Geluk bij een ongeluk.

Geluk bij een ongeluk. Denk je daar wel eens aan geluk bij een ongeluk dat iets goeds, iets positiefs op je pad komt. We realiseren ons niet dat het geluk bij een ongeluk ook een reden heeft om ons te overkomen. Toeval bestaat niet en alles maar dan ook echt alles gebeurt met een reden.

Er kan een moment in je leven zijn dat je het even niet meer ziet zitten maar dan, dan net op het ‘juiste’ moment gebeurt er iets waardoor je energie weer oplaadt en je er ook weer tegen aan kunt. Dat is dan geen geluk bij een ongeluk maar gewoon dat wat je nodig hebt, dat wat moet gebeuren om je weer zin in iets te geven om je weer zin te geven om te vechten en verder te gaan.

Misschien herken je het niet en of besef je het niet. Maar ga maar eens nadenken erover. Of schrijf het in het vervolg op dat je je down voelt en dat er daarna iets geweldigs voor jou gebeurt. Dit kun je ook in tal van dingen zien en merken. Maar buiten dit alles zijn het ook dingen die je aantrekt. Natuurlijk lukt dit niet door te denken ik win de loterij. Degene die dat winnen zijn mensen die er niet mee bezig zijn en het misschien soms wel minder hard nodig hebben dan anderen. Geluk bij een ongeluk is net als bij een ongeluk een ongeluk zit in een klein hoekje heel dicht bij elkaar. Als je ernaar zoekt vind je het niet maar als je het loslaat er ook niet aan denkt dan overkomt je het. Natuurlijk creëer je ook je eigen geluk, er is namelijk maar 1 persoon die jou gelukkig kan maken en dat ben je natuurlijk helemaal zelf. Buiten dat als jij niet gelukkig bent (uiteraard buiten af en toe wat downdagen) kun je een ander ook niet echt gelukkig maken. Dus ja je mag aan jezelf denken. Ook al zitten er dingen tegen en lijkt er geen einde aan te komen houdt de moet erin. Ga niet bij de pakken neer zitten, maar steek je schouders eronder en ga ervoor.

Praat erover met andere wat je dwarszit of schrijf het op. Dit kan je helpen om zonder het geluk bij een ongeluk verder te gaan in het leven verder te vechten. Ook is het belangrijk tegen jezelf te zeggen dat alle moeilijke, pijnlijke, en negatieve periodes ook weer eindigen dit gaat voorbij, dit gaat over. Ook hier heb je natuurlijk een mooi spreekwoord voor na regen komt zonneschijn. De spreekwoorden zijn niet voor niets in het leven geroepen en het kan ons met sommige dingen verder helpen net dat een duwtje in de rug veroorzaken. Maar buiten dit alles kan ik met voorstellen dat je soms niet met een vriend of vriendin over dingen kan praten. Dan raad ik je aan om voor een buitenstaander te kiezen. Vooral wij kunnen je helpen iets vanuit een ander perspectief te zien. Omdat we geen partij kiezen maar puur handelen en doorgeven vanuit het Universum en onze intuïtie. Wij zijn er niet alleen om toekomst inzichten te geven, contact te maken met overledenen maar ook om voor jou dat luisterend oor te zijn. Voor jou gerust te stellen en je weer hoop, moed en door zetting vermogen te geven. Wij zijn er altijd voor je. Ook als je het gevoel hebt dat jij schuldig bent aan iets. Ik heb zeker dan al iets voor je waar 2 mensen zijn, zijn 2 mensen schuld in bijvoorbeeld een ruzie. Maar buiten dat wij zullen je nooit beoordelen, wij zullen nooit een vooroordeel over je hebben. Wij delen de liefde, de kennis met iedereen die het nodig heeft op dat moment. En zullen je ook eerlijke antwoorden geven, maar het kan ook weleens voorkomen dat we moeten zeggen dat we het gewoonweg echt niet weten. Dit kan komen doordat er te veel verandering nog kan plaatsvinden of dat we er gewoon niets over doorkrijgen dus dat we er nog niets over mogen weten. Maar dan nog wij zijn er voor je. En proberen je altijd met een gerust en tevreden gevoel te laten afsluiten.

Heel veel liefde, hulp, licht en kracht.

Medium Dely
 
Datum: 07-11-'19

Terug naar overzicht