Spiritueel Chat Consult

Wat is een spiritueel chat consult?
Een spiritueel chat consult, is een consult via de chat, over allerlei onderwerpen, die door mediums, paragnosten en healers beantwoord worden.

Zij gebruiken hiervoor hun spirituele gaven: helderzien-, heldervoelen-, helderhoren-, helderweten- en helderruiken.

Je kunt vragen stellen op elk gebied van je leven, over de liefde, je werk, je familie, collega’s, vrienden, kinderen enz.

Je kunt ook vragen wie je Gids of Engel is, of een overleden dierbare een boodschap voor je heeft, en of iemand je blokkades kan zien, en kan vertellen hoe je deze kunt oplossen.

Vaak benader je een medium als je iemand nodig hebt die niets van jou af weet, en jou advies kan geven door middel van invoelen, vaak op bepaalde personen of situaties. Zo kun je bevestiging krijgen.

Wat heeft het medium van jou nodig?
Het medium, de paragnost of healer heeft meestal van jou nodig; je naam en leeftijd, of geboortedatum. Als je wilt kun je via de chat ook een foto van jezelf sturen, maar dat is niet verplicht.

Voor wie is een chat consult?
Eigenlijk voor iedereen die er behoefte aan heeft, of het eens wil uitproberen. Het is laagdrempelig, en de leeftijdscategorie is heel erg breed. Het voordeel is ook dat je het chat consult achteraf nog eens op je gemak door kunt lezen.

Ook is het chat consult makkelijker voor mensen die niet willen dat hun omgeving kan mee luisteren, zoals je bij de telefoon zou hebben. Dus bijvoorbeeld als je op het werk zit, of als de kinderen thuis zijn.

Hoe bereid je je voor?
Het is het beste om al een aantal vragen op papier te hebben. Vaak komen er via het chat consult misschien nog andere vragen te sprake. Geef de paragnost of het medium wel de kans om rustig in te voelen op jouw energie, en/of bijv. kaarten te leggen, of contact te leggen met hun Gidsen, Engelen of geesten.

Iedereen heeft zijn eigen werkwijze. Lees de profielen van de mediums, om er zodoende achter te komen, welke jou het meeste aantrekt.

Wat kun je verwachten?
Dit is heel erg verschillend. En hangt er ook vanaf met welke verwachting je binnen komt. Een medium of paragnost kan niet al jouw problemen direct oplossen, maar wel met je meekijken en invoelen. En je advies geven, ook advies die van Bovenaf door komt voor jou.

Vaak komen er bepaalde keuzes door, welke kant je op kunt gaan. Maar uiteindelijk heb je altijd Vrije Wil.

Weet dat niemand 100% de toekomst kan voorspellen. Elk mens heeft Vrije Wil, en door deze Vrije Wil kan de toekomt elke dag veranderen. Een medium of paragnost kan de grote lijnen zien, terugkerende thema’s, en de te leren levenslessen.

Ook mag een medium of paragnost geen uitspraak doen op het gebied van gezondheid.

Je mag nooit afhankelijk worden van een medium of paragnost. Dit is jouw leven, en je bent zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt. Hun rol is enkel adviserend.

Weet dat het soms moeilijk is om de waarheid te horen, dus kom wel binnen met de houding om open en eerlijk naar jezelf te kijken. Vraag om verduidelijking als je iets niet begrijpt, of niet kunt plaatsen. Soms heeft advies ook tijd nodig om ‘in te dalen’. En kan het advies later duidelijk gaan worden.

Het medium of de paragnost zal je altijd liefdevol benaderen en zijn of haar uiterste best doen, om je te helpen met je vragen. Zij doen niets liever dan hun gave inzetten om de mensheid te helpen.

Buitenlandse mediums
Spreek je goed Engels, en wil je liever met een Amerikaans medium, of medium uit Engeland praten? Dan kun je nu ook bij ons terecht. Hierin is paragnosten chat uniek! Allerlei verschillende mediums van over de hele wereld werken bij ons. En zij willen je met hun jarenlange ervaring, graag bijstaan.

Hoe herken je de buitenlandse mediums
Heel erg simpel, zij hebben een Engelse tekst bij hun profiel staan. En hier kun je lezen van hun specialiteiten zijn. Sommige zijn medium, andere ook healer. Kies degene die jou het meest aanspreekt.


Ben je tevreden?
Ben je tevreden over je chat consult, laat het ons dan weten. Het is voor de consulenten ook erg leuk om waardering voor hun werk te krijgen. Je kunt via het contact formulier een review achterlaten, dit mag uiteraard ook anoniem:

Klik hier voor ervaringen van klanten!!
Datum: 23-04-'16

Terug naar overzicht