Paragnost
Astroloog
Tarotkaartlegger

1 credit p.m.

Ben

Mijn naam is Ben. Bij mij kunt u terecht met alles wat u dwars zit. Ik ben Paragnost, Astroloog, en werk ook met Lenormandkaarten. Ook kan ik praten met overledenen.

Specialisme in liefde, relatievragen en financiën. Met mijn gave geef ik u graag inzicht om de weg terug te vinden naar levensgeluk. Via nummerologie kan ik zelfs ook een inschattig maken qua tijd en datum en toekomst. Ik kan ook een relatieberekening maken mocht u beiden data in het bezit hebben.

Met liefde help ik u graag en u kunt mij alle vragen stellen niks is mij te gek. Daarbij mag u mij ook foto´s sturen.

Ik bied u een luisterend oor en kom snel tot de kern. Gedetailleerde antwoorden.

Gastenboek (64):


S:
Dankjewel Ben om mij weer even op de grond te zetten. Simpel en nuchter de boel aankijken. Net wat ik nodig had ❤️

Rabya Imamkhan:
Voorspelling uitgekomen!

I.:
Zeer goed en geloofwaardig. Zegt dingen waar ik echt wat mee kan. Bedankt!

Orelia:
Zojuist een consult bij paragnost Ben. Ben is zo goed met z`n waarnemingen en heel duidelijk geeft hij advies. Hij geeft je veel vertrouwen en wijs je de weg. Ben is goed en geef je rust met zijn inzicht! Ik word er blij van. Dankjewel Ben.

Anoniem:
Altijd een fijn gesprek en zijn voorspellingen komen ook uit.

Rabya Imamkhan:
Right to the point!!!

loes:
Erg fijn is Ben. Heel rustig, hele rustige energie. Dank je wel Ben, ik ga zeker je raadgevingen opvolgen.

Annemiek:
Bedankt weer voor de duidelijkheid en het een beetje op rij zetten van het proces!! Altijd goed te woord gestaan.

Tamara :
Wow, Ben was very fast with tuning in, accurate about the feelings and characteristics of a person, and to the point! He predicted a certain timeline for the events and gave a wonderful tip how to approach the situation. Thank you much!! Really appreciate! Look forward for the future and feel more uplifted! Will be in touch!

Orelia:
Hallo Ben, zeer dank voor je mooie vooruitzichten omtrent mijn situatie. Je hebt het zo goed kunnen waarnemen wat er allemaal zich afspeelt. Ik heb al vaker een consult bij jou en het voelt telkens weer voldaan. Nogmaals dank!

Siera:
Hij heeft prachtige dingen gezegd. Ik ben echt benieuwd naar de toekomst. Hij is geweldig en echt een aanrader.

Annemiek:
Hij is gewelig! Zeer veel info, hij wil je echt verderhelpen.

Ilse:
Hartelijk bedankt voor het fijne gesprek. Je hebt me weer moed gegeven en hoop voor de toekomst!

Dante:
Ben heeft mij dit jaar in veel opzichten geholpen. En het was zakelijk en daardoor voor mij persoonlijk geen eenvoudig jaar, dat staat vast. Ben heef mij geholpen - zonder zweverig te zijn - spiritualiteit te ervaren en te ontwikkelen. Dat op zichzelf heeft mij al veel rust gebracht. Daarnaast geeft Ben met zijn analyses en voorspellingen telkens de kennis, of de bevestiging die ik voel nodig te hebben, om in de juiste richting te blijven gaan. De voorspellingen van Ben zijn accuraat. Ik raad Ben als coach en paragnost echt aan, om te helpen goed om te gaan met complexe, langdurige uitdagingen en je leven op een rustige manier, stap voor stap te verbeteren.

Marlene:
Good conversation. I had a quick good connection with Ben. I do recommend it!

Anoniem:
Alles wat Ben voorspelde begin dit jaar is uitgekomen in de juiste tijdslijnen. Had het niet verwacht en heb hem zovaak opgezocht via de chat. Hij heeft mij altijd gesteund, hoop en vertrouwen gegeven. Ik heb er zeker vertrouwen in dat al zijn andere voorspellingen ook uitkomen. Dankjewel Ben!

anoniem:
dank je wel voor je gesprek hopelijk komt nu snel alles in orde !

Anoniem:
Zeer goede gesprek, ik vertrouw erop dat het zo uitkomt zoals je het voorspelt heeft ???? dankjewel Ben en tot binnenkort

Sam:
Dank u wel u bent echt een topper !! Tot snel

rita:
Top consult, zeer aanbevolen. Voelt heel goed in en vertelt in details.

loesi :
Hartelijk bedankt Ben, erg fijn en rustgevend, En je hebt gelijk, helemaal. Helaas...maar het kan niet anders. Ik zie uit naar het positieve wat je ook hebt gezien in de toekomst. Dank je wel Ben!

Annemiek:
Erg prettig gesprek. Veel info geeft hij en ik heb echt vertrouwen in hem.

Anoniem:
Echt een topper! Helpt me altijd als ik het moeilijk heb. Heb er vertrouwen in dat zijn voorspellingen uitkomen. Dankjewel Ben!

Martha:
Verhaal van D. en Inge ook precies hetzelfde. Dat een man over paar maanden op mijn pad komt...

Irene :
Ik heb er vertrouwen in, bedankt Ben

Nadia:
Gewoon ALLES ALTIJD RAAK. Een TOPPER super lief, rechtuit, eerlijk en lief. Ik vertrouw Ben 100%. Gewoon een aanrader

Cee:
Erg prettig en verhelderend chatgesprek. Zonder al te veel vragen of zelf veel te vertellen weet Ben veel te vertellen en te verduidelijken. Het is opvallend hoeveel hij weet en hij brengt zijn kennis op een open en eerlijke, maar begripvolle en warme manier over. Als ik in de toekomst weer een vraag heb, dan zou ik Ben zeker opnieuw benaderen.

Orelia:
Hoi Ben, helaas ons gesprek abrupt gestopt vanwege mijn credits op waren maar ik kom zeker weer terug! Zeer dank voor je consult en in één woord je bent super. Je ziet en voelt goed wat er op mijn pad komt, helemaal geweldig, toppie.

rob:
wauw wat is Ben goed hij wis me alles te vertellen echt een aanrader ik kom vaker bij jou langs als ik het even niet meer weet jij breng me weer nieuwe inzichten tnx

José :
Kom zeer regelmatig bij Ben. begint een beetje mijn maatje te worden. Iedere keer als er iets is zoek ik hem op. Hoop dat er snel iets uitkomt van wat hij heeft gezegd. Ben tot gauw!

Ottaaf:
Hele prettige lezing. Ik kom sws nog een keer terug.

ish:
k blijf maar terug komen! Top consult gehad, weet alles te beschrijven in details en laat je op je gemak voelen.

jose:
hele fijne man en geïnteresseerd in je verhaal. geeft duidelijke antwoorden. Hoop dat het uitkomt. Bedankt Ben, Je bent echt 5 sterren waard.

caro:
duidelijk Ben..kan er iets mee, Wat hij vertelde..

Tina:
Wauw.ik sprak hem gisteren kort over mijn geliefde. Hij wist meteen hem perfect te omschrijven. Credits waren op. Maar ik kom zeker terug voor het vervolg. Ik had meteen duidelijk antwoord en hoe te handelen. Ik ben zeker dat Ben gwn gelijk heeft. Hij is real! Thanks.

Anoniempje:
Super bedankt je bent een engel op deze aarde! Heb je niet kunnen bedanken maar bij deze je laat mij echt zien dat er meer is tss hemel & aarde! Dankjewel om contact te maken met mijn grootvader doet me heeel veel deugd zei dingen dat hij niet kon weten echt gewoon wauw!!

ish:
Top consult, zeer aanbevolen. Voelt heel goed in en vertelt in details.

Frieda:
Fijn gesprek, zat er ook goed bij zoals het gaat en hoe het zal gaan. Ben happy door Ben :D dikke 5 sterren

Irene :
Na enige tijd weer een gesprek. Erg leuk, luchtig, direct, goede adviezen.

Nadia:
1 van de beste. Alles is elke keer uitgekomen geeft goede raad die ook steeds uit komt. Een echte aanrader

Angela:
Hey ben al geruime tijd spreken we met elkaar ... en ik moet zeggen echt top ! Bedankt voor alles

S.:
Topper! Ik heb u vandaag gesproken, je bent echt super. Spijtig dat mijn credits op waren... Ik ga je zeker nogmaals contacteren. 1000x Bedankt voor de superconsult!

Orelia:
Ik ben zeer onder de indruk hoe Ben op werk- en liefdesgebied mij goed kon geruststellen dat alles weer goedkomt en hij weet je heel goed te vertellen wat je allemaal kunt verwachten. In één woord geweldig! Ik kom zeker weer ooit terug met mijn vragen????

Jenny :
Ja helemaal top weer rustig nu

D:
Verhaal van Inge is identiek aan mijn verhaal. Dat er over een paar maanden een andere man op mijn pad komt en niet mijn zlmaatje. Apart wel. Nou ben ik eens benieuwd of dat uitkomt!

Anoniem:
Sorry ben moest afbreken ivm mijn visite! Maar weer super bedankt ..je bent altijd zo zuiver, goed en snel. Kom snel weer bij je terug thxxx Ben is een dikke 10 waard

Anoniem:
Ben super bedankt voor je inzichten! Voel me altijd goed na een gesprek met jou! Ben je bent de beste xx iemand die nog een aantal keuzes moet maken

Inge:
Het is Ben die me al van in juli zei dat ik niet voor mijn zielemaatje (die in mijn leven was, maar waar het niet erg vlot mee liep) zou kiezen, maar voor een compleet andere man zou gaan. Dat dit al vroeg in het najaar zou plaatsvinden. Waar ik toen moeite mee had om te geloven, is ook gewoon zo gebeurd. Tegen alle verwachtingen in kwam er een nieuwe man, waar ik me eerst nog heftig tegen heb verzet. Maar het is toch gebeurd, zoals Ben het zei.

John:
Sinds geruime tijd chat ik met Ben. Heeft realistische antwoorden en kan mijn proces goed aanvoelen en is hierin raadgever.

Inge :
Ben is echt een topper! Voelt alles goed aan en is heel snel met antwoorden. Echt een aanrader

Debbie:
Super fijn gesprek! Heeft mij veel goeds gedaan.

Laura De Meyer:
Hey!! Ik viel daarjuist weg maar wil je bedanken voor al je antwoorden!!! Die deden enorm deugd!! Ik raad iedereen aan om bij hem te komen met je vragen!

esther :
Ben is een topper, een aanrader waard .

Laura:
Een heel fijn gesprek gehad, geeft me weer hoop en rust voor toekomst. Ik ga Ben zeker vaker benaderen in de toekomst.

M:
Een fijn en verhelderend gesprek, vond het de moeite waard.

Isabella onderwater:
Ben helpt mij keer op keer als ik het allemaal even niet meer zo goed overzie elk gesprek met Ben is ontzettend fijn hij helpt mij als geen ander !

Marja :
Fijn gesprek, duidelijk en verhelderend

Irene :
Fijne vlotte man. No nonsens. Fijn gesprek.

Naomi:
Dankjewel lieve ben je hebt meer vertrouwen erin als ik zelf en dat beurt me wel heel erg op! Ik hoop dat het uit mag komen wat u me elke keer weer zegt. Liefs

Britta:
Wat een aardige man en zuiver. Hij weet goed de dingen te verwoorden en ziet het helder. Je bent een topper!!

S:
Heel goed!

isabelle:
geweldige persoon Ben,is heel duidelijk,antwoord snel,geeft rust tijdens het chatten,dank je van harte Ben

Bloempje :
Ben is snel met antwoorden geven. Zegt raake dingen niet normaal die hij niet kan weten bedankt voor je tip. Super.

Anoniem:
Voelt dingen goed aan Top!Start chat
Terug