Engelen Kaartje

Engelenkaartje. Koningin van Lucht. Onafhankelijk, ervaren, realistisch, geestig. Objectieve besluitvorming. Uit de weg ruimen van alles wat je niet langer van nut is. De humor van de situatie inzien.

Wat zegt het engelenkaartje Koningin van de lucht

Deze Engelen kaart geeft aan dat je beslissingen moet nemen. Misschien heb je het al langer uitgesteld, en is nu de tijd aangebroken om knopen door te gaan hakken. Er is geen weg meer terug.

De Engelen nodigen je uit om naar je eigen leven te kijken, welke rommel heb je laten liggen, en kan niet langer wachten? Het blijft in je achterhoofd zitten, het móet gedaan worden. Uiteindelijk kost het meer energie om geen knopen door te hakken, dan NU door te pakken.

Heb je iemand veel pijn gedaan

Het kan zijn ook betekenen dat iemand je veel pijn gedaan heeft, en je afscheid moet nemen van een relatie die niet langer werkt. Het dient je niet meer, omdat het je meer energie kost, dan het je oplevert. En er is geen toekomst meer mogelijk samen.

Voor jezelf opkomen

Uiteindelijk leert deze kaart je ook dat je voor jezelf mag opkomen, grenzen afbakenen en nu je eigen weg mag gaan. Je hebt vele lessen geleerd, maar nu is de tijd om alle lessen toe te passen op je eigen leven. Om de wijsheid door je heen te laten stromen, vanuit je Hogere Zelf. Je wéét diep van binnen de antwoorden al, durf er dan ook naar te handelen. Het vergt moed en doorzettingsvermogen.

Echt worden en zijn, masker af

De kaart nodigt je ook uit om maskers af te zetten. Je ware aard te laten zien, en je niet langer te schamen voor wie je werkelijk bent. Altijd maar te doen alsof alles goed gaat. Of in de verdediging te schieten. Wees open en eerlijk met mensen die zich op jouw niveau bevinden, wie weet kunnen ze je wel helpen, en doen zij dat ook met alle liefde.

Krachtig en realistisch

De Koningin van Lucht staat voor een realistische en krachtige vrouw. Ze weet wat zij wil en ze schroomt niet om koorden los te snijden, die haar niet langer dienen. Weet ook wat ze nodig heeft om verder te mogen groeien. En ze is klaar om oude patronen voorgoed te doorbreken.

Tevens weet zij dat humor alle blokkades kan doorbreken. Het is een krachtige tool om dichterbij jezelf te komen. Het brengt licht in de duisternis. Humor helpt om een realistische kijk te krijgen op het ego die je soms kan verwarren. Het is soms noodzakelijk om even met beide benen terug op de grond te komen. Om vanuit je basis; je kern, beslissingen te nemen.

Het engelenkaartje op een rijtje
Onderneem actie
In het Hier en Nu
en weet dat dit noodzakelijk is
om zelf gelukkiger te worden
Om jezelf te helen

Er is niemand die jou tegenhoudt
Om tot Bloei te komen
Maar voordat het zover is
Mag je je Hart volgen
In wat voor jou het juiste Pad is
En wie of wat er wel
En niet meer in jouw leven past

Bevrijd jezelf
van oude ballast
Opdat je Vrij mag zijn
in een nieuwe fase
van geestelijke rust
en geborgenheid
In Zelf-liefde en Vertrouwen
Op een positieve toekomst
 

 


Datum: 22-11-'23

Terug naar overzicht