Medium
Relatieproblemen
Droom analyse.

1 credit p.m.

Joël

Top Medium paragnost, Heldervoelend, Zielsliefde, Relatieproblemen, Levensvragen, Droom analyse. 

(10):


Anoniem:
Deze man heeft mij door een moeilijke situatie bij gestaan met zijn gevoel. Iemand anders op de chat heeft ook hetzelfde voorspelt als Joël. Hij is duidelijk, begripvol en zegt waar het op staat.

Anoniem:
Joël is heel lief en antwoord op elke vraag.....tevreden...

Chan ♡:
Hij is echt spot on! Altijd eerlijk en geeft goed advies.

Priscilla:
Veel informatie gekregen, reageerde snel op mijn vragen. Stelde me gerust.

Maria:
Heel erg bedankt voor jouw consult, het fijne gesprek en mooie advies. Ik heb het gevoel dat ik weer een stukje verder kan.

Tamara :
Ik voelde dat Joel mijn situatie en persoon in kwestie heel goed aanvoelde, ik voelde de resonantie in mijn hart met wat hij vertelde. Hij was eerlijk, hartelijk en presenteerde het zonder twijfel en dubbelzinnigheid. Het heeft me erg geholpen om vertrouwen te houden. Ik kom zeker terug!

Marloes Zijlstra:
Lieve Joel, je voorspellingen zijn uitgekomen. Je vertelde mij om mijn hart te volgen en contact op te nemen met diegene waar ik afstand van had. Dat we beide eigenlijk `schreeuwden` van verlangen. De avond is prachtig verlopen. Het is nog een proces en we gaan zien waar het heen gaat.

lubos:
beste Joel.....Bedankt voor een fijn consult....Jij voelt goed dingen aan , zonder hulpmiddelen. Jij betrekt het geloof in lieve God erbij, dat vind ik het belangrijkst!....Hartelijk mens ben je en je geeft mens hoop. Mijn groot compliment voor jouw consult en ik wens je al het goede en alle zegeningen toe.groetjes, Lubos

Jacqueline:
Fijn gesprek. Hoop dat het uitkomt

Saida:
Top!!!

Start chat
Terug