Medium
Nummerologie
Coach

1 credit p.m.

Paragnost Nicola

Hi, welkom!
Ik ben Nicola, ik help je op weg met al je levensvragen. Ik ben echt een gevoelsmens. Mijn gevoel en gidsen weten precies de juiste informatie te geven op het gebied van liefde, werk en relatie. Ook kan ik heel goed analyseren en ben ik een echte filosoof. Ik kom ook graag met creatieve oplossingen. Het belangrijkste vind ik dat u zich bij mij op me gemak voel. Een sterke band is het allerbelangrijkst.

Specialisatie
Ik ben helderziend, heldervoelend, helderhorend, helderwetend en heb een goede mensenkennis. Ik werk aan de hand van nummerologie en ben ik expert op het gebied van dromen. Wanneer u mij uw foto doorstuurt, kan ik deze goed lezen. Ik kan met gemak switchen van energie en weet precies wat u nodig heeft op welk moment dan ook. Ik geef u ook advies geven op meditatie, zodat u weer in contact komt met uw innerlijke zelf.

Met welke vragen kun je bij mij terecht?
Mensen komen echt met allerlei vragen naar me toe. U kunt vrijwel met alle vragen naar mij toekomen, en ik zal niet oordelen. Ik bied echt een luisterend oor. Niets is mij te gek.

Wat heb ik van je nodig?
Je voornaam en leeftijd of geboortedatum is voldoende. Een foto mag natuurlijk, maar hoeft niet hoor, kan prima zonder. Tot snel!

Sampai Besok.

Nicola 

(3):


Anoniem :
Fijne dame bevestigd wat ik al wist maar ook goede raad gegeven

I.:
Mijn verbinding viel uit in ons gesprek. Toch kon je een aantal dingen perfect benoemen! Bedankt voor je woorden. Ik kijk uit naar de toenadering. Een vermoeid leeuwtje.

K:
Eerlijke en mooie reading gekregen! Echt een aanrader

Start chat
Terug