Algemene voorwaarden

1.) Door het gebruik van deze services gaat de beller/chatter akkoord met de algemene voorwaarden.

2.) Personen onder de 16 jaar zijn van het gebruik van deze dienst uitgesloten.

3.) Terugbetaling van gekochte credits, geleverde diensten en vergoedingen is uitgesloten

4.) Het tarief staat op de website vermeld.

5.) Al onze bel-en chat consulenten zijn professionele mensen met een ruime levenservaring en zijn zelf verantwoordelijk voor de consulten/ therapeutische coaching, healingen, magnetiseren en andere diensten die zij de klant verlenen. De consulenten zijn niet in loondienst. Zij werken allemaal op zelfstandige basis op onze websites.

6.) Eddie.eu kan niet aansprakelijk worden gesteld voor consulten, adviezen en andere diensten die door de consulenten gegeven worden. Eddie.eu kan niet aansprakelijk worden gesteld voor therapeutische consulten, adviezen, healing/magnetiseren op afstand en andere diensten, die door adviseurs of consulenten gegeven worden. Ook is Eddie.eu niet verantwoordelijk voor de teksten, foto's en plaatjes die te vinden/zien zijn op het profiel/blog van de consulent

7.) Eddie.eu is geen branche, vereniging, geen opdrachtgever maar een dienst en een netwerk voor consulenten!

8.) Een therapeutisch consult/advies dat tijdens het bellen/chatten door een consulent wordt gegeven, is geheel vrijblijvend van aard.

9.) Klanten bellen/chatten op eigen verantwoording met consulenten. Klanten zijn zelf verantwoordelijk voor het inbellen/chatten.

10.) Voor het chatten/bellen wordt betaald. Als de chat niet goed verloopt door storingen met de computer van de klant of een slechte internet verbinding, zijn wij daar niet verantwoordelijk voor.

11.) Het is niet toegestaan medische uitspraken/adviezen aan de beller/klant te verstrekken.

De naam Eddie is een handelsmerk en staat ingeschreven bij Merk Registratie Benelux!

Eddie.eu / Spiritueel Steenwijk, Fazantenstraat 13, 2042CK Zandvoort. Tel.: 0653849391. Email.: [email protected]  K.V.K 52659593 BTW NL095051259B01