Medium
Helderziend
Heldervoelend

1 credit p.m.

Diana

Ik ben medium Diana. Ik ben helderziend en heldervoelend.
Van jongst af aan heb ik deze gave.
Ik werk op een bijzondere, krachtige manier aan het helpen oplossen van jouw levens vragen en twijfels.
Verder ben ik heel goed in kaarten leggen.
Ik help u graag en u zal er zeker geen spijt van hebben. 

Gastenboek (18):


Nikola:
Typt lang voor een klein zin echt niet waard

Safira:
On point en zegt rake zaken !topper!

Edwin:
Alles waar we het over hadden kwam uit

Inge:
Super fijn gesprek, heel snel , voelt heel goed aan , dank je wel voor je inzichten

Edwin:
Alles wat ze zegt klopt helemaal

Leoni :
Lieve dame Diana, ik zag daar straks dat ik de andere Diana de review had gegeven, vandaar dat ik het nu nogmaals doe. Diana voelt goed en snel aan en reageert ook snel en weet de situatie te schetsen. Zij verdient echt meer reviews! Topper!

B.:
Dankje Diana, Je ziet alles echt zo duidelijk, wat er is en wat er komt. Veel aan gehad, en het voelt helemaal juist. XXX

Mariëlle :
Heel goed! Lief en klopt altijd wat ze zegt!

Siera:
Wauw wauw wauw. Ze heeft zaken verteld die echt ongelooflijk zijn. Ik ben zo vreselijk benieuwd. Kreeg veel rust van deze chat. Ik kom 10000 procent terug bij jou lieverd als hij zich aandient. Topper !!

Arijana Coralic:
Diana voelt en weet echt alles. Onvoorstelbaar mens met een bovennatuurlijk gave. Zij drong door tot de kern die bij mij nog nooit door iemand was waargenomen en met niemand gedeeld behalve mijn ziel en mijn geest.

Rianne:
Diana...je bent super goed! Je geeft snel en duidelijk antwoord. Aanrader. Mooi talent, mooi mens. Dankjewel 💜

Sabrina :
Wauw ! Duidelijke antwoorden en kon ze heel erg goed plaatsen. Dankjewel voor de fijne chat, een aanrader 🌟🌟🌟🌟🌟

VJ:
Een geweldig gesprek met Diana gehad. Zij typt snel en voelt heel zuiver in op de situaties. Haar boodschappen resoneren. Ik zelf heb nu rust gevonden in een bepaalde situatie. Diana wist dingen te vertellen die zij niet had kunnen weten. Ik zou haar meer dan 5 sterren geven.

Tamara :
Ik vond dat Diana heel duidelijk en gelijk was over de huidige situatie, ze is heel attent en aardig. Ik hoop en voel echt dat de toekomst zich zal ontvouwen zoals zij voorspelde. Heel erg bedankt!

P:
Onvoorstelbaar goed, ik heb zelfs meerdere keren opgewaardeerd. Wat zij vertelde over mijn verleden klopte 100%, wat zij vertelde over de toekomst zou ook zomaar kunnen kloppen . Diana is daarnaast een lieverd, beantwoord al je vragen snel, geduldig en in mijn geval hoopvol. Bel Diana en laat je verrassen. Ik zeg “een toppertje erbij”.

S.:
U verdient wel zeker meer sterren en reviews! U bevestigde 2x mijn gevoel, nu nog kijken of het uitkomt. Dank u wel !

Vanessa:
Een goed gesprek gehad met Diana! Zij wist mij veel te vertellen en ze ziet/weet dingen die ik haar niet heb verteld. Echt top!

Marloe :
Gisteren voor het eerst een consult gehad bij Diana. Ik ben erg tevreden en onder de indruk van haar. Het beste wat ik tot nu toe gehoord heb hier. Ze vroeg weinig maar wist gegevens tot in detail te vertellen. Nu afwachten op de voorspelling die ze heeft gedaan. Diana bedankt. Ik kom gauw weer. Groet.



Start chat
Terug