Medium
Engelenkaarten
Healer

1 credit p.m.

Medium Celesta

 Met het talent heldervoelen, helderzien, helderhoren en helderweten kan ik uw levensvragen beantwoorden op allerlei gebieden. U kunt een luisterend oor verwachten, een open gesprek en een coach die u weer verder op weg helpt in moeilijke situaties of spannende ontwikkelingen.

Dit is mogelijk door:

Psychic  reading. Door middel van chakra’s lees ik de energie waarbij mijn gidsen mij ondersteunen. Hierdoor zijn o.a. blokkades, (emotionele) problemen, relaties, gezondheid, zakelijke projecten op te sporen om dieper tot de kern te komen.

Mental reading. Bij een mogelijk contact ben  ik de ambassadeur tussen twee werelden, dus de stem voor hen die geen stem meer hebben. Als de ziel van de overledene het wil en zich laat zien kan een boodschap worden overgebracht.

Na een relatie van 12 jaar met twee kinderen en  een bijna-doodervaring ben ik gescheiden (2013). Ik heb bewust voor deze weg gekozen om van mijn persoonlijke ervaringen te leren en anderen er mee van dienst te kunnen zijn.  Centraal staat bewustwording, inzicht en begeleiding.

NamastéStart chat
Email consult Terug