Medium
Coach

1 credit p.m.

Rafael

"Fijn dat je de tijd neemt om mij te leren kennen. Mijn naam is Rafael, ik ben een helder voelend en helderwetend medium. Ik heb al vele jaren ervaring als medium, en doe dit werk met veel plezier en hoop zo veel mogelijk mensen te kunnen helpen met mijn gaven. Graag luister ik naar wat jij te vertellen hebt en sta ik klaar via een chat- en mailconsult. Ik kan me voorstellen dat sommige onderwerpen heel spannend zijn om te bespreken, maar dit is een veilige plek voor jou om jezelf te zijn!

"In het leven komen wij op verschillende momenten op een punt te staan dat je vastloopt, het even niet meer weet of simpelweg nieuwsgierig bent naar het onbekende. Ik kan mij daarom ook voorstellen dat je op zoek bent naar antwoord op jouw vragen (denk aan liefde, carrière, familie, etc.). Ik sta jou daar graag in bij en weet dat geen vraag mij ook te gek zal zijn. Voel je welkom om het gesprek aan te gaan, zodat wij samen tot nieuwe inzichten kunnen komen voor jou!

Tijdens de chat- of mailconsult kan er al bij een naam en geboortedatum veel binnenkomen via de energie. Om deze energie in goede banen te kunnen leiden werk ik aan de hand van concrete vragen, zodat ik jou ook zo gericht mogelijk antwoord kan geven. Een foto is daar ook zeer prettig bij, zodat ik ook in kan intunen op de persoon waar de vraag over gaat. Op deze manier kunnen wij samen de diepgang opzoeken in ons gesprek en zo tot nieuwe inzichten komen die jou verder kunnen helpen!" 

Beschikbaarheid:

Maandag: 20:30-23:00 uur
Dinsdag: 20:30-23:00 uur
Woensdag: 20:30-23:00 uur
Donderdag: 09:00-11:00 uur
Vrijdag: 20:30-23:00 uur
Zaterdag: 22:00-00:00 uur
Zondag: 21:00-23:00 uur


(3):


Anoniem:
Beste Rafael, ik wil je heel erg bedanken voor je fijne trading. Je zegt waar het op staat, en durft mensen op hun eigen tekortkomingen te wijzen. En dat is alleen maar fijn. Je hebt gelijk gekregen, Simon heeft vrijdag weer contact met me opgenomen. We gaan het weer proberen top!!!

Els:
Heel erg bedankt Raefael voor deze mooie reading. Puur en zuiver. Fijn weekend gr Els

r:
Een mooie reading gehad! Voelt heel zuiver aan en draait er niet omheen. Ik raad Rafael zeker aan x

Start chat
Email consult Terug