Over ons

Welkom op onze Paragnostenchat.nl.

Paragnostenchat.nl is een chat website waar u met mediums,  paragnosten, waarzeggers, healers, coachen, therapeuten etc in contact kunt komen.

Voordat een paragnost, medium, coach of healer toegelaten word op Paragnostenchat.nl, word deze zorgvuldig gescreend op zijn/haar kwaliteiten.

Paragnosten van Paragnostenchat.nl zijn zelfstandige ondernemers en zelf verantwoordelijk voor consulten, coaching etc die de paragnost, medium coach of healer op het moment van het chatten aanbied.

Paragnostenchat.nl is een laagdrempelige chatwebsite en bedoeld voor mensen die het een beetje moeilijk of eng  vinden om te bellen of naar een praktijk van een paragnost, medium, healer of coach te gaan.

Paragnostenchat.nl onderscheid zich van andere paragnostenlijnen door de prijzen voor het chatten betaalbaar te houden.

Als u genoeg informatie heb gekregen en het chatten is gestopt heeft u de mogelijkheid om het hele chatgesprek uit te printen zodat u het na kunt lezen wanneer het u uitkomt.
 
Medium -en paragnosten chat is een populaire manier van communiceren.
Welke spirituele paranormale kwaliteiten kunt u verwachten op onze medium chat? Wij selecteren streng als het om een aanmelding van een paranormale consulent gaat. Het medium wordt via de chat mail gescreend om te kijken of deze wel bekwaam genoeg is om op onze mediumchat te werken.

Spirituele paranormale kwaliteiten:
Op onze medium chat werken consulenten met één of meerdere kwaliteiten:
Consulenten die het mediumschap beheersen zijn in de regel allround op paranormal gebied. Zij kunnen door hun helderziendheid met overledenen communiceren en op de meest paranormale vlakken u van dienst zijn
Paragnosten kunnen ook op meerdere manieren hun informatie verkrijgen o.a door het aanvoelen (heldervoelend) het horen (helderhoren) en natuurlijk het helderzien. Als een consulent één van deze gaven heeft, mag deze zich paragnost noemen.
Als je paranormal bent, ben je dan een paragnost of medium?
Buiten het paragnosten -en mediumschap zijn er meerdere paranormale kwaliteiten o.a:

Pendelen: Een bekend paranormaal hulpstuk dat in de tijd van de Romeinen heel populair was.
Kaartleggen: Paranormale kaarten leggers zijn door de jaren heel geliefd. O.a de Lenormand en Tarot kaarten zijn het meest populair.

Magnetiseren: Magnetiseren is een vorm van healen waar door de eeuwen heen al gebruik van gemaakt wordt. Zo ook de energiëen Reiki, Dolfijn Reiki, en Shamballa zijn tegenwoordig erg populair.

Spiritueel huizen reinigen: Tegenwoordig hoor je heel vaak dat er mensen zijn die denken dat zij last hebben van geesten in hun huis of energetisch betast worden door anderen. Jammer genoeg is het vaak hun eigen negativiteit die er in hun huis hangt en hun eigen angsten. Het vervelende van deze negatieve gedachten van de mens uit zich dan dat zij iemand laten komen om te helpen wat weer veel geld kost en blijkt dat de person gewoon een oplichter is. Natuurlijk zijn er paranormale mensen die kunnen helpen met huizen reinigen. Deze zullen u voor een vergoeding willen helpen en nooit de hoofdprijs vragen.

Het paranormale is een uniek hulpmiddel op alle vlakken en zeer uitgebreid.

Bij onze medium -en paragnosten chat vindt u paranormale hulpverleners die u graag verder helpen.