Paragnost

https://www.paragnostenchat.nl/paragnost/page94.htmlParagnost. Het woord paragnost zal je niet onbekend voorkomen. Het roep bij iedereen bepaalde associaties op. De een denkt direct, moet ik niets van hebben. De ander denkt, wat kan ik met een paragnost?

Wat is een paragnost

Het woord werd voor het eerst gebruikt in het jaar 1950 en het staat voor "kenner." En het blijkt na onderzoek, volgens Wikipedia dat zo'n 98% van de Nederlanders het woord erkent. Je voert als paragnost zijnde het beroep uit van helderziende. Helderziend wat betekent dit? Helderziendheid ook wel clairvoyance genoemd, betekent het vermogen bezitten om buitenzintuiglijke beelden door te kunnen krijgen. Deze beelden doen zich op een andere plaats en tijdstip voor.

Een goede paragnost, die je vindt bij Paragnostenchat en zoals wij dat noemen, het beroep Paragnosten uitoefent, is tot het volgende instaat. Als jij een online spirituele chat start met een van onze Paragnosten, neemt deze beelden voor jou waar. Die jijzelf niet kunt zien. Vervolgens vertaalt de paragnost voor jou deze beelden. 

Spiritueel chatten met mediums en paragnosten

Zoals je kunt lezen hebben veel mensen geloof in het paranormale. Op Paragnostenchat zijn dagelijks honderden gesprekken met helderzienden. En dat is niet zomaar. Wat leren wij nu over het leven zelf? Welke wijsheid krijgen we daarover mee? Eigenlijk helemaal niets. 

Iedereen in zijn leven loopt een paar keer flink vast. Dat vastlopen vindt de mens verschrikkelijk. Maar als jij op dat moment een spirituele chat start met een helderziende. Weten wij, dat jij snel weer het leven kan gaan omarmen. Immers je krijgt antwoorden, tijdens de chat, die waargenomen worden door topparagnosten

GRATIS Registreren 

Waar vind je de beste paragnosten

Het blijft koffiedikkijken om de beste paragnosten van de wereld te vinden. Als iemand het echt van beroep is, tref jij een goede paragnost aan. Deze zijn beschikbaar op de spirituele chatwebsite Paragnostenchat. Waarom blijft het koffiedikkijken? Omdat ieder mens zo zijn eigen manier van denken heeft. Als die een online chatconsult krijgt en niet de antwoorden hoort, die die persoon wil horen. Kan deze klant spreken van een slechte paragnoste. 

Wanneer is iemand een goede helderziende

Maar als dan achteraf blijkt dat deze paragnoste gelijk heeft, dan is het ineens een goede paragnost. Met andere woorden, ja er bestaan absoluut de beste paragnosten. Alleen is het maar net wat jij als klant onder best en goed verstaat. Nu weten wij, van Paragnostenchat dat op deze spirituele chatlijn echt de betere Paragnosten te vinden zijn. Want! Al hebben ze een waarneming gedaan waar de klant niet blij mee zal zijn. De boodschap wordt zodanig gebracht, dat tijdens de spirituele chat, de klant zegt. Je hebt gelijk!

Niet dan een voorspeller gelijk wil hebben, absoluut niet. Hij wil niemand iets naar de mond praten of iets op de mouw spelden. Dus ben je op zoek naar de betere paragnosten? Dan ben je van harte welkom om een Paragnosten Chat bij ons te starten.  Klik voor gratis registratie. Waarna je een credittegoed kunt aanschaffen en dan direct ook een spirituele chat kunt starten. Start chat