Over Ons Paragnostenchat

Over Ons Paragnostenchat.nlOver ons Paragnostenchat. Welkom op ons spiritueel platform. Waar jij terecht kunt voor al je vragen. Je vindt op deze chatwebsite mediums, paragnosten, waarzeggers, healers, coachen, therapeuten. Vanuit alle landen over de hele wereld. Praktisch elke taal is wel aanwezig. 

Wat kun je verwachten van tijdens een online chat

Paragnostenchat is een laagdrempelige chatwebsite. Waar je op zeer gemakkelijke manier in contact komt met een spiritueel hulpverlener. Op de pagina "Hoe werkt het" lees je precies hoe jij binnen een minuut in contact kunt zijn met een van de hulpverleners. Chatten is een ideale uitkomst, als je bellen lastig vindt. Of niet direct naar een coach of therapeut wilt gaan. We bieden je zo de mogelijkheid vanuit je eigen vertrouwde omgeving via chat contact op te nemen, dan hoef je geen drempel over. Daarbij betaal je het spiritueel consult via credits vooraf. Waardoor je nooit voor een onverwachte kostenpost komt te staan, achteraf. Paragnostenchat.nl onderscheidt zich van andere spirituele hulplijnen door zijn lage tarieven.

Wat kun je verwachten van de spirituele hulpverleners

Voordat een paragnost, medium, coach of healer wordt toegelaten op Paragnostenchat, wordt deze zorgvuldig gescreend op zijn/haar kwaliteiten. Wij selecteren streng als het om een aanmelding van een paranormale consulent gaat. Het medium wordt via de chat en mail gescreend, om te kijken of deze wel bekwaam genoeg is om op onze mediumchat te werken. De kwaliteiten zijn uiteenlopend. Helderzienden, heldervoelenden, helderhorenden, tarot kaartlegsters, Lenormand, relatietherapeuten, astrologen, numerologie. Je vindt het hier allemaal.

De consulenten van Paragnostenchat zijn zelfstandige ondernemers en zelf verantwoordelijk voor de consulten, coaching, die de paragnost, medium coach of healer op het moment van het chatten aanbiedt. Chatten met mediums en paragnosten is een populaire manier van communiceren.  

Je ziet, je kunt kwaliteit verwachten van alle spiritueel gescreenden op deze website.

Welke spirituele gaven bezitten de spiritueel consulenten 

Consulenten die het mediumschap beheersen, zijn in de regel allround op paranormaal gebied. Zij kunnen met deze paranormale gaven jou als mens invoelen. Anderen invoelen waarover jij vragen hebt. Naar je verleden kijken, het heden. Maar ook naar jouw toekomst waar deze heen zal gaan. Ze kunnen met overledenen communiceren en op de meest paranormale vlakken je van dienst zijn.

Hoe krijgen mediums en paragnosten deze informatie

Mediums en Paragnosten kunnen op meerdere manieren hun informatie verkrijgen. Onder andere door het aanvoelen (heldervoelend) het horen (helderhoren) en natuurlijk het helderzien. Als een consulent één van deze gaven heeft, mag deze zich paragnost noemen. Buiten het paragnosten -en mediumschap zijn er meerdere paranormale kwaliteiten:

  • Pendelen, een bekend paranormaal hulpstuk dat in de tijd van de Romeinen heel populair was
  • Kaartleggen, paranormale kaarten leggers zijn door de jaren heel geliefd. O.a de Lenormand en Tarot kaarten zijn het meest populair
  • Magnetiseren, magnetiseren is een vorm van healen waar door de eeuwen heen al gebruik van gemaakt wordt. Zo ook de energieën Reiki, Dolfijn Reiki, en Shamballa zijn tegenwoordig erg populair

Het paranormale is een uniek hulpmiddel op alle vlakken en zeer uitgebreid. Maak dus gerust een account aan, dit is geheel gratis. Dit doe je op de homepagina bij "Gratis registreren." De volgende stap is het aanschaffen van credits. Kies hierna een consulent uit. Als de chat voorbij is, heb je de mogelijkheid om het hele chatgesprek uit te printen, zodat je het na kunt lezen wanneer het jou uitkomt.

Wanneer zijn de mediums en paragnosten bereikbaar

Paragnostenchat is het nr. 1 spiritueel platform. Dit chatplatform geniet wereldwijde bekendheid. Kun je begrijpen dat je 24/7, 7 dagen in de week bij deze top spirituele hulpverleners terecht kunt. Zit je midden in de nacht wakker en kom je er niet uit? Kun je altijd even chatten met een van de hulpverleners. Waardoor jij met een gerust hart verder kunt. 

Over ons weet je nu alles. Wij wensen jou fijne gesprekken toe met een van onze top paranormale Chatconsulenten. Lees gerust de bedankjes die klanten achterlaten voor de consulenten en laat er zelf ook een achter. De consulenten stellen dit zeer op prijs. En wij van Paragnostenchat ook. Dan weten wij dat we blijvend kwaliteit blijven leveren. Over ons.

Diverse talen aanwezig

Bovenaan de website zie je rechts vlaggen staan. Door op één van de vlaggen te tikken, kom je uit bij de consulenten die die taal spreken. Je ziet de vlaggen ook terug bij de individuele boxen van de spiritueel consulenten.