Paragnost
Therapeut
Coach

1 credit p.m.

Nemye

Welkom op mijn profiel lief mens en fijn dat je er bent. Ik ben een geboren helder voelend, helderziend, helder wetend en empatisch coach.

Door mijn gave helderziend, helderweten en een sterke intuïtie, heb ik het altijd leuk gevonden om mensen verder te kunnen helpen met hun vraag of probleem. Ik ben eerlijk, open en zuiver. Geef eerlijke antwoorden en draai er niet om heen.
Je kunt mij echt alles vragen, geen vraag is te gek!

Daarnaast ben ik een ervaren therapeut dat werkt met mensen met problemen als borderline/bipolair/depressie/angststoornissen/ass/
dwangstoornissen/paniekstoornis/sociale fobie/burn-out en relatie of huwelijksproblemen. Daarnaast heb ik mijn eigen praktijk waar ik diverse therapieën toepas.

Heb je een vraag, stel hem zo duidelijk mogelijk zodat we samen kunnen kijken naar eventuele oplossingen en hoe we dit kunnen aanpakken. Ook als je jouw verhaal kwijt wil ben ik een luisterend oor. 

Beschikbaarheid:

Maandag: 10:00 - 24:00
Dinsdag: 10:00 - 24:00
Woensdag: 10:00 - 24:00
Donderdag: 10:00 - 24:00
Vrijdag: 10:00 - 24:00
Zaterdag: 10:00 - 24:00
Zondag: 10:00 - 24:00


(12):


Anoniem:
Nemye je voorspelling is uitgekomen. Thankyou❤️

S:
Nemye ik had je een tijdje geleden gesproken en toen zag je iets wat ik niet kon plaatsen maar wauw! Wat heb jij het toch goed gezien. ook wat je toen voorspelde is uitgekomen. Ik zal zeker weer bij je komen. ;

Anoniem:
Nemye voelt heel goed, zuivere medium met zuivere inzichtingen werkt op gevoel dat is heel zuiver. Geeft goede advies en tips, blijf zo verder doen en hoop dat je nog lang mag werken op deze lijn! Dikke zoen! S.

Emy:
Nemye is heel attend en geduldig lief en haar voorspellingen komen uit ze is echt een aanrader .

Danny:
Nemye wat ben jij goed! Heel treffend in je antwoorden en je zag heel veel dingen die ik niet had verteld, maar wel waar jij zelf mee kwam. Daarnaast ben je ook super ruimdenkend en heb je veel wijze raad!

Priscilla:
Lieve Nemye, bedankt voor de chat weer. Ik had je echt ff nodig! Bedankt voor alle tips gisteren (kaarsje brandt nu) ik wacht bericht af. Je blijft bij wat je ziet! Bedankt voor de extra tijd die je me hebt gegeven! Kan niet wachten tot alles uitkomt. Voor goeie eerlijke inzichten chat met Nemye! ❤️❤️❤️❤️

Priscilla:
LIEVE NEMYE, Dankuwel voor vandaag weer! ❤️ Door uw advies heb ik actie ondernomen ik heb hem net een bericht gestuurd, ook bedankt voor de tips. En ben zo benieuwd naar de voorspellingen. Als er wat uitkomt laat ik weer een bericht achter. Ik raad iedereen Nemye aan!

Priscilla:
Wauw voelt mijn situatie en andere persoon super goed aan! Helaas liep mijn telefoon vast. Toen ik mijn telefoon weer had opgestart waren mijn credits al op maar heeft Nemye gelukkig nog verder getypt, en heb ik veel aan deze informatie. Ben gerustgesteld dankuwel, ik kom zeker terug!

Bloempje :
Dankjewel voor de reading. Klopt wat je zei. Nu afwachten op de voorspellingen. Daar heb ik vertrouwen in.

Magalie:
Heel aangenaam om mee te praten. Wist ook veel en snel te vertellen. Geen vraag is teveel. Een aanrader. Nu hopen dat het uitkomt. Bedankt voor je inzichten :-)

PP:
Zeer fijne consult gehad. Wist veel te vertellen met enkel een naam. Bedankt voor alles en wordt vervolgd. Liefs, X

inge:
Bijzonder en fijn, veel inzichten. Dank je.

Start chat
Terug