Ervaren reader
Professioneel coach-counsellor

1 credit p.m.

Hannah

Ervaren reader & professioneel coach-counsellor met meer dan 15 jaar fulltime professionele ervaring. Specialisaties: * invoelen op personen, kinderen, relatiedynamieken, werkprocessen en persoonlijke processen van groei, heling & transformatie * psychologisch dieptewerk, schaduwkantenwerk & zielsaspecten * hoogsensitiviteit, hypersensitiviteit en hoogbewustzijn * omgaan met energetische fenomenen en heldere vermogens in jezelf * narcisme, toxische relaties, co-dependency & trauma bonding * droomduiding in de context van jouw eigen processen.

Om in te kunnen voelen op mensen heb ik nodig: de voornaam van de persoon + een specifieke, gerichte vraag. Om informatie over een situatie waar te kunnen nemen heb ik nodig: een concrete, specifieke vraag. Ik werk volledig psychic, rechtstreeks met mijn eigen heldere vermogens, zonder gebruikmaking van kaarten, engelen etc..

Ik werk altijd volledig in en vanuit het **NU** en doe **geen 'voorspellingen'** over zaken die nu nog niet waarneembaar zijn. Er kunnen vanuit het nu lijnen worden doorgetrokken naar mogelijke toekomstscenario's maar mensen maken te allen tijde zelf keuzes die scenario's kunnen beïnvloeden.

Wat ik NIET doe: - toekomstvoorspellingen - uitspraken over juridische kwesties, financiële kwesties en medische kwesties. Ik raad je aan je voor ondersteuning op die terreinen tot professionals in die vakgebieden te wenden. - uitspraken over geboortes/kinderwensen en overlijdensscenario's - mediamieke contacten (contact met overledenen). - kijken naar situaties die met misbruik, criminaliteit, drugsgebruik, psychiatrische problematieken, seks en/of verslavingen te maken hebben.

Ik tolereer géén grof taalgebruik, ongeacht hoe boos je ook bent over de situatie waarover je belt. Ik draag fatsoen en een kalme, volwassen gesprekstoon hoog in het vaandel en verwacht dat ook van jou als je mij belt. Als je dat niet kunt opbrengen ben ik niet de juiste consulent voor jou en vraag ik je vriendelijk iemand anders te bellen.

Wat ik WEL doe: Ik geef eerlijk en zuiver door wat ik waarneem *in het hier en nu*, respectvol en met compassie maar zonder er doekjes om te winden. Mijn 'taak' is doorgeven wat ik in zuiverheid waarneem - en dat is niet altijd wat iemand graag zou willen horen. Ik ben heel ‘aards’ en no-nonsense in mijn omgang met het spirituele en een groot voorstander van maximaal in het HIER EN NU aanwezig zijn, met je voeten op de aarde en stevig geworteld in het fysieke lichaam dat je hier en nu hebt - zodat jij in het hier en nu je kracht kunt aanwenden en het verschil kunt maken als de **mens** die jij, hier en nu, bent. 

(3):


Sylviavliek@live.com:
Hannah je hebt het op een zo mooie wijze verwoord ! ik dank je voor de liefdevolle heldere manier van overbrengen en uitleg geven aan.

Slnk:
Heel fijn en duidelijk.

Anoniem Rita :
Hallo Hannah Wel u heb me de tools gegeven om er echt over na te denken ! En mss ben ik inderdaad de katalysator voor hem om in zich zelf te kijken Bedankt Rita

Start chat
Terug