Paragnost/Medium,
Invoelvermogen,
Relatieproblemen.

1 credit p.m.

Medium Maria

Medium en Paragnost Maria,
Ik ben een ervaren Paragnost en Medium met een hoog invoelvermogen. Met jouw naam en je geboortedatum kan ik tijdens ons chatten jouw “zijn” even overnemen. Ik zal voelen wat erin jou of de ander (waar jij over belt) omgaat. Zo kan ik je ook vertellen hoe een persoon is, wat zijn gevoelens en gedachten zijn, maar ook wat hij of zij van je vind en naar je kijkt.
Het maakt niet uit wie jouw naasten zijn: vrienden, collega’s, familie, kinderen, partner enz. Ik voel en pak de verbinding met elkaar op en geef je zuivere antwoorden.
Ik leun daarbij op mijn helder- voelende, horende, wetende, ook soms ziende en Hoogsensitieve vermogen en zijn.
Ik ben vooral deskundig in het begeleiden van Hoog Sensitieve Personen, sterk in relatieproblemen en relaties op zielsniveau, ondersteuning in rouwverwerking, opvoeden en conflicten binnen het gezin, vrij maken van emoties, uw spirituele ontwikkeling, maar ook op zakelijk en financieel gebied.
Je mag mij vragen stellen over het verleden, heden en toekomst.
Ik herken trauma’s, doe karakteranalyses, kan foto lezen, en maak contact met overledenen, als zij me toe willen laten op dat moment.
Ik werk op integere wijze, en persoonsgericht, voor iedereen die door verschillende omstandigheden het moeilijker heeft in onze samenleving, om overeind te blijven staan. Ik geloof in de Wet van de Secret, als je dingen positief benadert dat het ook weer positief naar je terug komt

Alleen waar nodig maak ik extra gebruik van:
Orakel der Liefde, Goden-Orakel, Tarot, Relatie- en Inzichtkaarten, Stemmen van mijn Beschermengelen, Mijn Pendel,
Energetische therapie en healing, Coaching en Counseling.

Ons chatcontact kan heilzaam zijn en helend werken, schroom je niet mij te bellen, ik zal er voor je zijn en help je graag op weg.

Lieve groet van Maria….
 

Ervaringen (25):


Jessica:
Ookal was het niet leuk wat ze zag. Wat heeft ze gelijk gehad. Ik neem nu wel alles van haar aan wat ze zegt...

Jenny :
Fijne dame, rustig en beschrijft dingen die ze niet kan weten. Mooi om te lezen.

N:
Hey Maria , ik heb je net mogen spreken ivm een vriendin. Ik heb je niet optijd kunnen bedanken. Dus hierbij wil ik je bedanken voor je mooie reading. Je geeft veel informatie en bent snel met reageren. En heel goed met het invoelen van personen en situaties. Groetjess xx

De maria..:
Het heeft even geduurd, maar hij heeft weer contact opgekomen zoals u zei!!

S.:
Heel snel en duidelijk met uw antwoorden.. ik vuurde vraag na vraag.. Nogmaals bedankt voor uw geduld en top consult!

Sxxxx -.27-05-2020:
één woord - TOP!

Helena:
Iemand waarvan klopt wat ze zegt, veel empathie en geduld heeft.

Herman:
Altijd eerlijk en zuiver !! Hoop dat het uitkomt

Andrea:
10 minuten van een top consult met Maria, Maria dank je wel ❤????

J:
Sorry Maria voor het abrupte eind. Mijn verbinding laat te wensen over op dit moment. Dankje voor je mooie gesprek tot zo ver!

Sebine:
Snelle en duidelijke antwoorden! Heb vertrouwen in wat zij zegt.

Monique:
Bedankt Maria. Helder en duidelijk.

Somi:
Fijn consult. Prettige manier van communiceren en ook heel helder. Wat is het toch een gift waar je maar goed mee om moet kunnen gaan...dat is bijzonder.

xx:
Net een consult met Maria gehad, Ze had ingevoeld voor een persoon voor mij. Hele herkenbare dingen heeft zij verteld aan mij. Ze kan karaktereigenschappen goed oppikken. Het voelde alsof ik bevestiging kreeg op mijn gevoel. Dat is heel positief. Zij heeft een sterke intuïtie. K zou haar zeker aanraden!!!

S:
Tijd was om. Nog bedankt! Klopt volgens mij wel wat je doorgaf. Je was ook snel en duidelijk met je antwoorden. Concreet.Ook niet ongevraagd `levenscoaching` gekregen en tijdrekkend. Mij zie je terug :-).

Maria:
Lieve Maria, bedankt dat je er altijd voor mij bent en naar mij luistert. Je gevoel is zo sterk en je hebt altijd gelijk. Ik zal het anders aanpakken dit keer. Ik blijf erop vertrouwen dat het goed komt! Xx

Lana :
Lieverd bedankt dat je er altijd voor me bent, jij bent goed hihi ook al ben ik soms een pain in the ass hihi

Lana:
Echt altijd heel goed!

Andrea:
GEWELDIG!!!!

Andrea:
Maria is erg goed en betrouwbaar!!!

Lana:
Lieve Maria, Ik spreek jou nu al bijna 3 jaar en jouw invoelvermogen is echt zo sterk! Altijd heb je gelijk gehad! Ik blijf bij je terug komen. Dikke knuffel je dagelijkse stalker hihi

Geduld wordt beloond:
Wat een invoelvermogen heeft ze toch. Ik spreek haar al sinds september en ze pikt het allemaal zo goed op. Ik blijf vertrouwen houden, want jij blijft hetzelfde zien. Hij is de moeite waard. Dank je voor alles wat je zegt en voelt.

S:
De omschrijving van Medium Maria trok mij heel erg aan. Ze is & helpt ook precies zoals het er staat! Bedankt Maria, ik ga ermee aan de slag!

Joyce:
Slaat de spijker op de kop erg fijn.

....:
Altijd eerlijk en weet precies wat er in mij en hem omgaat, ook wist ze zonder teveel te weten van de situatie precies te vertellen wat er tussen ons gebeurt is.


Deel zelf uw ervaring met Medium Maria!


Start chat
Terug