Medium
Paragnost
Coach

1 credit p.m.

Medium Magnolia

Ik heb 25 jaar ervaring als Medium, Paragnost, Kaartlegster, Spiritueel Coach en Healer. 
Ik ben helderziend, heldervoelend en helderwetend. Ook kan ik contact leggen met overledenen. Daarnaast leg ik de Lenormand en de Zen tarotkaarten.
Vraagstukken
Ik sta tot u dienst bij het oplossen van al uw vraagstukken. Of het nu gaat om relaties, werk, gezondheid, liefde, geld, kinderen, dieren, blokkades, keuzes maken, de juiste weg vinden… alles is mogelijk. Wees gewoon uzelf, ik ben betrouwbaar en zal er alles aan doen om u verder te helpen.
Lenormandkaarten en Zen Tarot
Ik kan voor u de Lenormand kaarten of de Zen Tarotkaarten leggen als bevestiging om een nog beter beeld te krijgen in uw toekomst of situatie.
De kaarten geven een kijkje in u verleden, heden en toekomst.
Psychometrie
U kunt mij ook voor een fotoreading benaderen. Bij een fotoreading krijg ik zeer specifieke informatie door van een persoon en/of bepaalde personen die aan of met u verbonden zijn.
 
 Spiritueel coach
Ik luister naar uw verhaal, uw emotie en uw verlangens. Ik geef u inzicht in uzelf, zodat u u zich zelf beter kunt begrijpen en meer inzicht krijgt in wie u bent, wat u wilt, wat u kan en hoe u zichzelf kan verbeteren. 
U krijgt hierdoor nieuwe inzichten en nieuwe uitdagingen in uw leven. Ik begeleid u graag bij deze zoektocht. Als spiritueel coach kan ik u zowel prive als zakelijk goed begeleiden.
 
Healer
Je hebt naast je fysieke lijf ook een energetisch lijf en dit lijf heeft een “geheugen”, dus kwalen uit het verleden kunnen een stempel blijven drukken op je lijf en leven. Als healingmedium kan ik deze “blokkades” weghalen. Je kunt je lijf eigenlijk vergelijken met een grote fabriek. Op het moment dat een lopende band niet werkt loopt de hele fabriek in de soep. Zo werkt je lijf eigenlijk ook.
Dus wat ik doe, ik tune in op uw energie, zoek blokkades en ga samen met u zoeken naar oorzaken en oplossingen. Dat wat een healer met healing kan zien of voelen is informatie op energetische niveau. Het healen gebeurt door de healer op fysiek niveau maar ook op het mentaal niveau van de mens, dus het totaal beeld.  Wel moet ik u meegeven dat U van mij geen medische kennis kunt verwachten of dat ik een diagnose kan stellen. Een healer is geen arts of dokter. 

Start chat
Email consult Terug