De kracht van mediums en paragnosten

De kracht van mediums en paragnosten. Hoe mediums en paragnosten veel werk voor jou verzetten. Mediums en paragnosten van Paragnostenchat zijn lichtwerkers, en dat is snoeihard werken. Zonder dat jij er weet van hebt, zijn zij dagelijks bergen werk aan het verzetten. Ze doen dat enerzijds door het voeren van spirituele gesprekken met jou, hetzij via bellen of chatten. Ze doen het anderzijds de hele dag door.

Mediums en paragnosten zijn energetische voorlopers

Een goed medium of paragnost is een energetische voorloper, die er voor zorgt dat niet alleen jij transformeert, maar ook het groter geheel er in meegaat. Want uiteindelijk zullen we hier op aarde allen verlicht zijn.

Die verlichting houdt in, liefdevol naast elkaar leven, zonder strijd, haat en oorlog. Mediums en paragnosten zijn dagelijks bezig met deze transformatie. Ze zorgen er voor dat de energie die nu aanwezig is, die niet wil wijken, noem het ego energie, zich toch gaat openstellen naar ziel energie.

Wat gebeurt er tijdens een spiritueel chatconsult

Zodra ze met jou in gesprek zijn, zul je dat zelf ervaren. Door de fijne gesprekken die je met ze voert. De rust die over je komt, de antwoorden die je krijgt en jouw situatie in een heel ander daglicht neerzetten. Waardoor jij ineens heel goed begrijpt waarom jouw leven tot op heden nog niet zo vlekkeloos is verlopen.

Jij gaat aan de slag met jezelf na een paragnostenchat

Dan ga jij zelf aan de slag met je eigen transformatie, en dat betekent dat je de oude negatieve energie gaat loslaten en daarvoor in de plaats liefdevolle energie voor jezelf gaat neerzetten. Niet alleen tijdens de gesprekken die jij voert, zet de spiritueel consulent jou op het juiste spoor en in de positieve energie. Dit is een continue proces.

Hoe herken je een goed medium

Een goed medium is in staat om er voor te zorgen dat alle negatieve energie die er nu is, om te zetten naar positieve energie. Dit doen ze door een bepaalde houding aan te nemen. Een houding waarin liefde op de eerste plaats komt, voor zichzelf. Als je dat niveau kunt bereiken, dan kun je anderen helpen. Helpen met inzichten om in te zien waar het tot op heden aan schort.

Als jij klaar bent voor jouw energetische reis naar het licht, dan begrijp je de woorden van de spiritueel consulent heel goed en ga ook jij, na het gesprek verder in deze positieve flow. Er is dan iets bij jou in gang gezet, vaak niet in woorden uit te drukken. Het is een bepaald magisch gevoel.

De spiritueel consulenten van Paragnostenchat zijn dagelijks bezig met dit werk. Als een grote golf van lichtstralen sturen ze deze de wereld in en kan jou raken en ieder ander. Dat noemen we het ontwaken. Je energie veranderen van negatief naar positief. De kracht van mediums en paragnosten.

Je leert vanuit eigen kracht te leven

Zodra je inziet wat het verschil is en het effect er van, ben jij verlicht. Pak je het vanaf dat moment compleet anders aan in je leven. De angst dat je het niet goed doet, of niet durft, verdwijnt op de achtergrond. Daarvoor in de plaats komt kracht.

Jouw kracht gaat jou leiden en het lijden verdwijnt

Een kracht die jou op de kaart zet, waarmee je je ruimte inneemt in het groter geheel. Je houding wordt anders, krachtiger, je woorden worden anders, niet meer wijzend, niet meer met een ondertoon. Je woorden zijn oprecht en je doet dit, omdat je ziet dat als jouw woorden oprecht zijn, een ander daar op zijn manie rop mag reageren. De kracht van mediums en paragnosten moet je nooit onderschatten.

Je begint jezelf belangrijk te vinden

Je begint meer rekening te houden met jezelf in plaats van anderen. Je ziet het effect daarvan. Zelfs je denken verandert mee. Je houd je meer bij de feiten en de realiteit. Dit alles heeft weer zijn effect op het groter geheel en zo langzaam aan veranderen we allen naar de verlichting.

Goede mediums en goede paragnosten plaveien jouw weg alvast, door dagelijks in het licht te staan, zij hebben zwaar werk verricht en voor jou alvast de weg naar de bevrijding geopend.  Dit is de kracht van mediums en paragnosten van Paragnostenchat.


Datum: 23-10-'23

Terug naar overzicht