Moldaviet

Moldaviet is dé spirituele steen van deze tijd, en alle Starseeds, HSP’ers, en oude Zielen zijn er gek op.

Het is een buitenaards kristal, het is een vorm van Tektiet, en is gevormd door de inslag van een Meteoriet op Aarde. Daarom is het een verbintenis tussen de Aarde en de Buitenaardsen. Het kristal is ongeveer 14.8 miljoen jaar oud.

Het kristal is prachtig bos groen van kleur, en heeft een aparte vorm, geen één kristal is gelijk aan elkaar.

De prijs van het kristal neemt ook elk jaar toe, omdat ze steeds zeldzamer wordt. Er wordt veel nep Moldaviet verkocht vanuit China, deze worden vooral via e-bay verkocht. Echte Moldaviet wordt gedolven in Tsjechië.

Er is al zoveel geschreven over dit kristal en haar werking is oneindig, dat het het beste is haar zelf te ervaren.

Ze opent je hartchakra-, derde oog- en kruinchakra, en verbind je met je Hogere Zelf, maar kan ook een connectie leggen naar buitenaardsen, of andere dimensies.

Omdat de steen je zo ver mee kan nemen in hogere dimensies, kan zij het beste gecombineerd worden met aardende stenen, anders kun je te ver weg ‘zweven’. Denk aan aardende stenen zoals zwarte Toermalijn, Moqui Marbles, Boji stenen, Rookkwarts, Agaat, rode Jaspis enz.

Veel oude Zielen voelen zich thuis bij dit kristal, omdat ze helpt je incarnatie hier op Aarde te accepteren, beter te incarneren en in het Hier en Nu te leven.

Sommige mensen zeggen ook dat ze met de Akasha kronieken kan verbinden, maar dit is helaas niet voor iedereen weggelegd, want dat is afhankelijk van je gaven, en hoe ver zij ontwikkeld zijn.

Niet voor iedereen
Er zijn mensen die dit kristal niet kunnen verdragen (hoofdpijn, duizelig, misselijk), en dus eerst moeten leren zich goed te aarden, alvorens zij met dit kristal gaan samenwerken.

Er wordt dan opnieuw aangeraden aardende stenen bij je te dragen, of tijdens meditatie op je lagere chakra’s te leggen, om aan haar energie te wennen.

Voor anderen voelt de steen weer als Thuis komen, en die hebben nergens last van (meestal Starseeds).

Hart heler
Het is een echte hart heler, en helpt alle pijn die daar soms (eeuwenlang) opgeslagen zit, los te weken op een liefdevolle manier.

Het wordt al eeuwen als talisman of amulet gedragen, als bescherming. En het heeft ook een sterk beschermende werking. Het opent alle chakra’s en brengt ze op één lijn.

Eigenlijk toont dit kristal je ware potentie, en voor veel mensen is het eng, om hun ware zelf te zien. Hoe krachtig ze werkelijk zijn, onder al die lagen van verdriet en onzekerheid.

Het is een sterk genezende steen, maar is niet voor iedereen weggelegd. Als je te maken hebt met een cliënt die nog niet klaar is voor confrontatie, gebruik dit kristal dan liever nog niet.

Ben je een healer, of channel je energieën, dan is dit een geschikt kristal.

Het kristal helpt vooral datgene los te maken in jou, wat geheeld mag worden. Ben je er klaar voor, dan zal dit kristal vanzelf op jouw Pad komen.

© Arlette

© www.crystalwebshop.nl
 
Datum: 13-01-'18

Terug naar overzicht