Lenormandkaarten
Pendel
Gidsen

1 credit p.m.

Paragnost Sonja

Lieve jij, wat fijn dat je een kijkje neemt op mijn profiel.

Mijn naam is Sonja en ik ben een communicatief sterk, open-minded, empatisch en integer persoon. Je kunt me echt alles vragen. Ik ben een luisterend oor. Ik ben gespecialiseerd in het doorbreken van blokkades en evt angsten. Ik zet je graag weer terug in je grote kracht, help je bij inzichten te krijgen in je eigen leven.

De Lenormandkaarten, mijn pendel en mijn gidsen zijn mijn belangrijkste tools. Mijn grote energetische kracht en know how als relatie- en life coach brengen mij daar waar jij wilt zijn. Vanzelfsprekend gebeurt dit in alle eerlijkheid- en alle vertrouwen.

Veel liefs,
Sonja 

Ervaringen (4):


Kiki:
Zeer goed, Sonja weet wat er speelt en kan de blokkades verbreken . Dank lieve Sonja

Els:
Hallo Sonja. De tijd ging zosnel ondanks dat wij vast liepen. Ik wilde u even bedanken voor de mooie kaartlegging en voor advies wat u heeft gegeven. ik zal mij er meer in gaan verdiepen. Groetjes Els

Patricia:
Ik vond Sonja heel helder. Ik gaf nagenoeg geen informatie aan het begin van ons gesprek, maar er kwam iets uit de kaarten wat wel klopt. Heel bijzonder. Voor mijn gevoel een lieve dame. Dus ik geef haar vijf sterren.

N.:
Niet slecht, typt snel en vrij duidelijk. Alleen in het begin wat vragen gesteld ivm de situatie maar kreeg op al mijn vragen een antwoord. Dankjewel Sonja


Deel zelf uw ervaring met Paragnost Sonja!


Start chat
Terug