Gastenboek is bedoeld voor een bedankje naar de Consulenten. Wij houden ons het recht wat er wel of niet geplaatst word!

Plaats een bedankje in het gastenboek Klik hier


S.: Lena

Prachtvrouw! Ze blijft me verbazen. Haar inzichten zijn zo mooi en dat zonder enige persoonlijke gegevens. Echt heel bijzonder. Het is misschien niet altijd wat je wilt horen of verwacht te horen… maar wel werkelijk waar. Daar heb je tenminste iets aan! Ik ben heel benieuwd naar de huidige voorspelling, maar ik hoef daar niet aan te twijfelen.. Ik kom zeker terug!

Rita : Nelly

Hallo Nelly Wel ik moet zeggen naargelang ik u sceptisch heb genoemd ! U er altijd wel bonk opzit en deze keer goede advies heb gegeven !! Ga gewoon date en niet nadenken dus gaan we dat doen Bedankt hiervoor ❤️

Youssra: Cenna 

Een van m’n favoriete mediums op de website. Straight to the point draait er niet omheen. Zeer betrouwbare medium met veel ervaring.

Youssra: Marya

Ze is heel rustgevend en kan goed invoelen. Ik heb er vertrouwen in. Dankje Marya

Anoniem: Ysabella

Very nice woman and good in what he sees and tells you. She takes the time and is very empathic. What she sees with only a name is incredible! I recommend her it wil be worth your credits. Thank you for the flame unity. I come back again because her intentions are pure and what she predict did came in my dreams. :-) as she said...xxx

Peggy detiege : Anita

Dank je wel voor je positiviteit Hoop dat dit nu zo zal lopen ..

Rabya Imamkhan: Ann

Vertelt gewoon de waarheid!!

Rabya Imamkhan: Future Nour

Geweldig komt niet met extreme dingen maar gewoon de waarheid.

Conny: Faya

Altijd een fijn gesprek. Nu afwachten of hij eindelijk eens over de brug komt ;-)

Vanessa: Valentino

Momenteel zie ik voorspellingen van Valentino uitkomen. Op het moment dat hij erover sprak, kon ik het niet altijd plaatsen, maar nu zie ik de ontvouwing ervan. En hij is zo zuiver. Ik ben altijd blij met de gesprekken. Valentino is echt zuiver, vriendelijk, zet de timer op pauze en komt met een zuiver antwoord. Echt een TOPPER!
Vorige 1 2 3 4 5 6 7 ... 969 Volgende