Medium kiezen
 Vragen stellen
 Klaar!

Email consult

Met het aanvragen van het email consult accepteerd u de algemene voorwaarden.

Ook voor een betaalbaar email/foto consult bent u bij paragnosten chat aan het juiste adres.

Consulenten van paragnostenchat zijn gespecialiseerd in het lezen van foto's, en beantwoorden van vragen via de email.

Indien u besluit om een email consult aan te vragen, lees dan eerst de profielen van de consulenten die aangesloten zijn op paragnostenchat.nl , goed door. Zodat u de juiste consulent voor uw vragen kunt consulteren.

Waarom een email consult?
Als u een dringende vraag heeft, maar geen tijd heeft om in de chat te komen, is het email consult uitermate geschikt. Deze kunt u op een later tijdstip ook nog eens rustig doorlezen.

Welke informatie heeft de consulent van u nodig?
Uw naam en geboorte datum. Stelt u vragen over andere mensen, dan graag ook hun gegevens en/of foto.

Voor slecht 25 credits mag u tot en met 3 vragen stellen, en naar behoefte een foto mailen naar de consulent. Als er meer dan 3 vragen gesteld worden, dan worden de overige vragen niet beantwoord.

Na het betalen van het email consult, zal de gekozen consulent deze binnen 2 werkdagen beantwoorden. Als door omstandigheden het email consult niet beantwoord word door de gekozen consulent, dan word het email consult automatische doorgeschoven naar een andere consulent!

Houd er rekening mee dat iedere consulent zijn eigen werkwijze heeft. Weet dat de toekomst nooit exact te voorspellen is, want deze creëert u zelf, elke dag weer. De email consulten zijn bedoeld voor inzichten, en antwoorden, zodat u weer verder kunt met uw leven. Ze zijn bedoeld als een duwtje in de juiste richting.

Mocht u nog vragen hebben, na het email consult, dan adviseren wij u om in de chat verder te praten met de consulent. Uiteraard is een vervolg email consult, ook mogelijk.

Team Paragnostenchat.nl