Medium
Paragnost
Kaartlegster

1 credit p.m.

Morena

Hallo! Ik ben Medium Paragnost Morena, en je bent van harte welkom om meer inzichten te krijgen over het verleden, heden en toekomst!

Daarnaast leg ik ook tarot kaarten, krijg ik sterk beelden door en ga ik altijd in contact met de gidsen. Een van mijn specialiteiten is het geven van healingen.

Mijn andere gave is dat ik goed ben in contact legging, en direct antwoorden op je vragen kan geven vanuit een persoon zijn ziel en gedachtes.

Voor elke vraag sta ik open, of het nou over relatie gaat, werk, thuissituatie, nieuwe ontmoeting of juist over je kids. Dan ben ik altijd een luisterend oor voor je, ik zal altijd eerlijk blijven of het nou positief of negatief is!

Veel liefs,

Morena 

(3):


Natalie:
Vanavond Morena voor t eerst gesproken, gechat dus...vond het een leuk gesprek, ging in t begin ff mis...verbinding viel weg...daarna opn geprobeerd ging later wel weer goed...moest wel opn credits kopen, tijd was tekort...al met al een leuk gesprek gehad met Morena heeft een voorspelling gedaan voor de Maand November...ben erg benieuwd....ik laat je het weten als de voorspelling uitgekomen is....wordt vervolgd...Woensdag 27 september...Dank nogmaals.

mooi zieltje:
Hoi Morena, ik ben zo onder de indruk van mijn consult bij u. Ik was al snel verbaasd toen u gelijk vroeg over het geslacht waar ik op val. U voelde heel vertrouwd aan en ik kom zeker nog bij u terug. Ben benieuwd naar de voorspellingen, kan niet wachten om bloempje te ontmoeten. Nogmaals bedankt Morena! Tot gauw! :)

Els:
Hallo Morena. Dank u wel voor deze mooie reading. Wat bent u goed en zo eerlijk en puur. Dank u wel voor het bijzondere mooi gesprek. Gr Els

Start chat
Terug