Paragnost
Medium
Coach

1 credit p.m.

Sophie

Ik voel direct in op jouw energie als het gesprek start. Je kan mij alles vragen en ik geef jou de antwoorden. Ik ben heldervoelend, helderziend en geef jou de inzichten die jij nodig hebt.

Loop je vast in je liefdesleven, twijfel je aan je relatie, dan help ik je de antwoorden te vinden die je verder helpen. Ook op het gebied van werk/financiën en de toekomst ben je bij mij op het juiste adres.

Tijdens een gesprek stem ik af op jouw energie en die van de persoon waarover je vragen hebt. Ik krijg tijdens het invoelen altijd heldere visioenen door. Deze visioenen in combinatie met de energie en wat ik daarnaast ook nog door mag krijgen geef ik graag aan jou door.

Ik help je graag zo goed mogelijk tijdens ons consult en je bent altijd van harte welkom mij.

Liefs Sophie  

Ervaringen (2):


Jacqueline:
Zeer fijne chat. Mooi beschreven de moeite waard. Heel erg aardig.

Natalie:
Ik heb op 15 nov 2021 een chat gesprek gehad met Sophie...is goed met invoelen, vriendelijk, voelde een persoon zijn energie heel dichtbij mij en dat klopte ook...ze werkt met je foto en geb.datum...en wat ze vertelde over hem klopte ook...heeft wat advies gegeven...dank nogmaals voor het gesprek Sophie en tot horens, zij is een aanrader..gr. N.


Deel zelf uw ervaring met Sophie!


Start chat
Email consult Terug