Algemene voorwaarden

1) Door het gebruik van deze service gaat de klant akkoord met de algemene voorwaarden. 
 
2) Terugbetaling van geleverde diensten vergoedingen is uitgesloten!!
 
3) Voor het chatten wordt betaald. Storingen met een computer van klanten doormiddel van een slecht internet zijn wij niet verantwoordelijk voor!!
 
4) Tarief staat op de website vermeld.
 
5) Personen onder 16 jaar zijn van het gebruik van deze dienst uitgesloten!!
 
6) Een therapeutische consult/advies  die tijdens het chatten door een consulent wordt gegeven is van een geheel vrijblijvende aard.
 
7) Voor een consult, persoonlijke therapeutische, coaching of healing/magnetiseren op afstand van consulenten naar de klant is Paragnostenchat.nl niet verantwoordelijk!!
 
8) Paragnostenchat.nl is geen branche, vereniging, geen opdrachtgever, maar een dienst en een netwerk voor consulenten!!
 
9) Al onze chat adviseurs zijn professionele mensen, met een ruime levenservaring en zijn zelf verantwoordelijk voor de consulten/therapeutische coaching/healingen/magnetiseren die zij de klant geven!!
 
10) Paragnostenchat.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor consulten, adviezen die door adviseurs of consulenten gegeven worden!!
Consulenten van de chatwebsite zijn niet in loondienst bij ons!!
 
11) Consulenten werken allemaal op zelfstandige en onafhankelijke basis op onze website!!

12.) Klanten chatten op eigen verantwoording met consulenten van Paragnostenchat. Klanten zijn zelf verantwoordelijk voor het chatten!!