Paragnost
Kaartlegster
Fotolezen

1 credit p.m.

Paragnost Zize

Heeft u een paragnost of coach nodig?. U kunt hiervoor terecht bij mij. Coaching kan confronterend zijn, echter zal het een sterk moment zijn om te spiegelen. Daarnaast kan ik kaartleggen, foto en koffie dik lezen. Hiermee zal ik kunnen kijken in het verleden en in de toekomst. Ook ben ik helderziend, heldervoelend en helderwetend. Het is mijn passie om u te helpen.  

Ervaringen (11):


Orelia:
Lieve Zize, je bent echt zeer lief en heel veel begrip voor al mijn vragen en ik ben zeer goed geholpen door jou. Helaas waren mijn credits heel snel op doordat ik veel vragen aan jou te stellen had maar je bent zo lief en had de timer even stopgezet en mij de kans gegeven om mijn verhaal af te maken. Dankjewel. Je bent echt geweldig. Veel liefs voor jou.

Danny:
Zize is een hele lieve en sterke paragnost die met je meekijkt! Ben omver geblazen door deze bijzondere gave van haar. Aanrader!

Parel:
Zize is heel goed, ik begrijp dat niet dat ze niet meer reviews heeft, kijkt goed,neemt de tijd, is duidelijk in alles wat ze schrijft, kies voor Zize, is super goed,.

S. :
Een echte Topper! Zize, ik heb je vandaag 2x gesproken over de liefde en financieel. Je hebt me echt verder geholpen.... Je bent echt een Engel. Ik ga je zeker nog eens contacteren. Merci xxx

M:
In een woord geweldig! Jij bent echt een topper en super bedankt dat je zo positief blijft! Je helpt me erdoorheen en het komt wel! Xx toppertje

Isabelle:
Zize is top! Heel aangenaam gesprek! Op alles een duidelijk oprecht antwoord! Geeft rust tijdens het gesprek! Lief ook ! Een aanrader! Dank u Zize... X

Isabelle:
Zo blij met de readi ng met Zize... Rustig, correct, draait niet rond de pot, ze zegt wat ze ziet, super de super ! KIES VOOR ZIZE... TOP

marina:
topper!zegt hoe t is geeft rust dank u!!!

Sebiye:
dank u zize! x je bent goed je weet waarover je spreekt. ;)

Jane:
Ben heel blij met de antwoorden van Zize. Ze kon direct zien in welke situatie ik zit en heeft me een kijkje gegund in de toekomst. Dat ziet er goed uit. Hartstikke bedankt, Zize!

:):
Beste zize! U bent iemand d rust brengt in iemand zn hoofd! Dank u daarvoor en dat u zo duidelijk bent en niet naar de mond toe praat:)


Deel zelf uw ervaring met Paragnost Zize!


Start chat
Email consult Terug