Medium zoeken

 

Het vinden van een betrouwbaar medium kan voor sommige mensen lastig zijn. Het aanbod aan mediums en paragnosten is enorm en als je dan uit deze mediums en paragnosten moet kiezen welke bij jou past kan dat best lastig zijn.

Een medium kan je op verschillende manieren tot dienst zijn. Zo kan het een helderziend medium zijn, spiritueel coach, een medium dat heldervoelend of helderwetend is of een medium dat gespecialiseerd is in aura reading. Hoe dan ook wil je dat je jouw zorgen, vragen en vertrouwen aan een betrouwbaar medium geven.

De vraag is alleen hoe vind je een betrouwbaar medium? Door het grote aanbod aan mediums is het vinden van een goed medium erg lastig. Onder de mediums zijn er ook mensen die zich voordoen als medium om vervolgens geld van je af te troeven. Dit doen ze onder andere door middel van cold reading. De kunst van het aflezen van je lichaamstaal. Cold reading is vrij simpel. Het medium stelt je een open en algemene vraag om vervolgens te bevestigen dat de overledene dit ook zei.

Wat is een medium?

Een medium is iemand die aan de hand van paranormale gaven advies kan geven en antwoorden kan bieden op vragen, situaties of bepaalde dingen als relatie, werk en liefde. Een medium kan je helpen met het begrijpen van het verleden, het beantwoorden van levensvragen of consult bieden over bepaalde situaties. Een van de andere talenten van een medium is het direct contact leggen met overleden dierbaren. Dit kunnen vrienden, familie of andere personen zijn. Een medium kan met dierbare overledenen in contact komen, boodschappen overbrengen en deze vervolgens vertellen.

Voor een paragnost is dit anders. Een paragnost kan ook helderziend, helderwetend, heldervoelend of helderruikend zijn, maar een paragnost kan niet in contact komen met overleden personen. Dit is een belangrijk onderscheid.

Wat zijn de verschillende soorten mediums?

Als je op zoek gaat naar een medium, kom je er al snel achter dat er verschillende soorten mediums zijn. Er zijn vele helderzienden, maar ook consultants, aura readers en nog vele andere.

Een van de bekendste is het helderziend medium. Dit type medium is in staat om helderziendheid te gebruiken voor het geven van advies of het beantwoorden van levensvragen. Een ander bekend type is het spiritueel coach medium. Dit type helpt je met het begrijpen van het bovennatuurlijke en geeft advies over je persoonlijke groei. Dan zijn er ook nog de heldervoelende en helderwetende mediums. Heldervoelende media kunnen aanvoelen wat er speelt bij mensen en hun emoties, terwijl helderwetende media inzicht geven in bepaalde situaties of problemen.

Je hebt ook mediums die gespecialiseerd zijn in kaartlegging. Hierbij maakt een paragnost of medium gebruik van een set kaarten die je vervolgens kan helpen.

Als laatste zijn er ook nog de aura readers. Aura readers zijn mediums die in staat zijn om de energie van een persoon op te pikken en deze energie uit te lezen. Dit kan helpen bij het duiden van bepaalde situaties of problemen.

Als je op zoek gaat naar een betrouwbaar medium, is het belangrijk dat je weet wat voor soort medium je wilt. Wanneer je dit weet.

Het vinden van een betrouwbaar medium

Wanneer je een betrouwbaar medium zoekt, is het verstandig om te letten op een aantal dingen. Wanneer je rekening houdt met deze factoren dan is de kans op het vinden van een oplichter kleiner.

Het gevoel van vertrouwen

Voor het vinden van een goed medium is het belangrijk om te luisteren naar je buikgevoel. Bij een medium is het belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Als dit niet het geval is dan is het niet het juiste medium voor jou. Heb je tijdens een gesprek het gevoel dat er niet naar je geluisterd wordt of stoor jij je aan bepaalde dingen dat het medium zegt? Dan kan het zijn dat dit niet het medium is waar je naar op zoek bent.

Voorafgaande van je eerste gesprek kan je ook wat informatie op doen. Mediums houden vaak blogs bij. Ook kan je kijken naar reviews en bronnen van andere mensen en wat zij vertellen over hun ervaring met het betreffende medium. Door te kijken naar de suggesties van andere mensen kan je vaak al concluderen welk medium bij je past of juist niet.

Een medium die overdrijft

Een medium die beweert moeiteloos contact te kunnen leggen met hogere entiteiten, de toekomst foutloos denken te kunnen voorspellen of er van overtuigd zijn dat ze maar één blik nodig hebben om iemand volledig te kennen, zijn niet de meest betrouwbare mediums.

Een helderziende die aangeeft moeite te hebben met haar beperking is betrouwbaarder dan een medium die aangeeft nooit last te hebben van ruis. Je wilt immers tijdens een sessie dat het medium je leert kennen, zodat het medium je later advies op maat kan geven.

Een betrouwbaar medium zal dan ook nooit opscheppen over zijn gaven. Een medium is ook een mens en is dus ook niet perfect. Zij zullen niet opscheppen over hun talenten en het feit dat niemand anders dit kan.

Dure mediums

Een medium die hoge prijzen vraagt voor de diensten die ze verlenen, zijn niet de mediums waar je naar op zoek bent. Een goed medium gebruikt zijn gave niet om geld binnen te halen, maar leggen de prioriteit op het helpen van de mede mens.

Een medium gebruikt zijn gaven om anderen te helpen. Uiteraard doen ze dit niet gratis, maar je kan de prijzen vergelijken. Een medium die hoge prijzen vraagt in vergelijking met anderen is minder geloofwaardig dan een medium die gelijkwaardige prijzen vraagt. Zoals gezegd ligt de prioriteit bij het helpen van mensen en niet bij het binnenhalen van geld.

De verschillende stijlen van een medium

Er zijn erg veel verschillende soorten mediums. Elk medium heeft zijn eigen specialiteiten en visies. Het is dan ook belangrijk om te kiezen voor een medium die aansluit op jouw eigen visie. Als je bijvoorbeeld niets met astrologie hebt, dan kies je niet voor een medium die gespecialiseerd is hierin. Ook hier is het dus van belang om je in te lezen en kennis op te doen met wat voor medium je in zee gaat.

In de praktijk zal je merken wanneer een medium geschikt voor je is.

Een medium die je vervloekt

Het kan voorkomen dat een medium gehecht is aan drama. Zij zullen dan dingen aankondigen die in het heden gaan gebeuren. Bijvoorbeeld een ernstig ongeluk, het sterven van een dierbare of het voorspellen van vreselijke ziektes.

Mediums die dit doen zoeken eerder sensatie dan het helpen van mensen. Dus wanneer een medium je een verloren en angstig gevoel geeft, dan is dit vaak een medium die niet voor jou geschikt is.

Mediums die direct een oplossing hebben op iedere vraag

Een medium die beweert direct elk probleem kunnen op te kunnen lossen is een onbetrouwbaar medium. Een medium moet zeker in staat zijn om je te gidsen op je levenspad, maar geen enkel medium kan je pijn, zorgen en verdriet in een keer laten verdwijnen.

Persoonlijke informatie

Tijdens een sessie zal een betrouwbaar medium nooit te diep in gaan op het vrijgeven van persoonlijke informatie. Vaak hebben ze alleen je voornaam, geboortedatum en foto nodig om een reading te doen. Mediums die vragen naar je adres, auto of woonplaats zijn niet betrouwbaar. Mediums die hierom vragen zoeken je dan op en op basis van deze informatie proberen ze vervolgens antwoord te geven op vragen. Een bekend medium die dan ook aangeeft met verschillende bekende personen te hebben gewerkt is vaak dan ook geen echt medium, omdat echte mediums informatie nooit vrijgeven.

Een telefonisch consult aangaan met een helderziend medium of spiritueel coach

Nu je deze tips hebt doorgelezen en met deze tips in gedachten kan je nu voor jezelf bepalen of een medium betrouwbaar is of niet. Tijdens een telefonisch consult worden je vragen beantwoord, kan een medium contact leggen met de andere wereld en je energie lezen.

Een medium heet je van harte welkom. Je kan een medium vragen stellen over een onderwerp als liefde, relatie of het verleden. Wil je liever geen telefonisch consult aan gaan maar op een andere manier? Maak gebruik van onze chat functie. Op deze manier kan je overal waar je wilt consult vragen aan onze mediums. Ook kan je via e-mail om consult vragen.

Ben je nieuwsgierig wat een medium voor jou kan doen? Wil je dat een medium jouw te woord staat en helpt? Bij paragnost-eddie ben je dan aan het juiste adres. Een medium of paragnost heeft bij ons al veel levenservaring en kan je hierbij helpen.