Paragnost
Kaartleggen
Coaching

1 credit p.m.

Stella

Heb je vragen over liefde, financiële- en carrière vragen, dan kan ik jou hierin begeleiden en duidelijkheid geven middels mijn gidsen, kaartleggingen en intuïties. Ook kan ik je helpen om antwoorden te vinden over een proces waar je maar in blijft hangen.

Je mag alles aan mij vragen tijdens een chatgesprek, discretie verzekerd.

Contact met het hiernamaals vaak mogelijk.

Liefs Stella  

(13):


V:
Stella is een topper! Moeite waard om in gesprek te gaan. Het is haar gelukt om mij innate laten zien wat de probleem punten zijn en info wat ze geeft is zeer kloppend !!! Dank ❤️

Anoniem:
Hallo Stella, wanneer ben je weer online? Je had gelijk over iets en wil je daar wat over vragen..

Anoniem :
Was een openbaren gesprek , eerlijk open en menselijk. Ik voel me zoveel beter nu. Stelde me gerust en ze is heel erg positief met hart op de juiste plaats! En alles wat ze zei was correct heel erg gek dit ! Dankjewel ♥️

Vanessa:
Stella is een topper! Wat er in andere reviews staat, kan ik helemaal beamen. Stella is enorm zuiver en kan heel goed invoelen op situaties en personen. Wil je duidelijkheid dan krijg je die bij Stella. Daarnaast typt ze snel en is ze een lieverd.

Danny:
Stella gaf hele rake en bijzondere informatie door over mijn overleden oom, naam, wanneer hij overleden was wist ze allemaal. Dat vond ik heel treffend. Daarnaast kan je ook met haar lachen en is ze goudeerlijk!

selma:
Lieve Stella, Bedankt voor je wijze woorden, elke keer verbaas je me weer over de uitkomsten van je readings. Prachtig, echt. Ik ben inderdaad ten huwelijk gevraag door hem. Ik ben zo blij. Je bent een aanwinst voor deze site en voor het wereldse leven. Dank je wel Stel. XXX

S:
Bedankt! Je kwam met dingen die bij de personen paste, ik ben benieuwd naar je voorspelling voor over een tijdje. Ik laat het je weten xx

J:
Wat mij opviel was dat ze boodschappen doorkreeg van mijn tante, en dat klopt omdat ik weet dat mijn tante ook een van gidsen is. De boodschappen van Stella zijn erg zuiver want zonder dat ik erom vroeg refereerde zijn naar iemand met specifieke geboorte datum (!!) en dat bleek om mijn dochter te gaan. Ook benoemde Stella andere specifieke informatie van personen en/of situaties van mijn verleden waarmee ze de spijker op de kop sloeg. Maar de echte reden/situatie waar ik haar eigenlijk voor aansprak voor meer inzichten, daarmee heb ik, nadat ik ons gesprek weer heb teruggelezen, (nog) niet helemaal een tevreden gevoel over maar dat komt misschien omdat ik zelf niet heb doorgevraagd maar dat is meer mijn schuld denk ik... Ik herken en staaf veel zaken die zijn heeft benoemd en kom zeker bij haar terug. Een fijn persoon en typt ook snel.

Wouter:
Dankjewel Stella, een fijn gesprek gehad en het voelde allemaal goed. Je ziet dingen goed in en pakt zelf een persoon uit de energie die ik vorig jaar losgelaten heb. Waarvan ik wel het vermoeden had dat ze nog steeds met mij bezig is. Maar hopelijk dat ik mijn nieuwe connectie mag gaar krijgen, die zie ik op dit moment echt meer bij mij passen. :)

ENGEL:
Heel fijn gesprek mee gehad! Eerlijk en oprecht antwoorden gekregen. Vond het heel fijn dat ze dingen doorgaf betreft mijn overleden broertje. Heeft mij heel goed gedaan!

Marjolein:
Fijn gesprek gehad met stella, Ze heeft me gerust gesteld en wat ze verder over de situatie zei klopte ook!

Wendy:
Stella voelde de situatie onmiddellijk goed aan, wist me goed te helpen en vertrouwen te geven..Of de voorspelling uit komt laat ik zeker nog weten maar ik heb goede hoop en vertrouwen!

Anneke:
Lieve Stella, heel erg bedankt voor jouw inzichten en adviezen! Je wist meteen de situatie goed te verwoorden en kon mij enorm helpen. Ik ga het zien of de voorspellingen uitkomen, maar ik heb goede hoop. Ik zal je vaker gaan benaderen.

Start chat
Terug