit zag en wist ook veel te vertellen over degene die mij leuk vindt, ook zn beroep...gewoon TOP en ze is erg vriendelijk en geduldig ook met wat HUMOR...dankjewel Jennifer zal zeggen tot snel maar weer....een echte AANRADER...dikke knuff van Natalie 

Laura:

Beste Yuna, ik vond het een heel aangenaam gesprek! Je gaf me heel duidelijke antwoorden. Ook gaf je bij die antwoorden me een stukje rust en blijdschap! Hartelijk dank!  

Anoniem:

Lieve Cenna, je hebt gelijk gehad mijn nicht krijgt een dochter!! Super goed ingevoeld....

Ik heb er alle vertrouwen in dat je andere voorspellingen m.b.t. de man van dansles ook gaat komen. De liefdesrelatie met hem die gaat komen. En het nieuwe werk wat je voor mij ziet komen.

Ik ben al van het weekend onverwachts met hem alleen weggeweest naar een feest. Waar wij voor moesten reizen. Dat is het begin van de verandering tussen hem en mij op weg naar de liefdesrelatie. Je bent een engel al zoveel dingen wat je mij voorspeld hebt komen uit. Ook dit gaat uitkomen daar ben ik van overtuigd en mijn dromen he hahaha...veel liefs x 

Marina:Karin:

Hoi Rama,

Ik wil je bedanken voor de inzichten al die tijd en dat wat je zei is volledig juist ik voelde verkeerd aan ik weet nu hoe ik deze dingen moet aanpakken, je hoort nog van mij bedankt. Cindy 

Anoniem:

Lieve Cenna,

Jij bent mijn favoriete medium/paragnost!!
Jij kan zo goed mensen en situaties invoelen. Al meerdere keren heb je gelijk gehad. Ik bel je vaak over de liefde ...man van dansles. En je voelt de situatie haarfijn aan...je hebt mij mooie voorspellingen gedaan. Op de dag dat hij en ik een liefdesrelatie hebben ben jij de eerste die het weet. Super blij zou ik dan zijn!!! 

Lieke:

Lieve Els, wat een fijn gesprek hebben we gehad vannacht. Wil je even laten weten mijn dochter heeft haar rijbewijs gehaald!!! Niet alleen dit had je voorspeld maar in alles was je zo accuraat. Je bent een topper.  

Wendy:

Maria wist alleen met een naam en geboortedatum een hele duidelijke, heldere boodschap te geven. Ik kan alles plaatsen. Zeer gedetailleerd. Bijzonder. Dankbaar.  

An:

Yuna GEWELDIG. Snelle antwoorden. Zonder geboortedatum of foto. Sloeg je de spijker op z’n kop. Top intuitie! Je wist iedereen goed te beschrijven. Bij jou kom ik zeker terug! Ook geen tijd verspilling. Goed te tijd benut. Complimenten voor deze vrouw.  

Anoniem:

Heel mooi gesprek met Yuna! Ze kan op een hele prettige manier superveel informatie geven en echt tot de diepte komen. Geeft echt een gevoel van ruimte, de manier waarop ze dat doet.

Dank je wel:) 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 ... 39 Volgende