Praten met een medium

 

 

Een medium fungeert voor jou als een tussenpersoon tussen het onzichtbare en het fysieke. Wil jij praten met een medium over vrienden, financiën, het juiste pad, je relatie of om andere en verschillende redenen? Dan kan je online bij ons met een spiritueel coach contact opnemen om te praten.

Een medium is een paranormaal persoon. Mediums krijgen boodschappen door van andere wezens, andere entiteiten. Dit kan als een medium in trace is, maar ook bij volledige bewustzijn. Door reading ontvangt een medium deze boodschappen. Deze boodschappen kan een medium ontvangen omdat hij of zij beschikt over paranormale gaven.

Wanneer kun je iemand een medium noemen? Mediums met jarenlange ervaring hebben paranormale gaven waardoor zij boodschappen doorkrijgen van andere entiteiten. Dit kan zijn omdat ze helderziende zijn, maar ook is het mogelijk om geluiden te horen, dingen te ruiken of beelden te zien. Dit kan een boodschap zijn uit het verleden, heden of voor in de toekomst. Mediums kunnen deze boodschappen omzetten in woorden zodat jij de boodschap ook begrijpt. Als iemand paranormale gaven heeft en contact kan hebben met overledenen, dan mag diegene zich een medium noemen. Door de boodschappen van een medium kan jij tot nieuwe inzichten komen of kun je voorspellingen van de toekomst weten.

Hoe vind je een goed medium voor een fijn gesprek?

Er is geen richtlijn voor een goed medium, het is heel belangrijk dat jij je op je gemak voelt bij het medium waar mee jij een contact hebt. Het is dus belangrijk dat jij goed kijkt naar de online mediums die er zijn, wat hun gaven en kwaliteiten zijn en op basis daarvan een keuze maken voor een consult met een goed medium.

Wanneer je een gesprek met een medium hebt, is het belangrijk dat jij duidelijk stelt wat de bedoeling van het gesprek is. Wilt jij graag weten of er boodschappen doorgegeven kunnen worden? Wil je advies inzake een bepaalde situatie? Wil je contact leggen met overleden dierbaren? Zorg ervoor dat je duidelijk stelt wat je verwachting is van het gesprek, zodat het medium hier ook naar kan handelen.

Het is belangrijk dat jij voordat je met een medium in contact komt weet wat je graag wilt. De ene kan namelijk beter levensvragen beantwoorden, de andere kan beter voorspellingen doen over de toekomst en een ander kan juist heel goed contact maken met een overleden dierbare. Alle waarzeggers, erkende mediums en paragnosten hebben andere kwaliteiten waardoor het belangrijk is dat jij voor de juiste kiest.

Als jij op zoek bent naar een spiritueel coach die bij jou past, dan is het ook belangrijk dat je jouw gezond verstand gebruikt. Jouw eigen gevoel zegt vaak al heel veel over een medium tijdens de zoektocht.

Wat is een reading met een medium?

Een reading is het contact maken met jou energie, door middel van een reading krijgt het medium informatie door. Een reading wordt doorgaans gedaan met behulp van een kaartlegging of via helderziendheid. Er zijn verschillende soorten readings, hieronder vindt je de meest voorkomende:

 • Een reading over het verleden, heden en toekomst. Dit is een algemene reading waarbij er vaak gebruik gemaakt wordt van tarotkaarten.

 • Een reading over relaties. Dit is een reading waarbij er vragen gesteld kunnen worden over relaties, liefde of huwelijk.

 • Een zielsreading. Een zielsreading is een reading die dieper gaat, hierbij krijg je inzichten over jouw levensdoel en de weg die je bewandeld hebt.

 • Een reading met behulp van orakelkaarten. Dit is een reading waarbij er gebruik gemaakt wordt van verschillende orakelkaarten. Deze kaarten kunnen bijvoorbeeld ingezet worden bij een keuze die je moet maken.

 • Een chakra reading. Dit is een reading waarbij de chakra's centraal staan. Deze reading geeft inzicht in de werking van jou chakra's en of deze in balans zijn.

 • Een mediumschapreading. Dit is een reading waarbij het contact wordt gemaakt met overleden dierbaren. Het is mogelijk om vragen te stellen en berichten door te geven.

 • Een zakelijke reading. Dit is een reading waarbij er vooral vragen gesteld kunnen worden over werk of business.

Wat is een helderziende?

Als je wilt spreken met online mediums die helderzienden zijn, dan kan dat. Zij kunne jou helpen met dingen uit het verleden, heden en de toekomst. Dit komt omdat een helderziende in contact staat met geesten en kan deze dus ook doorgeven. Ze zien beelden, voelen dingen aan of horen stemmen die ze dan weer kunnen doorgeven.

Door deze beelden , gevoelens en stemmen kan een helderziende jou helpen met vragen die je hebt over bijvoorbeeld werk, familie, vrienden, financiën of de toekomst. Zij kunnen de toekomst voorspellen omdat zij hierover al beelden kunnen zien. Deze beelden kunnen zij in andere woorden omzetten zodat ze mensen helpen en jij de boodschap begrijpt.

Praten met erkende mediums over overledenen

Wanneer kun je iemand een medium noemen? Dat is eigenlijk een paragnost die ook contact kan leggen met een overleden dierbare. Paragnosten hebben niet de gaven om contact te leggen met de doden, maar wel met levende mensen. Er zijn verschillende mediums die zich bezig houden met het woordvoeren van overleden dierbaren. Dit kan in een reading of tijdens een consult.

Een paranormaal begaafd persoon, zoals een medium genoemd wordt, beschikt over bovennatuurlijke gaven. Een belangrijk onderscheid tussen een waarzegger en een medium is dat het medium contact kan leggen met de doden. Hierdoor kunnen de online mediums helpen om antwoorden te krijgen op vragen die jij nog hebt aan iemand die overleden is. Als jij specifieke vragen hebt over een overleden dierbare dan kan een medium jou helpen om deze vragen te beantwoorden.

Een reading is eigenlijk niets meer dan een consult met jou als cliënt. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende technieken om contact te leggen met de overledene. Een bekende techniek is het voeren van een gesprek met jou waarbij de overledene antwoorden geeft op vragen die je hebt. Dit kan via de stem van het medium of door boodschappen die het medium ontvangt.

Naast het horen van een stem en woorden, kan het ook zijn dat een helderziend medium fotoreading gebruikt om tot nieuwe inzichten te komen over een overleden dierbare. Door een foto krijgen zij boodschappen door en kunnen zij jou de boodschap of het verhaal duidelijkheid geven. Dit kan helpen om jouw twijfels over onderwerpen weg te nemen.

Liefde gerelateerde vragen stellen aan een medium tijdens het chatten

Voor inzicht over een overleden dierbare kun je terecht bij een medium met jarenlange ervaring, maar ook over werk, familie, vrienden, financiën en de liefde. Een online medium kan ook gespecialiseerd zijn in het begrijpen en voelen van gevoelens en emoties van anderen waardoor er goed gepraat kan worden over liefdesproblemen.

Deze boodschappen kunnen helpen zodat jij inzicht krijgt in de gevoelens en de emoties van een ander zodat je je beter kan inbeelden in een situatie. Een spiritueel coach zal jou altijd heel eerlijk antwoord geven. Ook al is het niet leuk wat ze jou te vertellen hebben, soms is het zo dat er minder leuke dingen doorgegeven worden.

Toekomst voorspellingen door helderziende mediums

Een helderziende kan in de toekomst kijken, zo'n persoon wordt ook wel een waarzegger genoemd. Zij kunnen de mooie dingen maar ook de minder mooie dingen die in de toekomst zullen gaan gebeuren zien en krijgen deze door van engelen, geesten of andere entiteiten.

Door deze voorspellingen kun jij inzicht krijgen in wat er gaat gebeuren in jouw toekomst. Dit kan gaan over de liefde, je relatie maar ook werk, familie. Door deze inzichten kun jij je voorbereiden op de toekomst en weet jij wat jou te wachten staat.

Door de voorspellingen van een helderziende weet jij ook beter wanneer je iets moet doen of juist niet. Het is altijd goed om voorbereid te zijn en inzicht te hebben in de toekomst. Op die manier kan jij je leven zo inrichten dat je zo min mogelijk last zal hebben van de dingen die er gaan gebeuren.

Op zoek naar een luisterend oor? Start een chat met een online medium

Wil je praten met een medium omdat je behoefte hebt aan een luisterend oor? Ook dan staan onze mediums de hele dag door voor jou klaar om met jou te spreken. Als je wilt praten met mediums voor een luisterend oor dan kan dat gaan om heel veel verschillende redenen.

Je kan je gedachten wisselen met mediums over een situatie zodat je nieuwe inzichten kan krijgen. Maar je kan ook praten over situaties uit het verleden die nog steeds voor emoties bij jou zorgen. Ook als je wilt praten over werk, familie of de liefde dan is dat mogelijk. Een medium kan zich goed inleven in de situatie en kan aanvoelen waar de behoefte aan is.

Als je niet weet waar je moet beginnen en over welke dingen je wilt praten, kan een medium jou helpen door de juiste vragen te stellen. Zo kan er snel duidelijkheid geschapen worden zodat er ook goed advies gegeven kan worden. Een medium is er voor jou en zal altijd eerlijk zijn in het antwoord dat ze jou geven.

Aarzel niet langer en start direct een chat met een online medium! Als je liever telefonisch contact hebt met een medium dan is dat ook mogelijk. Je kan chatten met mediums, bellen met mediums of contact via de e-mail hebben met mediums. Dit kan je zelf bepalen, want dat heeft er mee te maken waar jij je fijn bij voelt.

Als je bijvoorbeeld belangst hebt, maar toch behoefte aan een luisterend oor dan is het chatten met een medium een goede oplossing. Ook als je in een situatie zit waarin het niet mogelijk is om telefonisch contact te leggen met een medium dan is het een uitkomst dat je ook kan chatten met mediums en paragnosten. Maar aan de andere kant, als chatten juist niks voor jou is, dan kun jij bellen met de mediums. Het is allemaal mogelijk!

Welke vragen kun je stellen tijdens het chatten?

Door de spiritualiteit van een paranormaal begaafd persoon kunnen zij duidelijkheid geven en vragen beantwoorden. Deze vragen kunnen over allerlei onderwerpen gaan die jou bezighouden. Deze vragen kunnen gaan over vrienden, financiën, werk, familie maar ook over de welvaart, liefde. Zo kun je carrière gerelateerde vragen stellen als:

 • Zal ik binnenkort een nieuwe baan vinden?

 • Welke studie past er bij mij?

 • Hoe zal mijn financiële situatie ontwikkelen?

 • Ga ik als journalist nog goede nieuwe artikelen/gepersonaliseerde content schrijven?

Ook kun je vragen stellen over vrienden, familie en over de liefde, zoals:

 • Hoe zal mijn relatie zich ontwikkelen?

 • Zal ik trouwen en kinderen krijgen?

 • Komt er op korte termijn een nieuwe liefde op mijn pad?

Er zijn ook vragen die je kan stellen die te maken hebben met jouw eigen persoonlijke ontwikkeling:

 • Ik kan heel slecht slapen, hoe kan ik hier bet beste mee om gaan?

 • Ga ik binnenkort verhuizen?

 • Hoe kan ik beter omgaan met mijn angst voor een relatie?

 • Wat moet ik doen om op het juiste pad te blijven?

De mediums en paragnosten van Paragnosten Chat

Als je iemand wilt spreken met jaren lange ervaring dan kun je bij een van de waarzeggers, mediums, een helderziende en paragnosten terecht van Paragnosten Chat. Zij kunnen jou een luisterend oor bieden, helpen met het verwerken van verlies van een dierbare overledenen, maar ook het voorspellen van de toekomst en het beantwoorden van belangrijke vragen. Zij beschikken over verschillende gave om contact te kunnen leggen met de spirituele wereld en kunnen communiceren met jouw overleden dierbaren.

Wil je graag direct contact leggen met een van onze online mediums voor verschillende redenen, maar weet je niet hoe dit moet? Geen probleem! Wij gaan je stap voor stap uitleggen hoe dit werkt.

Ten eerste kun je op onze website kiezen met welk medium je contact wilt leggen. Er is keuze uit een chat, telefonisch of per mail. Voordat iemand je ter woord kan staan, is het belangrijk dat je credits koopt op de website. Door deze credits kan je een consult met een medium of paragnost starten. Deze credits kun je kopen waarmee je het consult uiteindelijk betaald. Je kan kiezen voor een chat, e-mail of telefonisch consult op de website. Je kijkt bij de door jou gekozen medium en dan kun je direct het consult starten.

Chatten met helderzienden, mediums, paragnosten of waarzeggers met jaren lange ervaring kan de hele dag door, dus je kan nu de chat nog starten!