Medium
Spiritueel coach
Relatie coach

1 credit p.m.

Medium Ronald

Hallo ik ben Ronald.
Ik ben geboren met gaven. Ik kan een lezing voor je doen via foto of geboorte datum. Ik ben een spirituele coach en een relatie coach.  

Ervaringen (7):


S.:
Ronald krijgt de boodschappen heel helder door en kan het heel goed omschrijven zodat het op de juiste manier wordt overgebracht. Ik vond het echt fijn om Ronald te spreken. Ik zou hem zeker aanraden :-)

Melvin:
Ronald is een zeer kundige prettige paragnost die veel weet en antwoord geeft op je vragen. Ook is zijn voorspelling over mij uitgekomen. Ik heb veel gehad aan Ronald. Ik raad hem echt aan!

Els:
Dank je wel Ronald voor jou tijd en bijzondere mooie boodschappen die jij door kreeg. Dank je wel voor alles Gr Els

S.:
De tijd ging ineens heel snel, had geen tijd meer om u te bedanken. Ronald is zeker een aanrader. Hij wist duidelijk te benoemen wat er speelt, zonder enige informatie en geeft ook duidelijk advies! Bedankt voor de Reading!

Marja:
Ronald zegt waar het op staat. Stof om over na te denken, en aan de slag te gaan met mezelf. ????

Patricia:
Ik heb een fijn gesprek met Ronald gehad. Hij zag de dingen wel snel en het was heel herkenbaar. Ik kreeg het juiste advies. Daarnaast straalt hij rust uit in het gesprek, wat het ook een prettig gesprek maakte.

Els:
Hallo Ronald, Bedankt voor deze mooie Reading. Heel bijzonder dat stukje over mijn vader. Je bent echt een mooie aanwinst voor deze site. Fijne weekend Gr Els


Deel zelf uw ervaring met Medium Ronald!


Start chat
Terug