Waarzeggers op Paragnostenchat

Waarzeggers op Paragnostenchat. Al eeuwen wordt er gebruik gemaakt van waarzeggers. De mens laat graag zijn toekomst voorspellen. Sommige dingen in het leven liggen vast, zoals te leren levenslessen. Maar de toekomst ligt nooit 100% vast. Dit heeft te maken met Vrije Wil.

Hoe gaat een waarzegger van Paragnostenchat te werk

Stel je start een spirituele chat op Paragnostenchat met een waarzegger. Deze kan zien in welke energie jij je bevindt. In welk proces van je leven. En welke lessen je hieruit kunt trekken. Als jij voorbij gaat aan de lessen, een ‘short cut’ probeert te vinden, dan zul je bedrogen uit komen. Niemand kan zijn levenslessen ontwijken, ze blijven terugkeren. Als een vicieuze cirkel. Bepaalde thema's die zich blijven herhalen, totdat je eindelijk eerlijk naar jezelf durft te kijken.

Voorspellen waarzeggers ook

Sommige waarzeggers kunnen wel voorspellende situaties door krijgen. Alleen de details zijn soms moeilijk te zien. Ze zien de grote lijnen, en vooral het gevoel en de energie die erachter zit. Wat vaak te maken heeft met jouw persoonlijke groeiprocessen. De boodschappen moeten door de waarzegger geïnterpreteerd worden. Zo is de één helderziend, de ander heldervoelend-, horend-, ruikend en wetend, of een combinatie daarvan.

Wat hebben waarzeggers van je nodig om betrouwbare en zuivere antwoorden te kunnen geven

Zij stemmen zich af op jouw energie. Iedereen heeft zijn eigen methode. De één werkt met kaarten. De ander met runen stenen, weer een ander met Engelen, Gidsen, Lichtmeesters, geesten. Of met de pendel, in een kristallen bol kijken enz. Door zich af te stemmen op jouw energie. En zich te verbinden met hun eigen intuïtie en helpers (Gidsen, Engelen enz.). Kunnen zij Boodschappen doorkrijgen. Vaak krijg je dan bevestiging over iets, wat de waarzegger niet kan weten. Specifieke details. Maar ook bijv. karakter eigenschappen over jezelf, en anderen.

Waarom waarzegger raadplegen

Waarom is de mens zo geïnteresseerd in waarzeggen en de toekomst? De verklaring is simpel. Elk mens wil van nature bevestiging, maar bovenal. Garantie, dat iets gaat lopen zoals zij wensen. Natuurlijk is dit niet realistisch. De wereld waarin we leven is er eentje van dualiteit. En dus krijg je altijd te maken met ups en downs.

Stel dat jij graag verder wilt met jouw partner. En de waarzegger ziet dat er een aantal zaken moeten veranderen in de relatie. Zowel bij jou, als je partner. En jij bent niet bereid om te veranderen. Of juist wel, maar je partner weigert. Dan kan de waarzegger wél zien waar de blokkades liggen bij jou en hem. Maar niet 100% garanderen of het goed komt. Het leven is nu eenmaal niet zo zwart wit, er zijn geen kant en klare oplossingen.

Elke relatie gaat door verschillende fasen. En het proces van ruzie maken, discussiëren hoort er ook bij. Je leert ervan en groeit erdoor, als je tenminste beiden aan jezelf blijft werken. Soms is het ook nuttig om los te laten, afstand te nemen zodat je tot jezelf kunt komen. Waarzeggers op Paragnostenchat kunnen veel. Maar jij zal het zelf moeten doen. 

Nooit afhankelijk worden van Paragnosten en Mediums

Word nooit afhankelijk van een waarzegger. Je bent altijd verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt. En je moet je realiseren dat je een ander niet kan veranderen tegen zijn (Vrije) wil in. Vaak als je die situatie loslaat, kan de ander pas veranderen. Zij voelen dan dat zij Vrij gelaten worden. Om hun eigen keuzes te maken, om deze vicieuze cirkel te doorbreken.

Veel mensen denken ook dat als een waarzegger ziet dat een partner terug komt. Dat deze dan compleet getransformeerd terugkomt en als de prins op het witte paard. Dit is ook niet realistisch, sprookjes bestaan niet. Het feit dat de waarzegger ziet dat de partner terug komt met contact. Op wat voor manier dan ook, wil niet zeggen dat het daarna magisch goed komt. Er moet nog steeds hard aan gewerkt worden.

Feedback

Veel klanten vinden het prettig van tijd tot tijd contact op te nemen met een waarzegger. Het is fijn om feedback te krijgen van iemand die je niet veroordeelt, en altijd eerlijk is tegen je. Maar ook liefdevol en ondersteunend. Die jou terugzet in je eigen kracht. Vaak kunnen zij je Ziel en ware Zelf zien, en dat is heel erg fijn. Vooral als je jezelf even kwijt bent. Ze wijzen je de weg naar het Licht, en laten je vervolgens volkomen Vrij in de keuzes die je maakt. Waarzeggers op Paragnostenchat. Dit is de kracht van de Paragnosten van Paragnostenchat. De betere spirituele chatlijn.


Datum: 04-02-'24

Terug naar overzicht