Paragnost
Kaarten
Pendel

1 credit p.m.

Soumie

Welkom op mijn profiel, mijn naam is Soumie

Ik ben een Medium/Paragnoste ik geef je mee wat ik mag doorkrijgen van mijn lieve spirits! Gelieve je vragen concreet en specifiek te stellen. Indien gewenst gebruik ik voor jou de kaarten, deze zijn voor mij enkel een bevestiging van wat ik voel! Soms kan het gesprek confronterend zijn of niet leuk.

Warme groet, Soumy 

(21):


S:
U was super goed en helaas waren de credits op, om u te bedanken! Ik kom zeker terug bij u. Dank u wel voor uw zuivere reading en meer dan 5 sterren waard!

S.:
09-11-2022 geweldig consult ervaren! Dankjewel Soumie, ik kom graag volgende keer terug. U zat goed met alles

Anoniem:
Heel goed!

Phi:
Dit noem ik nou een echte medium, bedankt voor je zuiverheid. Met weinig info heeft ze mij zoveel details kunnen geven. Zeer fijne chat gehad, dank je wel voor alles! X

S.:
Wauw! Bedankt voor de duidelijke inzichten, voor de bevestiging van m’n gevoel en de extra woorden die ik nodig had om stevig te staan en door te gaan. Soumie is heel rustig en ziet heel duidelijk. Zeker een aanrader! Enorm bedankt, Soumie!

inge:
Heel goed

See:
Ik had je paar dagen geleden gesproken over men job en er is al een voorspelling uitgekomen! Groet

S:
heel goed hoor ;)

Vlindertjes :
Lieve Soumie, hartstikke bedankt voor uw fijne consult! Ik kijk naar het gesprek uit!!! xxxx

Anoniem:
Heel goed!!!

Geheimx:
Echt een mooi consult gehad met Soumie, ben onder de indruk, wilde u nog bedanken voor het fijne consult. :-) Geeft ook uitgebreide details en krijgt veel door, en zei ook een aantal dingen die ze niet kon weten. Ben benieuwd of je voorspellingen gaan uitkomen, als ze zijn uitgekomen dan laat ik het weten in de reviews. Hoop u snel weer te spreken. Groetjes x

L.:
Fijn gesprek wist veel te vertellen❤️

Tina:
Ze is echt goed! Wist dingens te benoemen en zeggen waarvan ik schrok..positief dan..dingens die ze niet kon weten. Love her energy and vibe!!! Kanjer!!verbinding viel weg..tot snel!

K.:
Lieve dame die mij goed heeft geholpen. Bedankt Ik zal hem proberen los te laten, hoe moeilijk het ook is

Magalie:
Heb een aangenaam en heel goed consult gehad. Ze ziet alles heel goed en ze ziet zelfs (zonder een foto te sturen) hoe we eruit zien, heel apart. Ze krijgt beelden door van ons, heel goed

Wim:
Alles wat ze ziet en zegt klopt gewoon zonder maar iets te zeggen. Ik raad haar zeker aan.

Patricia:
Fijn dat Soumie al meteen de situatie kon beschrijven zonder dat ik informatie had gegeven.

Kaat:
Wooow wat een vrouw!! Zij is echt heel goed!! 5 sterren is zeker niet genoeg!ze doorziet de situatie zo goed. Ik sta versteld, plus ik heb weinig informatie hoeven te geven en ze wist t al. Ik hoop dat ze hier nog lang blijft.

D:
Soumie zit er inderdaad gelijk goed op. Zonder zelf iets te zeggen wist ze wat ik momenteel meemaak en dat heel specifiek te benoemen. Wauw, ik stond er versteld van en daarom verdiend ze deze review ook. Ik kijk ook uit naar de voorspellingen die ze heeft gedaan.

Hanna:
Soumie zag meteen hoe alles zat! Alles klopte echt bizar goed!

SN:
Lieve Soumie, hartelijk dank voor het geweldige consult. Ik heb terug zitten lezen en echt alles klopte! je wist me zoveel te vertellen in een korte tijd en echt alles blijkt te kloppen. Ook waardeer ik je eerlijkheid, vooral hoe je dit overbrengt. Oprecht en integer, bedankt lieverd.X

Start chat Terug