Energy werker/heler
Intuïtief voeler/Medium

1 credit p.m.

Ricardo

Energy werker/heler, intuïtief voeler/Medium, schaduw werker en ik sta in contact met de Akasha kronieken.
Spirituele coach, relatie coach, voor diepe emotionele blokkades of destructieve gedachten patronen.
Met mij kan je de diepte in als je daar voor open staat.
Kaarten leggingen kan ook.

 

Beschikbaarheid:

Maandag: 18:00 - 24:00
Dinsdag: 18:00 - 24:00
Woensdag: 18:00 - 24:00
Donderdag: 18:00 - 24:00
Vrijdag: 18:00 - 24:00
Zaterdag: 10:00 - 24:00
Zondag: 10:00 - 22:00


Gastenboek (13):


Vivi:
Fijn gesprek

S:
Bedankt Ricardo! U heeft mij anders op mijn situatie laten kijken. Ik zal onze Reading goed onthouden. De tijd ging ineens super snel.. toch wil ik u hiermee enorm bedanken!!!

Sjaantje:
Ik heb een gehele tijd geleden een heel goed consult gehad met Ricardo. Wat krijgt die man ongelooflijk veel informatie door en wat geeft hij goede adviezen. Ik ben nu nog steeds bezig met een heel goed en intensief proces dat begonnen is met zijn wijze woorden. Hij is ook heel zuiver en krachtig, dat voel je gelijk. Ik heb in de loop der jaren velen gesproken hier, maar Ricardo is echt een klasse apart! Greetz en dank Ricardo!

Paul:
Ricardo, ik heb echt een topconsult gehad bij jou in november 2022! Je hebt me enorm geholpen bij de vragen die ik had. Dit ging voornamelijk over het gaan volgen van mijn echte levenspad en de grote keuzes die ik hierin moet gaan maken. Bij het volgen van de leer over Merkaba ben ik bij jou ook aan het goede adres als ik daar vragen over heb. Je bent een topper!

caro:
Wat een mooi gesprek met Ricardo. Een fijn bericht alleen voor mij en dat ga ik zeker doen… Dan je wel xxx

Patricia:
Ookal lijkt de hele situatie nu iets anders weer te geven, jij bevestigt dat ik met mijn gevoel wel goed zit en dat ik daar op mag vertrouwen.

M:
Ricardo je bent een topper!

mali:
Lieve Ricardo zoals altijd straight to the point. Heel heel erg bedankt voor alle duidelijkheid en leerzame adviesen dat je mij gegeven hebt, Love you!!!Liefs Mali

Jurline:
Lieve Ricardo wat een mooi en lief mens ben jij!!!! Dank je wel zover voor al je inzichten handvaten en liefde!!! Ricardo weet waar hij t over heeft en ziet en voelt veel en voelt heeeeel goed aan.

Chantal:
Ricardo is steengoed! Mijn absolute favoriet hier bij Paragnostenchat.

Chantal:
Wil je meer over Merkaba weten, kies dan voor Ricardo. Hij is een topper en ziet en voelt heel erg veel!

S.:
Dank je Richardo voor de gedetailleerde reading! Het voelde fijn om met je te praten. Jou energie voelt positief aan en ik zou jou zeker aanraden als medium. Vriendelijke groetjes

Marloes Zijlstra:
Wat een warme en liefdevolle man. Je bent vlot in je antwoorden en zonder veel te hebben verteld wist je precies te zeggen hoe het zat. Mooie adviezen meekregen. Topper! Ik kom bij je terug ♥️♥️♥️????Start chat
Terug