Heldervoelend
Medium
Life-Coach

1 credit p.m.

Gizella

Welkom mooi mens,

Ik ben Gizella, Heldervoelend Medium en Life-Coach met ervaring op gebieden als : (liefdes) verdriet, rouw, angst, narcisme, scheiding, paniekstoornissen, depressie, onverklaarbare klachten, overgewicht en noem het maar op. Ik krijg heldere informatie door via het Universum

Maar voor jou is het van belang dat ik JOU voel. Door je heen voel.

Door wat je zegt voel ik wat je bedoelt, wenst, wilt en wat je blokkeert om je droomleven te manifesteren.

Kom vooral voor al je vragen en fotoreadings dan help ik je verder en zorg ik dat je weer thuiskomt bij jezelf.

Ik typ blind en snel, ik maak gebruik van mijn heldervoelendheid, dingen `stromen` simpelweg door mij heen en typ ik aan jou.

Bij mij krijg je altijd no-nonsense antwoorden en inzichten zodat jij verder kan.

Mijn talloze Orakeldecks en tarot kaarten zet ik in als jij dat wenst en mijn pendel geeft mij bevestiging waar nodig.

Tot chats!.

In Liefde,

Gizella

Beschikbaarheid:

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: Variabel
Woensdag: 9:00 - 17:00
Donderdag: 9:00 - 17:00
Vrijdag: Variabel
Zaterdag: Variabel
Zondag: Varibabel


Gastenboek (13):


Sylvie:
Kijk uit naar de uitkomst. Vlot en zeer vriendelijk

Chantal:
Gizella was heel fijn om contact mee te hebben. Heel puur. Hoop van harte dat de voorspellingen uitkomen. Heb beloofd haar daarover terug te koppelen. Maar gesprek zelf was heel prettig.

S:
Wauw, wat een topper 💚

N:
Fantastische dame. Helder en transparant, mooie adviezen! Dank je wel 😘

Leonie :
Poeh, je hebt mij aan het denken gezet Gizella! Je hebt volkomen gelijk! Ik had geen tijd meer, maar kom terug! Dankjewel 🙏

Loe:
Mooi en confronterende chat gehad met Gizella! JE HEBT MIJ ECHT VERDER GEHOLPEN! Grote dank hiervoor! Xx

Nadia:
WAUW! Zo een unieke ervaring. Geen zever. Voelt heel snel en diep. Zegt hoe jet was. En noemt dingen op waarvan je denkt wauw dit weet bijna niemand van mij. Toekomst is ze super. Zeker zeer Zeker aan te raden!!!!!!

N:
Geweldige vrouw!! Past me helemaal de communicatie 🥰

Rita:
Goede consult Heel lief en duidelijk. Geeft gelijk antwoorden.

Lo:
Fijne energie, approach en guidance. A-typisch echter ontzettend fijn, verhelderend en diepgang. Waardevol. Dankjewel voor jouw unieke kijk en handelen van jouw cliënten, Gizella.

Anouschka:
Topper!

Miss:
Ik heb vandaag (25/1/2024) mijn consult gehad en wat een fantastisch leuke vrouw is Gizella. Nadat ik mijn foto`s met haar had gedeeld kon ze direct diverse zaken aanhalen dat zich op dit moment bij mij afspelen. Niet alleen situaties maar ook mijn gevoelens kon ze goed benoemen en daar was ik wel door geraakt omdat ze gewoonweg spot on waren! Over mijn specifiek vraag kon ze goed invoelen en ik herkende veel van wat ze doorkreeg. Ze communiceert heel erg open en dat voelt heel erg prettig. Ze heeft mij ook goede adviezen gegeven waar ik iets mee kan en ik zal haar adviezen ook zeker gaan gebruiken zodat ik verder kan met mijn vraagstuk. Ik heb er alle vertrouwen in! Oh ja, ik dacht dat ik snel kon typen maar Gizella typt als de brandweer en gaat maar door! ;-) Ze typt snel en veel dus je zult bij haar geen ongemakkelijke stiltes hebben wat je soms wel eens meemaakt bij anderen (afwachtende houding) maar daar hoef je je bij Gizella geen zorgen over te maken! Ervaar het zelf en neem een consult bij Gizella!

Marloes :
Mind blowing ♥️Start chat
Terug