Over ons

Paragnostenchat.nl is een chat website waar u met mediums, paragnosten, waarzeggers, healers, coachen, therapeuten etc in contact kunt komen. Voordat een paragnost, medium, coach of healer toegelaten wordt op Paragnostenchat.nl, wordt deze zorgvuldig gescreend op zijn/haar kwaliteiten.

De consulenten van Paragnostenchat.nl zijn zelfstandige ondernemers en zelf verantwoordelijk voor de consulten, coaching etc die de paragnost, medium coach of healer op het moment van het chatten aanbiedt. Chatten met mediums en paragnosten is een populaire manier van communiceren.

Paragnostenchat.nl is een laagdrempelige chatwebsite. Als u het moeilijk vindt om te bellen, of naar een praktijk van een coach, counselor, healer of magnetiseur te gaan, is chatten een ideale uitkomst. We bieden u zo de mogelijkheid vanuit uw eigen vertrouwde omgeving via chat contact op te nemen, dan hoeft u geen drempel over.

Paragnostenchat.nl onderscheidt zich van andere spirituele hulplijnen door zijn lage tarieven.

Welke spirituele paranormale kwaliteiten kunt u verwachten op onze medium chat? Wij selecteren streng als het om een aanmelding van een paranormale consulent gaat. Het medium wordt via de chat mail gescreend om te kijken of deze wel bekwaam genoeg is om op onze mediumchat te werken. De kwaliteiten zijn uiteenlopend. Helderzienden, heldervoelenden, helderhorenden, tarot kaartlegsters, Lenormand, relatietherapeuten, astrologen, numerologie, u vindt het hier allemaal.

Consulenten die het mediumschap beheersen, zijn in de regel allround op paranormaal gebied. Zij kunnen door hun helderziendheid met overledenen communiceren en op de meest paranormale vlakken u van dienst zijn

Paragnosten kunnen ook op meerdere manieren hun informatie verkrijgen o.a door het aanvoelen (heldervoelend) het horen (helderhoren) en natuurlijk het helderzien. Als een consulent één van deze gaven heeft, mag deze zich paragnost noemen.

Buiten het paragnosten -en mediumschap zijn er meerdere paranormale kwaliteiten o.a:

Pendelen: Een bekend paranormaal hulpstuk dat in de tijd van de Romeinen heel populair was.
Kaartleggen: Paranormale kaarten leggers zijn door de jaren heel geliefd. O.a de Lenormand en Tarot kaarten zijn het meest populair.

Magnetiseren: Magnetiseren is een vorm van healen waar door de eeuwen heen al gebruik van gemaakt wordt. Zo ook de energieën Reiki, Dolfijn Reiki, en Shamballa zijn tegenwoordig erg populair.

Spiritueel huizen reinigen: Tegenwoordig hoor je heel vaak dat er mensen zijn die denken dat zij last hebben van geesten in hun huis of energetisch betast worden door anderen. Onze paranormale hulpverleners kunnen op afstand uw huis ontdoen van geesten en dus uw huis reinigen.

Het paranormale is een uniek hulpmiddel op alle vlakken en zeer uitgebreid.

Maak dus gerust een account aan, dit is geheel gratis, dan schaft u credits aan en daarna kiest u een consulent uit. Als de chat voorbij is, heeft u de mogelijkheid om het hele chatgesprek uit te printen, zodat u het na kunt lezen wanneer het u uitkomt.

Bij onze medium -en paragnosten chat vindt u paranormale hulpverleners die u graag verder helpen.

Wij wensen u een fijn gesprek toe met een van onze top paranormale hulpverleners.