Coaching
Healing
Narcistische Relaties

1 credit p.m.

Maria-Magdalena

Hallo, ik ben Maria-Magdalena.

Voor relatie vragen/problemen kunt u bij mij terecht. Heb een sterke intuïtie.
Indien gewenst maak ik gebruik van mijn pendel. Ik coach en geef u inzichten, verwijder blokkades. Geef Reiki afstandshealingen.
Wat ik ook heel belangrijk vind is dat u zich prettig en op uw gemak voelt tijdens een consult. Uw belang en welzijn staat voor mij op de eerste plaats.


Namasté 

Ervaringen (11):


Sophie:
Maria-Magdalena is een TOPMADAM ze voelt alles puur en intuïtief goed aan, ze typt vlot en geeft me bevestiging! Bedankt voor de mooie woorden de informatie je bent echt TOP :-)

Liek:
Ze weet het echt precies!!! Elke keer laat jij mij verbazen wat jij echt niet kunt weten❤️. Ga zo door lieverd!! Je bent een fijne aanwinst!!

Aman:
Top! Heel duidelijk en eerlijk en niet te zweverig. Herken alles wat ze zegt. Ik heb bevestiging gekregen met een hoop dingen en ben daar echt heel dankbaar voor. Ik ga haar zeker weer raadplegen want het is de moeite dubbel en dwars waard!!!!

marina:
zo kennis van zaken!top aanwinst voor hier. en ook hele fijne vrouw!

Sallll:
In een woord WoW. De beoordelingen liegen er echt niet om

RR:
Maria-Magdalena is een topper!!! Je geeft je geboortedatum door en dan Bam! Je krijgt je waargebeurde story te horen van Maria. Alsof je al niet genoeg in shock bent ( positief ) van wat er allemaal wordt verteld. Wordt er ook nog tussendoor een volledige naam doorgegeven. Ik heb er geen andere woorden voor dan dat je een topper bent. En ook zo bescheiden! Het voelt alsof je met een vriendin praat. Ik kom zeker weer terug. Van mij krijg je de sterrenhemel.

Liek:
Lieverd, Ik was zo verbaasd vandaag dat jij meteen tot de kern kon komen!!! Geweldig!!! Alles wat je niet kon weten heb jij goed gehad!???? Jij krijgt van mij een dikke 10! Jammer dat ik alleen 5 sterren kan geven. Je verdiend namelijk veel meer! Dikke knuffel

Maagd :
Ze voelt dingen heel goed aan Snel en vlot..

Anoniem:
Vandaag reading gehad zij gooide alles zo eruit niet normaal erg goed. Xxx

R.S.:
Een eerste keer een reading met Maria-Magdalena. Hele prettige ervaring.. Zeer duidelijke en vooral snelle antwoorden zodat je echt waarde krijgt voor je credits. Lieve Maria Magdalena ik zal geduld hebben zoals je zei en goed blijven communiceren. Dank voor je fijne adviezen

Marjolein van Greunsven:
Dankjewel Maria magdalena voor he duidelijke inzichten.. veel van mijn vermoedens bevestigd en dat geeft wat rust! Topper ben je !


Deel zelf uw ervaring met Maria-Magdalena!


Start chat
Terug