Wicca
Kaarten kijken
Edelstenen

1 credit p.m.

Wicca Seline

Mijn naam is Seline, en ik bewandel het pad van de Wicca. Voor wie nog niet bekend is met Wicca zal ik dit even kort uitleggen. Wicca is een oude religie die stamt van nog voor het Christendom. Wij vereren de oude Goden, de God van het Leven en de Dood en de Godin van de Natuur en de Vruchtbaarheid, wij vieren de jaargetijden en praktiseren de al oude kunsten van genezing, toverij en divinatie. Ik heb geleerd om de krachten uit de natuur te benutten.

Met behulp van de 5 elementen, Lucht, Vuur, Water, Aarde en Geest zal ik u helpen de kracht in uzelf te leren zien en benutten en meer balans en rust in uw leven te krijgen. Voor vragen over liefde, relaties, of werk zal ik met behulp van mijn kaarten kijken wat u kunt verwachten, of vraag ik de krachten van de natuur om een blik in uw toekomst te mogen werpen.

Ook kan ik u advies geven over het benutten van de natuurlijke kracht in bepaalde edelstenen en kruiden om u te helpen met het vinden van de balans in uw leven, op gebied van liefde, werk, relaties en spiritueel welzijn. Met diezelfde energie kan ik u vanaf een afstand helpen bij spirituele genezing en uw emotionele welzijn.
 

Start chat
Email consult Terug