Helderziend
Tarotkaarten
Coach

1 credit p.m.

Zara

Helderziend, helder voelend en helder wetend. Mijn krachten haal ik uit de Tarotkaarten, spiritualiteit en mijn intuïtie. Ik ben gespecialiseerd in relatie / familie problemen, blokkades, complicaties / toekomst en carrière. 

(4):


Peggy detiege :
Dank je wel voor je snelle en duidelijke antwoorden Je zag zelfs meer dan waar ik om vroeg Top en hoop dat je gelijk hebt !

Anneke:
Lieve Zara, wat een topper ben jij! Je zag zoveel dingen die je niet kon weten en zag dingen die er gebeurd waren en nog gaan gebeuren. Ik kreeg echt kippenvel, dat heb ik nog nooit meegemaakt. Ik ga je op de hoogte houden!

D.:
Wat een mooi mens is Zara! Je kan zo goed invoelen verleden, heden, toekomst en voelt mensen en situaties zo goed aan, wauw! Bijzonder wat je allemaal door kreeg in detail en het klopt! Ik heb vertrouwen in jou en jouw voorspellingen. Liefs van mij! X

D:
wow wow wow...wat was zij treffend! Alles klopte wat ze zei: Waar ik werk, wat ik graag doe in mijn vrije tijd en wat ik onlangs zeer recent heb meegemaakt wist ze te benoemen. Ik ben er stil van, ze is echt goed! Ik heb vertrouwen in de voorspelling die je mee gaf.

Start chat
Terug