Kun je de band verbreken met je soulmate of twinflame?

Kun je de band verbreken met je soulmate of twinflame? Iedereen die een soulmate tegen is gekomen in zijn leven, of zijn twinflame/tweelingziel, weet hoe zwaar dit proces kan zijn. Vooral als jouw soulmate of twinflame constant wegvlucht, ook wel ‘the runner’ genoemd. Je kunt telepathisch zijn of haar energieën opnemen en ook alle pijn, verdriet en onzekerheden. Het is voor veel mensen niet uit te houden en zij willen er dan alles aan doen om los te komen.

Sommige mensen laten dit doen door anderen of proberen het zelf, en komen er vervolgens achter, dat het niet werkt. Je soulmate en zeker je twin is onderdeel van jou, en daarom kun je deze band nooit verbreken. Het is hetzelfde als je ego, die hoort bij je, en de ene dag overheerst deze meer dan de andere, maar het is onderdeel van wie je bent.

Er zijn natuurlijk wel methodes om je meer los te maken van je soulmate. Maar je dient het grotere plaatje wel te begrijpen alvorens dat zal lukken. Je soulmate of twin (van een tweelingziel heb je er maar één, van soulmates velen en zij kunnen ook familieleden of vrienden zijn) komt op je Pad om van jou te leren en jij van hem/haar. Hij of zij is als een spiegel, en de les van Eigenwaarde overheerst. Hoeveel houd je van jezelf. Je kunt het gevoel van Thuiskomen bij elkaar ervaren, en als je soulmate of twinflame gaat aantrekken- en afstoten, is dit zeer vermoeiend en verwarrend.

Het enige wat je kunt doen is aan jezelf blijven werken, meer van jezelf te houden; zelf liefde. En jezelf op 1 durven zetten. Ook aan te geven wat jij nodig hebt van je soulmate of twin. IN je eigen kracht gaan staan en grenzen afbakenen. Het je niet persoonlijk aan te trekken, want jouw soulmate of twin gaat ook door zijn eigen proces heen, en verzet zich tegen Onvoorwaardelijke Liefde, omdat hij of zij nog geen zelfliefde opgebouwd heeft.

Als je met iets anders bezig bent, en een gevoel overvalt jou, bijv. van verdriet, angst of onzekerheid, dan kan dit van je soulmate of twin zijn. Je kunt dit gevoel ‘vastpakken’ in gedachten en via je voeten de grond insturen, en vragen of Moeder Aarde de energie wil transformeren naar Liefde.

Verder kun je je aura afschermen met een goudwitte bol van Licht. En tegen je soulmate of twin zijn of haar Ziel praten, en zeggen dat je niet langer zijn of haar karma gaat overnemen (angsten, verdriet enz.) en hem of haar los gaat laten vanuit Onvoorwaardelijke Liefde, zodat jullie allebei je Pad kunnen vervolgen.

Als je wilt kun je Aartsengel Michaël vragen de banden losser te maken, zodat je weer normaal kunt functioneren. Geen enkele Engel of Lichtmeester zal deze banden compleet verbreken, omdat dit rechtstreeks tegen je eigen Ziel in zou gaan, tenslotte heb je als Ziel samen met jouw soulmate en/of twin besproken, elkaar tegen te komen in dit leven.

Mettertijd zul je merken dat het loslaten makkelijker gaat. Omdat je zelf ook gegroeid bent. Er zullen periodes zijn dat je nog sterk aan hen denkt, maar je leert het steeds beter te gronden, en zijn of haar gevoelens te onderscheiden, en die van jezelf. Gaandeweg leer je dat loslaten niks anders is, dan verwachtingen loslaten die jij over de ander hebt. Hij of zij hoeft je niet langer op te vullen, je mag je eigen weg gaan. En bent niet afhankelijk van hem of haar om gelukkig te zijn. Ook ben je niet verantwoordelijk voor de ander zijn geluk, en hoef je je niet langer schuldig te voelen. Of mee te gaan in zijn of haar drama.

Het loslaten is een proces wat voor de één langer duurt, dan voor de ander, en hangt er ook tevens vanaf of het een sterke soulmate is. Een twin loslaten is sowieso veel moeilijker en zwaarder. Maar ook dat kan wel lukken, als je inziet dat geen mens gedwongen kan worden zijn levenslessen op te pakken, sommige mensen hebben hier langer voor nodig. Er is geen oordeel als je vanuit je Ziel en Onvoorwaardelijke Liefde handelt.

Stenen die dit proces ondersteunen zijn de Rozenkwarts of Kunziet voor zelfliefde en de Labradoriet om je aura af te schermen, de Goud Topaas voor energie en bescherming en Lemurische Zaad kristallen om te aarden, in je hartsenergie te blijven staan, en contact met je Ziel te krijgen.

© Arlette

© www.crystalwebshop.nl
 
Datum: 29-11-'18

Terug naar overzicht