Medium
Kaartleggen
Pendel
Foto-lezen

1 credit p.m.

Faye

Dag lieve mensen. Mijn naam luidt Faye. Ik ben een heldervoelende en helderwetende kaartlegster met als specialisme de Lenormandkaarten (de Grote Legging). Indien je dit wenst kan ik ook voor je pendelen en fotolezen. Vaak gebruik ik als afsluiter de Engelenkaarten van Doreen Virtue. Deze geven ons soms bijzondere inzichten op situaties waar we niet direct met bezig zijn. Ze verbreden onze visie op bepaalde situaties en geven tevens boodschappen over ons levensdoel, relaties, enz.

Heb je concrete vragen of problemen? Ik ben er voor jou en samen proberen we naar een oplossing te zoeken of (een) inzicht(en) te verwerven in je situatie.

Mijn specialisme zijn de Lenormandkaarten. Gedurende 17 jaar verdiep ik mij reeds in de Grote Legging. Hierbij geef ik je inzichten op volgende gebieden:

*liefde *relatie *werk *financiën * familie / gezin

Tijdens het analyseren van jouw kaarten, krijg ik boodschappen voor je door van mijn spirituele gids en mijn beschermengel Uriël. Mijn spirituele gids is mijn mama die in 1993 overleden is en me dagelijks bijstaat. Tevens brengen de Lenormandkaarten duidelijkheid over hoe je je op dit moment voelt of je in een transformatiefase zit of je greep hebt op het leven of het leven je overkomt…

Naast de kaarten kan ik ook voor je pendelen op heel concrete vragen. Indien de kosmos het toelaat, zal je dan een concreet ja- of neen- antwoord krijgen. Soms laat de kosmos het niet toe en blijft het antwoord geheim. Dit moeten we respecteren. In een open mind zal ik je eerlijk meedelen indien ik al dan niet het antwoord moet schuldig blijven. Ik hoop dat je hiervoor begrip hebt.

Heb je geen concrete vragen maar wil je gewoon eens je verhaal of verdriet kwijt en heb je een luisterend oor nodig dan ben je bij mij altijd welkom. Het kan trouwens enorm deugd doen te weten dat iemand neutraal, zonder oordelen of veroordelen, naar je luistert.

Het spirituele in mij is wakker gemaakt door mijn mama die ik sinds mijn 11de levensjaar moet missen. Toch ben ik er mij altijd bewust van geweest dat ze verder leeft in het hiernamaals en dat ze tegelijk mij heel nabij is en mij steunt. Zij heeft mij ook op het spirituele pad gezet. Tijdens het kaartleggen krijg ik boodschappen van haar door. Ze helpt mij om je zo inzichten te geven, te helpen en zo goed mogelijk te begeleiden op jouw levenspad.

liefs Faye 

(12):


Rita :
Faye Ik moet zeggen we hadden en shat op 12/8 en u zij van alles ! Wel op 13/8 zijn er 2 voorspelling uitkomt gekomen zo,goed gezien bedankt op naar het volgende ❤️❤️

Ingrid:
Faye superbedankt.. lief timer stop te zetten met inlezen en je ziet het helder en weet dat je gelijk hebt.. je zegt niet wat ik wil horen en of voorspelling uit komt verder weet ik natuurlijk niet. Maar heb vertrouwen in je consult, zonder dat ik van tevoren iets heb gezegd, wist je de situatie goed te beschrijven. Daarom erg betrouwbare indruk. Bedankt. Super

S:
Toppertje Heb haar meerdere malen gebeld, alles wat ze zegt klopt. Erg lief en vol goede raad… dank je

Saïda:
Top! Dank u Faye!

FK:
100 procent on point. Ook de voorspellingen on point. Het is echt bizar.

S.:
Lieve vrouw, ze kan echt super helder dingen inzien! Ik ben benieuwd en hoe ik er dan mee omga, dank u we’ll!

Martijn:
Faye is een bijzonder lief en goed medium. Daarnaast is ze heel zuiver. Een echte aanrader dus!

Bloempje :
Faye zag de dingen haarscherp dankjewel voor de reading en het vertrouwen. Liefs bloempje

K.:
Dankjewel voor jouw verduidelijking en voor het meekijken naar mijn complexe liefdesleven.

Nadia:
Wauw. Ze stopt de tijd en neemt de tijd om het uit te zoeken zonder vragen. Een echte aanrader

Tamtam:
Wat een lieve en leuke vrouw. In haar consult kon ik me helemaal vinden. Persoonbeschrijving doet ze goed en ze weet dingen die ze niet kan weten. En ze is ook nog eens grappig haha. Oké ik ga die powervrouw zijn, onafhankelijk en sterk! Dankjewel Faye! Tot gauw!

Evita:
Echt goed en zo lief. Kan nog niks zeggen over de voorspellingen but they do make sense! Invoelen en inzicht over de situatie is gewoon zuiverrr

Start chat
Email consult Terug