Paragnost/Medium,
Invoelvermogen,
Relatieproblemen.

1 credit p.m.

Medium Maria

Medium en Paragnost Maria,
Ik ben een ervaren Paragnost en Medium met een hoog invoelvermogen. Met jouw naam en je geboortedatum kan ik tijdens ons chatten jouw “zijn” even overnemen. Ik zal voelen wat erin jou of de ander (waar jij over belt) omgaat. Zo kan ik je ook vertellen hoe een persoon is, wat zijn gevoelens en gedachten zijn, maar ook wat hij of zij van je vind en naar je kijkt.
Het maakt niet uit wie jouw naasten zijn: vrienden, collega’s, familie, kinderen, partner enz. Ik voel en pak de verbinding met elkaar op en geef je zuivere antwoorden.
Ik leun daarbij op mijn helder- voelende, horende, wetende, ook soms ziende en Hoogsensitieve vermogen en zijn.
Ik ben vooral deskundig in het begeleiden van Hoog Sensitieve Personen, sterk in relatieproblemen en relaties op zielsniveau, ondersteuning in rouwverwerking, opvoeden en conflicten binnen het gezin, vrij maken van emoties, uw spirituele ontwikkeling, maar ook op zakelijk en financieel gebied.
Je mag mij vragen stellen over het verleden, heden en toekomst.
Ik herken trauma’s, doe karakteranalyses, kan foto lezen, en maak contact met overledenen, als zij me toe willen laten op dat moment.
Ik werk op integere wijze, en persoonsgericht, voor iedereen die door verschillende omstandigheden het moeilijker heeft in onze samenleving, om overeind te blijven staan. Ik geloof in de Wet van de Secret, als je dingen positief benadert dat het ook weer positief naar je terug komt

Alleen waar nodig maak ik extra gebruik van:
Orakel der Liefde, Goden-Orakel, Tarot, Relatie- en Inzichtkaarten, Stemmen van mijn Beschermengelen, Mijn Pendel,
Energetische therapie en healing, Coaching en Counseling.

Ons chatcontact kan heilzaam zijn en helend werken, schroom je niet mij te bellen, ik zal er voor je zijn en help je graag op weg.

Lieve groet van Maria….
 

Start chat
Email consult Terug