Paragnost
Kaartlegster
Coach

1 credit p.m.

Paragnost Alieda

Ik ben er ook voor jou, allround spiritueel mentor, heldervoelend vanaf mijn jeugd. Spiritualiteit heeft voor mij niets te maken met 'zweverig' zijn maar met positieve overvloed op alle gebieden.

Door middel van mijn tarotkaarten en heldervoelendheid kan ik je helpen met obstakels die je in jouw leven tegenkomt. Door jarenlange (internationale) ervaring komen we er samen EN met behulp van onze gidsen, wel uit.

Ik word regelmatig gevraagd voor televisie en radio, zowel voor- als achter de schermen. Ook schrijf ik columns en spirituele (kinder)boeken en geef gastlessen over spiritualiteit op scholen.

Ik ben recht voor zijn raap en hou van concrete vragen. Waar jij vandaan komt weet jij, maar met naar waar je toe wilt kan ik je helpen.

Mijn specialisaties zijn liefdesrelaties en transformaties, ik maak gebruik van de Rider waite tarot en andere wat minder bekende orakels. Verder pas ik de kennis van de Kabbala en de Tolteken toe (dat is ook de manier waarop ik leef).

Ik ben geen arts.

Mijn diepste harte wens is een eind te maken aan de pijn en het lijden van anderen, vreugde en blijdschap te brengen, te helpen en te genezen, je weer in verbinding te stellen met het gevoel van liefde en geluk.

Je bent hier om te leven, lief te hebben en gelukkig te zijn, wat een voorrecht om je daarbij te mogen helpen.

Lieve groet
Alieda


Ervaringen (8):


Els:
Dank je wel Alieda. Ik heb zoveel aan u woorden wat u zegt. Het is niet leuk in het begin om te horen, maar ineens gaat je kwartje vallen en dan heb je zoveel aan u woorden. U draait er niet om heen en laat zien hoe het daadwerkelijk in elkaar zit. Dank u wel en u bent echt een topper

Marlies:
zo wel een pittige dame pff, maar ze kwam wel heel snel tot de kern van het probleem...

Marian:
Gisteren gebeld, de vraag van 1 woord u benoemde wat er speelde. ik hoop dat de voorspellingen uitkomen wat je voorspeld. dank je wel voor je consult. ik bel je zeker terug als het is uitgekomen.

Willem:
Steun en toeverlaat. Elke vraag een helder en eerlijk antwoord. Voorspellingen zijn zuiver en oprecht. Ben blij met je. Groet Wim

Do:
Het was een verhelderend gesprek. Je bent iid heel duidelijk en je hebt mijn ogen geopend. Je voelt heel prettig aan. Dank je wel Alieda

Manfred:
Deze dame weet waar ze het over heeft. Typt snel daarom veel informatie in een korte tijd. Het was een verfrissend gesprek met veel openbaringen. Dankjewel voor je inzichten ik kan daar echt wat mee.

Fred:
Het was even wennen aan de recht door zee aanpak van Alieda, maar het was wat ik nodig had. Binnen 5 dagen was alles uitgekomen wat ze voorspelt had. Alieda is niet voor watjes, ze houdt je een spiegel voor en schud je wakker. Voor mij was dit een geweldige ervaring. Zelfs over de chat gelachen, humor, oprechtheid, maar vooral duidelijkheid. Ik ga haar zeker weer bellen

Pauline :
Aleida is beslist een aanrader. Ziet hoe processen lopen en hoe je deze kunt beïnvloeden. Ik ben onder de indruk, alhoewel zij ook zegt waar het op staat en dat is niet altijd fijn om te horen. Maar wel zo eerlijk. Ik weet nu wat mij te doen staat. ThanX Aleida. Ik ga ervoor!


Deel zelf uw ervaring met Paragnost Alieda!


Start chat
Terug