Medium
Helderziend
Heldervoelend

1 credit p.m.

Rachel

Ervaren medium die helderziend en heldervoelend is.
Samen met mijn gidsen en tarotkaarten kan ik u begeleiden in het leven.
Het leven kan je soms uitdagingen geven waarbij je niet meer weet welke beslissingen je moet nemen. Ik kan u hierbij begeleiden en coachen.
U kunt bij mij voor al uw vragen terecht.

Warme groet, Rachel
 

Beschikbaarheid:

Maandag: Stel e-mailconsult in
Dinsdag: Stel e-mailconsult in
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 18:00 - 22:00
Vrijdag: Stel e-mailconsult in
Zaterdag: Stel e-mailconsult in
Zondag: Stel e-mailconsult in


Gastenboek (38):


….:
Dag Rachel Je hebt dingen aan mij verteld vorige jaar en dat er veranderingen komen dit jaar en dat ik het snel ga merken , ik lees ons chat geschiedenis vaak en toch heb je dingen verteld die kloppen, hoop je wat vaker te zien in de chat ! Wil je snel spreken

A.:
Een echte topper en kan me gerust stellen . Ze luistert echt naar je en blijft aards ! Alles wat ze zegt komt uit ❤️. Een van de weinige waar de Reading echt zelfde blijft en eerlijk is en niet rond de pot draait

lianne:
Lieve Rachel, wat een fijne gesprekken heb ik met jou. Soms geloof ik het zelf niet en ineens ja hoor komt er weer wat uit. Je bent mijn steun en toeverlaat. Tot snel weer

S.:
Ik sta nog steeds versteld van de dingen die u kon inzien, die momenteel spelen! Zo bizar goed, u bent echt een prachtmens! Bedankt voor de adviezen en inzichten. Ik kom zeker bij u terug!

Safira:
Deze mevrouw is echt magisch. Ze weet waar ze het over heeft en zegt dingen die ik nooit benoemt hebt maar waar ze de spijker op de kop slaat! In 1 woord geweldig!

Romy:
Top consult gehad. Ik had best wel wat vragen. Maar zij heeft al zoveel verteld zonder dat ik de vragen hoefde te stellen. Heel fijn gesprek gehad. 

Arina:
Keer op keer kom ik bij je met dezelfde vraag en je blijft ook bij je antwoord. Ik dacht dit kan nooit. Ja hoor, hij heeft echt weer contact opgezocht met mij. Dit is geweldig. Topper!

Patty:
Lieverd je bent een fijn mens. Je verteld meteen wat je ziet en vanuit daar heb je mij enorm geholpen. Ik krijg zoveel energie van de consulten die je geeft.

Anna:
Lieve Rachel, wat heb jij mij goed geholpen. Ik heb de afgelopen maanden echt een zware tijd gehad. Jij bleef volhouden dat er betere tijden zouden komen en dat ik er bijna was. Niet te geloven maar ik ben uit het dal gekomen. Jij bent echt een lieverd.

Safia:
Lieve Rachel, wat ben je weer goed bezig. Half jaar geleden had je zoveel te vertellen over mijn liefdesleven en ja hoor als ik het terug lees zie ik ook dat het echt is uitgekomen. Normaal ben ik niet van de recensies schrijven maar dit kon ik niet laten.

S.:
Rachel is top!! En eerlijk.. Heel goed met invoelen en de persoon beschrijven. Ook als het om jouzelf gaat. Xx

Miranda:
Bedankt voor de hulp en adviezen. Je hebt goede inzichten en je bent eerlijk. Eindelijk na lange tijd is het voor mij weer mogelijk om weer lekker in mijn vel te zetten. 1000x bedankt hiervoor.

Polly:
Een paar maanden geleden kwam ik bij jou. Ik zat in een dip en jij zei het komt goed. Je gaf precies aan hoe en wanneef en ja hoor. Ik ben eruit gekomen. Keer op keer heb je mij geholpen.

Mel:
Ik heb echt een top consult gehad. Dank je wel voor je oprechte consult. Je bent eerlijk en recht door zee. Ik kom al een tijdje bij jou en elke keer merk ik dat ik als persoon kan groeien.

Melanie:
Wat een fijne ervaring. Iemand die echt naar je kan luisteren en advies kan geven. Ze ziet ontzettend veel maar is ook oprecht en eerlijk over wat ze ziet. Ik kom snel weer bij je terug.

Isabelle:
Rachel is heel goed in het invoelen van het moment. Ze wist heel goed wat er afspeelde. Nogmaals bedankt voor je geduld.

Hannah:
Je had gelijk. Ik ben geslaagd voor mijn examen. Dit had ik dus niet verwacht. Heel fijn dit.

Zonny:
Ik heb een consult gehad bij Rachel. Ongelofelijk wat zij kan vertellen. Jij hebt mij meer vertrouwen gegeven in de toekomst. Ik kom zeker weer snel terug.

Arriane:
Jij voelt zuiver en oprecht aan. Je hebt mij al zoveel geholpen. De beschrijvingen over de personen klopt als een bus. Heel veel liefde voor jou.

Wendy:
Rachel wat een fijne consult. Ik ben echt heel goed geholpen. Je bent zo zuiver en je kan alles goed aanvoelen. De eerste voorspellingen komen al uit. Ik ben benieuwd naar de rest. Wendy

Tamara :
Lieve Rachel, wilde je bedanken voor je ongelofelijke intuïtieve inzichten - heel scherp zonder dat ik iets zei. Ik voelde me meer gecentreerd in mijn hart na het consult. Zelfs als het lang duurt is het de moeite waard om te wachten en het te laten rijpen. Dat zou ik sowieso doen maar het is nu rustiger en gerichter. Was erg behulpzaam!!! Zal zeker terugkomen. Knuffel

Res:
Super goed ben jij! Je kon zoveel dingen benoemen die ik niet had verteld. Je kon ook benoemen hoe ik me voelde. Na het gesprek te hebben gehad met jou voelde ik mij echt zoveel beter in mijn vel. Res

Andrea:
Wat een fijn gesprek! Je hebt zoveel verteld zonder de informatie die ik heb gegeven. Alles klopte helemaal. Zelfs kleine details weet je. Je hebt mij echt de kracht weer gegeven om verder te gaan.

Eline:
Lieve Rachel, je hebt mij echt goed geholpen. Al meerdere voorspellingen zijn uitgekomen. Ik heb de baan gekregen. Ik kom zeker bij je terug.

S.:
Ze kan heel goed invoelen, steeds weer. Heel erg blij met Rachel. Vind het echt een topper. Xxx

Safira:
Zeer mooie gesprekken mee. Heel goed en verwoord dingen perfect. ❤️

Inge:
Rachel bedankt voor je antwoorden! Je bent echt supergoed!

Inge E.:
Lieve Rachel Helaas waren de credits op maar je hebt me echt geholpen en dingen aangehaald die ik vermoedde maar geen duidelijkheid over had. Bedankt dat ik mijn verhaal bij je kwijt kon maar ook voor de hoop die doorheen de moeilijke stukjes schijnt. Oneindig veel liefde voor jou!

Danny:
Rachel gaf veel rake dingen door, ze zat er precies bovenop hoe alles klopte. Ben zeer onder de indruk van haar gave.

S.:
Bizar!! De recensies hieronder liegen er zeker niet over! Rachel kan de situatie echt super goed aanvoelen en inzien. Ze verteld zelfs meer dan waar je voor komt en dat was zeker fijn om te weten. Ik ga die blokkades opruimen, dank u we’ll! Ik kom gauw terug! Kortom; zeker een aanrader!

Marloes Zijlstra:
Ik heb nu een aantal gesprekken gehad met Rachel, en er zullen meerdere volgen. Wat is zij goed! Ze reageert vlot, ziet de situatie vlijmscherp en benoemd dingen die haar niet verteld zijn. Compleet plaatje en een helder antwoord op de vraag als het gesprek is afgerond.

Anoniem:
Wat is zij zuiver. Je hebt mij vorige week verteld hoe het verder zou verlopen voor mij. Deze week is het zo gegaan. Ik kom zeker weer terug.

A:
Ontzettend bedankt Rachel! Je bent geduldig, geeft rust en ziet de dingen precies zoals ze zijn!

Jennifer:
Top consult gehad! Wat typt ze veel zelf zonder veel vragen te stellen. Ze neemt echt de tijd voor je en weet precies wat er aan de hand is. Je zei dat hij contact zou opnemen en dit is ook gebeurd.

Bloempje :
Je zag het goed Rachel. Tot snel.

Jennifer:
Bedankt lieve Rachel! Je vertelde mij een aantal weken geleden dat hij met mij contact zou opnemen. Ik was de hoop al verloren. Maar hij heeft dus gisteren met mij contact opgenomen. 1000x bedankt

Bruno:
Wat een top consult! Ze verbaast mij elke keer weer met wat zij weet en haar voorspellingen zijn ook super goed. Meerdere voorspellingen zijn al uitgekomen.

mali:
Heel heel erg bedankt Rachel voor de duidelijke en uitgebreide reading. Het heeft mij heel veel duidelijkheid gegeven. Liefs MaliStart chat
Terug