Paragnost
Coach

1 credit p.m.

Inge

Wees welkom, en bedankt dat je mij gekozen hebt om je een stukje verder te helpen op je levenspad.
Mijn naam is Inge en mijn gaves zijn heldervoelen en helderweten. Ik heb een sterkte intuïtie en dankzij mijn hooggevoeligheid kan ik me energetisch op jou afstemmen. Wanneer dat nodig is, doe ik beroep op mijn orakelkaarten of mijn pendel en ik ben ontzettend dankbaar dat de Engelen mij hierin bijstaan.
Ik heb het basisjaar Traditionele Chinese Geneeskunde gevolgd, ben gespecialiseerd in het therapeutisch gebruik essentiële olie, heb een uitgebreide kennis over edelstenen
Tijdens ons gesprek kan je rekenen op mijn onverdeelde aandacht en respect, jouw belang staat voorop. Ik geloof niet in het “voorspellen” van je toekomst, want die heb jij zélf in de hand. De boodschappen die ik doorkrijg tijdens onze babbel, zijn meestal degene die op dat ogenblik het meest voor jou van belang zijn. Wat ik wel voor je kan doen, is je de nodige hulp geven waardoor jij weer in je eigen kracht kan gaan staan. Je zal zien dat dit vaak al genoeg is om je probleem te overwinnen.
Waar ik niet op in ga zijn vragen over ziekte, zwangerschap en contact maken met gene zijde. Ik geef je advies, maar wie medische hulp nodig heeft zoekt die best bij een arts.
 

Ervaringen (0):Nog geen ervaringen gedeeld, wees de eerste!


Deel zelf uw ervaring met Inge!


Start chat
Email consult Terug