Medium
Paragnost
Coach

1 credit p.m.

Medium Dely

Hallo mijn naam is Dely.
Ik heb de eer en het voorrecht mensen te mogen helpen, inzichten en boodschappen te geven doormiddel van mijn gaven.
Als kind wist ik dat ik anders was als andere en wist ik vaak dingen wat ik als jong meisje eigenlijk niet kon weten.
Na mijn puberteit kwam ik erachter dat ik over een aantal paranormale gaven beschikte
namelijk: helderhorend, heldervoelend, helderwetend en helderziend.
Toen ik een jaar of 21 was, ben ik begonnen met lenormand kaarten dit was niet echt het geen waar ik me echt goed bij voelde, dus ben ik verder gaan zoeken. ( ja het is eigenlijk gewoon zoeken waar je je goed bij voelt).
Na een aantal jaren ben ik in aanraking gekomen met Kundalini Reiki, dit is een hele mooie vorm van energie om bijvoorbeeld banden mee te versterken, pijn te verzachten en helingsprocessen te versnellen.
Daar heb ik alle 3 de inwijdingen van mogen ontvangen dat ik me zelfs Kundalini Reiki Master mag noemen.
Dit is echt heel mooi maar toch miste ik iets dat ene magische gevoel was er niet helemaal.
Uiteindelijk ben ik me meer gaan verdiepen in de Engelen.
Vooral de Aartsengelen en het universum, hun energie, hun krachten en hun liefde.
Samen met hun ben ik nu de persoon van vandaag. Toen voelde ik dat magische gevoel, dat gevoel van liefde over brengen, andere te helpen andere de inzichten te geven.
Maar vooral boodschappen te mogen overbrengen.
Zij hebben mij bewust gemaakt van overledenen, geleerd hoe echt naar ze te luisteren.
Ik was al bevoorrecht om van kinds af aan overleden te mogen zien, voelen en soms ook wel ruiken, maar dat is zeer beperkt. Ook overleden dieren zie ik vaak vooral langs de weg of dat ze oversteken. Soms kan dit dan ook hilarische momenten opleveren voor mijn mede passagiers.
Het mogen lezen van foto’s van levende en overledenen mensen en dieren is ook een zeer mooi en magisch gegeven. Het geeft mensen vaak dat ene stukje wat ze nodig hebben juist op dat moment. Het stukje zekerheid, het stukje bevestiging, het stukje tastbare van een bijvoorbeeld overledenen die we allemaal zo erg missen.
Ik ben zo ontzettend blij en dankbaar om voor andere iets te kunnen en mogen betekenen, van het overbrengen van liefde, tot het geven van boodschappen en inzichten in hun leven. Dat stukje onzekerheid weg te halen. Zodat ze verder kunnen en mogen groeien als persoon maar ook als mens in hun mooie en unieke leven.


Ik heb van u nodig:
Een foto van de persoon of het dier waar het om gaat.
Natuurlijk hoop ik dat ik u samen met mijn collega’s kan helpen en zie u met veel liefde, kracht, licht terug op deze mooie liefdevolle zielenchat.

Heel veel liefs en positieve energie.
Medium Dely 

Ervaringen (7):


Pauline :
Wauw, wauw, wauw Wat is Dely goed zeg. Vanaf het begin wist zij mij te raken. Ik vertrouw haar helemaal. Op liefdesgebied maakte zij mij blij, op andere vlakken helaas wat minder. Zij praat je dan ook niet maar de mond. Ik vertrouw haar voorspellingen. Dely is beslist een topper en een aanrader!

Tanja:
Sorry Dely, ik deed iets waardoor het plotseling werd afgebroken. Sorry daarvoor

Natalie:
Hey Dely....dankjewel nog voor je mooie reading...voelde de persoon in kwestie goed aan....vertelde mij dingen die klopte ...ik kom graag weer bij je terug....en ze heeft niets van je nodig...werkt met je energie..thnk you..:-)

Tanja:
In een woord F-A-N-T-A-S-T-S-C-H! Ze slaat de nagel op de kop! Je voelt vaak met je klompen aan of iemand oprecht en eerlijk tegen je is en niet rond de pot draait of dat ze je niet naar de mond praten. Als je graag de waarheid wilt weten, dan ben je bij deze dame aan het juiste adres. Ze geeft je ontzettend veel informatie waar je onmiddellijk zelf mee aan de slag kunt! Jij bent een van mijn favorieten nu! Heel erg bedankt! Tanja

Anoniem:
Supergoed! Ik heb zoveel informatie gekregen ook over zaken waar ik niet naar heb gevraagd, maar die belangrijk zijn. Ik wilde niet stoppen met het gesprek. Dit was heel fijn. Dely zit in mijn top 5!

Anoniem :
Hoi lieve Dely, Ik wil je nog bedanken voor je consult. Heb nu meer duidelijkheid en inzichten gekregen waarmee ik weer verder kan. Een warm en lieve vrouw, erg duidelijk en helder consult, ze typt ook heel erg snel en uitgebreid wat fijn is. Heel erg vlot, wat niet velen kunnen. Ben verbaast dat je nog niet veel recensies hebt, je verdient mij betreft wel veel meer. xx Geen 5 maar 10 sterren voor jou :)! Ik kom zeker nog eens bij je terug! xxxx

S:
Goed dankjewel


Deel zelf uw ervaring met Medium Dely!


Start chat
Email consult Terug