Medium
Coach

1 credit p.m.

Jasmijn

Lieve Mensen,

Mijn naam is Jasmijn en ik ben spiritueel medium. Ik help graag met vragen over relatie, werk en andere dingen die u bezig houden. Ik voel in op u met geboortedatum. Voor een Lenormand kaartlegging kunt u bij mij terecht. Naar wens kan ik voor u fotolezen. Graag help ik u bij depressie of opvoeding

Mijn specialiteit is relatie en vriendschappen. U kunt me alles vragen. Niks is te gek. Ik hoop u gauw te kunnen helpen.

Lieve Groet Jasmijn  

(14):


J.:
Met enige regelmaat kom ik bij Jasmijn voor een reading. Jasmijn is heel erg open en communiceert erg prettig. Ze kan goed invoelen op de situatie en schetst hierbij altijd een heel goed beeld over de gehele situatie, Ook geeft ze goede adviezen dus ik ben heel erg tevreden over hoe Jasmijn situaties invoelt en benoemt. Ze is een echte aanwinst op dit platform!

Stephanie:
Ik heb dit gesprek als zeer fijn ervaren. Ze geeft steeds goed advies en ze weet ook dingen, zonder dat je het moet vertellen. Ze kan personen goed omschrijven. Ik zou haar zeker aanraden.

Els:
Hoi Jasmijn, wilde jou nog even bedanken voor de reading en zeggen dat jij zo puur en zuiver bent. Geen woord gelogen met wat jij allemaal door krijgt en geeft. Je bent echt wel een hele goeie en dat mag zeker gezegd worden. Dus bij deze! Je bent een Topper! Gr Els

Rita:
Hoi ,hoi Zeker heb ik iets aan je Reading gehad !! Je bent meer sterren waard , Fijn weekend

Els:
Dank je wel voor jou mooie en fijne gesprek. Had ik net even nodige iets positiefs. Nogmaals bedankt :-) Gr Els

Tan:
Wauw wat kan iemand goed invoelen, en sommige totaal niet. Dat laatste geldt voor Jasmijn, herkende de mensen echt helemaal niet in haar reading en ondanks dat ik zei dat mensen elkaar niet kenden, bleef ze erop hameren dat dit wel het geval was. Tevens ook mensen die elkaar niet kunnen luchten of zien, was er een van de 2 helemaal smoorverliefd op de ander. Ik kan misschien niet alles willen zien, maar ik geloof niet dat mijn gevoel er al jaren zo ontzettend naast zit.

Rita:
Hoi jasmijn Dat laatste klopt volledig aandacht van vrouwen !! Bedankt voor de Reading en de waarschuwing maar komt goed ze heb en goed intuïtie ❤️❤️

Anoniem:
Jasmijn is een fijn mens om mee te praten, bedankt voor de fijne consult.

Rita :
Hoi jasmijn Wel jij bent toch to the point zeker !! Je voelt het zo goed aan ,en ja ik blijf bij mijn staand punt Bedankt Rita

Rita :
Hoi jasmijn Wel jij voelt het steeds zuiver aan ! Niet naar de mondt gepraat Bedankt Rita

Rita :
Bedankt jasmijn om het allemaal te bevestigen Rita

Marloes Zijlstra:
Lieve Jasmijn, het antwoord is nu een `nee` maar ik voel dat het dichtbij is.

J.:
Ik begrijp niet waarom Jasmijn niet meerdere goede recensies heeft want ik vind Jasmijn heel erg zuiver en goed in wat ze doet! Fijn dat ze niet alleen met een naam en geboortedatum werkt maar ook met foto`s. Jasmijn kon mijn huidige situatie goed invoelen en omschrijven en gaf mij ook advies op bepaalde situatie die ze mij schetste. Ik voelde me tijdens het gesprek erg relaxed, ze komt heel erg aardig over, neemt echt de tijd voor je, leeft met je mee en luistert ook goed naar wat je vraagt en/of uit. Ze typt snel en zet de tijd ff op stop als ze invoelt op de naam en geboortedatum. Ik ben dan ook tevreden met de inzichten en antwoorden die ze mij heeft gegeven en het heeft mij in ieder geval erg geholpen. Dus beste mensen, Jasmijn is echt de moeite waard voor een consult!

See:
Jasmijn lieve vrouw en voelt het haarfijn! Zij voelt wel goed in, en geeft goede tips en adviezen!! Zonder iets te zeggen zag ze dingen rondom mij! Hartelijk Dank!

Start chat
Terug